Hitlerovo bekstvo u Argentinu

Teutonac

Obećava
Banovan
Poruka
100
Hitler je posle rata pobegao u Argentinu, gde je živeo do 1962. godine, a krili su ga upravo cionisti... koji su u “Protokolima skupova sionskih mudraca” pisali o “žrtvovanju trećine sopstvenog naroda”, preko čega, naime preko te žrtve, je trebalo da dobiju državu Izrael posle Drugog svetskog rata, što se i dogodilo 1948. godine.

Inače, Hitler je bio vanbračno dete nekog od Rotschild-a, dakle polu-Nemac-polu-Jevrej... a možda i cionista. Sve se razotkriva i odmotava... po onoj narodnoj izreci “Zaklela se Zemlja raju da se sve tajne saznaju”.

Dokumentarac o bekstvu Hitlera u Argentinu, kao i o tome kako su ga krili masoni, illuminati i cionisti...

Da Hitler nije izveo “holokaust”, država Izrael nikada ne bi bila osnovana...

Strašno...

Samo da dodam... ima ovde (u ovom filmu) gluposti i teških nebuloza. Recimo to da je Hitler u Argentini jeo kobasice, i meso uopšte. Neće biti. Hitler je bio vegetarijanac. Kao i to da je u osami plakao kao malo dete. Neće biti. Pametni, inteligentni, genijalni i nadasve opasni ljudi, kakav je bio Hitler, nikada ne plaču... odnosno ne kaju se za svoje postupke. Potcenjivati takve genijalne ljude, sposobne da zavedu široke narodne mase, je vrlo opasno, i može koštati Evropu i svet novih globalnih ratova i novih milionskih žrtava.

Šta mislite o svemu ovome?

Hitler je posle rata pobegao u Argentinu, gde je živeo do 1962. godine, a krili su ga upravo cionisti... koji su u “Protokolima skupova sionskih mudraca” pisali o “žrtvovanju trećine sopstvenog naroda”, preko čega, naime preko te žrtve, je trebalo da dobiju državu Izrael posle Drugog svetskog rata, što se i dogodilo 1948. godine.

Inače, Hitler je bio vanbračno dete nekog od Rotschild-a, dakle polu-Nemac-polu-Jevrej... a možda i cionista. Sve se razotkriva i odmotava... po onoj narodnoj izreci “Zaklela se Zemlja raju da se sve tajne saznaju”.

Dokumentarac o bekstvu Hitlera u Argentinu, kao i o tome kako su ga krili masoni, illuminati i cionisti...

Da Hitler nije izveo “holokaust”, država Izrael nikada ne bi bila osnovana...

Strašno...

Samo da dodam... ima ovde (u ovom filmu) gluposti i teških nebuloza. Recimo to da je Hitler u Argentini jeo kobasice, i meso uopšte. Neće biti. Hitler je bio vegetarijanac. Kao i to da je u osami plakao kao malo dete. Neće biti. Pametni, inteligentni, genijalni i nadasve opasni ljudi, kakav je bio Hitler, nikada ne plaču... odnosno ne kaju se za svoje postupke. Potcenjivati takve genijalne ljude, sposobne da zavedu široke narodne mase, je vrlo opasno, i može koštati Evropu i svet novih globalnih ratova i novih milionskih žrtava.

Šta mislite o svemu ovome?

mislim da imash ozbiljnih problema...vrlo ozbiljnih...:roll:
@ ni ja ne verujem da se ubio,al kao da je bitno...drzhava izrael postoji...

cuj ne veruje da je plakao... hitler je patio od raznih psihoza sto se vrlo lako moze primetiti na snimcima njegovih govora. koliko god da je bio dobar narator, vodja, toliko je bio poremecen. mentalno.
na njega je definitivno najveci uticaj imalo drustvo tula, a to da je bio jevrejin... ma ne. prosto nije logicno.

Ja,verujem u ovu pricu,odvek sam verovao.
Iz,prostog zakljucka da je vodja kakav je bio Hitler
,koji je bio i finansiran i podrzavan od mnogih tajkuna
onog vremena kakvi god biznismeni bili i igraci iz senki,
tajnih organizacija ,i sl...Ne bi dozvolili da se takav igrac(Hitler)
preda Sovjetima,ni po kakvu cenu.
Mislim ,ako su Ameri spasavali obicne Ustase,vodje juznog Vijetnama,
i sitne ribe ,zasto bi dozvolili da Hitler koji je bio postovan od strane mnogih ,pa i
Amerikanaca(Da,se ne lazemo) padne u sake bilo kome i tako daju signal
drugim vodjama da se razmisle dal' ce ikada preko Amera dizati bune,revolucije i sl...
Ako ,nemaju plan B za bekstvo kad zagusti?!

Samo tu ima jedan mali problem, ako je nesto falsifikat, onda mora postojati i original, e taj original sto su ga falsifikovali bi bas voleo da vidim.

Tako je.
Moj lapsus je u pitanju. Protokoli nisu falsifikat originala, kopija sa namerom da mu što više nalikuje.
Protokole je smislila i napisala ekipa iz ruske carske policije, negde krajem 19 v. Hteli su da ih proture ondašnjoj petrogradskoj i evropskoj javnosti kao krunski dokaz, da jevreji kuju svetsku zaveru i tako opravdaju tada već tradicionalne progone jevreja širom Rusije.
Ko god da je napisao protokole, veoma jasno je pokazao veliko nepoznavanje jevrejske kulture i običaja tadašnjih i tamošnjih jevreja. Jednako bi izgledalo diletantski da je pravio dokument koji hvali jevreje, jednostavno pisac protokola ne samo da nije bio jevrej nego nije imao ni blagu predstavu o jevrejskim zajednicama i judaizmu uošte. To je već tada uočeno, tako da protokoli nakon objavljivanja nisu izazvli skoro nikakv efekat. Par decenija kasnije to nije smetalo nemačkim nacistima da ih upotrebe kao jedan od krunskih dokaza postojanja jevrejsko komunističke zavere. Naravno, nemačkoj javnosti je taj pamflet izgledao mnogo verodostojnije jer su za razliku od rusa imali još manje pojma o jevrejima, a i trebalo im je nešto takvo kao ozeblom sunce. Od tad se u naci krugvima širom sveta, maše protokolima nekad više a nekad manje, ali konstantno su protokoli kod nacista dokaz, i to samo kod njih. To je postalo toliko tipično, da svi ostali, stručna a i deo laičke javnosti, po tome da li neko iole ozbiljno shvata protokole, određuje stepen nacifikacije dotičnog stanovišta. U poslednje vreme, na protokole se ne osvrću ni malo ozbiljniji nacisti. Ko imalo poznaje materiju i pročita protokole, sam lako može da se uveri u to. Izgleda kao da je neki pandur Sima pisao o ciganskoj svadbi i svadbenim običajima, a nikad je nije ni video i ne zna ništa o ciganima, osim onoga što je video i uradio u racijama.

Dakle, protokoli su običan jeftin pamflet, koji pali još samo kod novokomponovanih nacikrstića.

Ja,verujem u ovu pricu,odvek sam verovao.
Iz,prostog zakljucka da je vodja kakav je bio Hitler
,koji je bio i finansiran i podrzavan od mnogih tajkuna
onog vremena kakvi god biznismeni bili i igraci iz senki,
tajnih organizacija ,i sl...Ne bi dozvolili da se takav igrac(Hitler)
preda Sovjetima,ni po kakvu cenu.
Mislim ,ako su Ameri spasavali obicne Ustase,vodje juznog Vijetnama,
i sitne ribe ,zasto bi dozvolili da Hitler koji je bio postovan od strane mnogih ,pa i
Amerikanaca(Da,se ne lazemo) padne u sake bilo kome i tako daju signal
drugim vodjama da se razmisle dal' ce ikada preko Amera dizati bune,revolucije i sl...
Ako ,nemaju plan B za bekstvo kad zagusti?!

Ameri su u trenucima kada bi mogli da izvuku Hitlera ispod ruske čizme, bili nekih 100Km predaleko, Pokušali su nešto desantom na zapadni Berlin, ali su malo zakasnili. Jbg, dešava se to i amerima, nisu svemoćni, daleko bilo. Tako da je moguće, da je i Hica imao plan B ali mu se izjalovio. Isto kao da ga nije imao. Domaći "tajkuni" su tada spašavali dupeta po principu svaki svoje pre svega, a bilo je tako gusto da mnogima ni to nije uspelo. Osim toga, Hica je tad bio na zlom glasu kao retko ko pre njega, u nokautu kao retko ko pre njega i kao takav nikom nije trebao, samo bi pravio probleme, ko god da ga je sklonio. Koje poštovanje u maju 1945. ?

Ameri su u trenucima kada bi mogli da izvuku Hitlera ispod ruske čizme, bili nekih 100Km predaleko, Pokušali su nešto desantom na zapadni Berlin, ali su malo zakasnili. Jbg, dešava se to i amerima, nisu svemoćni, daleko bilo. Tako da je moguće, da je i Hica imao plan B ali mu se izjalovio. Isto kao da ga nije imao. Domaći "tajkuni" su tada spašavali dupeta po principu svaki svoje pre svega, a bilo je tako gusto da mnogima ni to nije uspelo. Osim toga, Hica je tad bio na zlom glasu kao retko ko pre njega, u nokautu kao retko ko pre njega i kao takav nikom nije trebao, samo bi pravio probleme, ko god da ga je sklonio. Koje poštovanje u maju 1945. ?

Kolega,jos pre WW2 je postoojala plasticna hirurgija,pa filmski '''Skoro savrsen covek''
(Dvojnik),poslati emisari kao specijalne jedinice za izvlacenje,itd,itd...Ne mora izvlacenje
biti popraceno za kameru da bi to istorija dokumentovala.

Zasto mislis da mi se izajlovio plan besktva ,pa cak i da je bilo u reziji domaceg osoblja?
Tajkuni ,veci deo njih su svoje bogatstvo preneli jo godinu dana pre rata,oni koji su imali
krvave ruke su zajedno sa bogatstvom preneli i sebe.

To ,nema veze sto je bio na zlom glasu ....I,sam si valjda bio svedok kada je pre 4-5 god.
Porodica Bush u svojim memoarima sokirala danasnju tupavu masu izjavom da je njihova porodica financijski pomagala
Hitlera,pa porodica Rotsild, cak je i porodica Onazis pomagala, Rokfeler,J.P.Morgan....ima ih,od domacih
tu su bili Varburg,Openhajmer, idt...Cak je i Kuca Vindzor pomagala,ali su promenili malo
plocu ,da ne bi razjarili drustvo.

Ako nisi znao ....OSS je poslao par ljudi koji su imali sastanak sa Ottom Skorcen-ijem
i o razgovoru o Hitlerovom bezbednom izvlalcenju ,jos 1944 u maju.To je bilo u Svajcarskoj.
I,juzno vijetnamski lideri bili poznati po svojim zlocinima pa su ih Ameri vadili iz g....a.
A,bili su manji igraci od Hitlera, a,zasto su vadili Ustase ,koji su bili jos manji od manjih,a veliki
po svojim zlocinima,sta ce im ?Pa su ih ipak vadili.....

moje misljenje je oduvek bilo,da je Hitler bio covek od karaktera,lud,ali istodobno i genije...da je bio principijelan,i nikada nebi pobegao,a da je predhodno insistirao da se vojnici bore do poslednjeg i ginu po celom svetu,prosto,cast mu nebi dozvolila da pobegne ko phizda...kao sto ni Gebels nije pobegao,pobila se cela porodica
Ja sam 100% ubedjen da je izvrsio samoubistvo,kao svaki kapetan ciji brod tone,ostao je na brodu do kraja,jeste mu bilo nudjeno da ode,ali on to nije hteo,podelio je sudbinu svog naroda i vojnika
E sad,mozete reci da je misljenje ko i supak,svako ga ima,ali ja tako vidim Hitlera,kao vrlo casnog i principijelnog coveka (znam da mnogi misle drugacije) koji nikako nebi pobegao vec bi se samoubio,kao svaki komandant unistene i kapitulirane vojske

hitler je bio ***** od coveka i jednostavno nije mario ni za kog osim za sebe ,cak je i svom psu dao kapsulu cijanida da isproba da li 'radi".

Uostalon da je on bio i trunku principijalan ne bi se baskario u vili pored jezera u Bavarskoj dok njegovi vojnici gube zivote umiruci od promrzlina i bolesti na -40 u Rusiji pokusavajuci da ostvare neke njegove bolesne ideje, takodje i da je barem trunku bio principijalan covek ne bi 45-te godine kada su Rusi usli u Berlin (ili bili nadomak blizu Berlina) mobilisao decake od 10 godina i iznemogle starce da brane vec razruseni Berlin terajuci ih u smrt dok se on skrivao u nekom bunkeru.
Takodje naredio je i unistenje kompletne infrastrukture u Nemackoj kad je video da ce izgubiti rat (iako je znao da ce to dovesti nemacki narod u potpuno beznadje, glad i haos) jer je smatrao da nemacki narod ne zasluzuje vise da postoji nakon sto su ga navodno izdali.

Jednostavno bio je izrod i djubre i nije mario ni za njemu najblize a kamoli za ostale.

Tako da bi svakako iskoristio priliku da pobegne (sto je verovatno i uradio)

GODFATHER10 :

"Porodica Bush u svojim memoarima sokirala danasnju tupavu masu izjavom da je njihova porodica financijski pomagala
Hitlera,pa porodica Rotsild, cak je i porodica Onazis pomagala, Rokfeler,J.P.Morgan....ima ih,od domacih
tu su bili Varburg,Openhajmer, idt...Cak je i Kuca Vindzor pomagala,ali su promenili malo
plocu ,da ne bi razjarili drustvo"

- Ovo je tacno ali zapravo porodica Bus , odnosno Preskot Bus (otac Dzordza Busa starijeg i deda Dzordza Busa mladjeg) je bio ugledni bankar tog vremena i on je samo bio zaduzen za prebacivanje novca od strane americkih industrijalaca i bankara.
Takodje i Preskot Bus (kao i njegov sin i unuk) je pripadao okultnoj organizaciji " Lobanja i kosti" a ta organizacija vuce korene od Bavarskih Iluminata , a hitler je bio jedan od njih.

Ovo za porodicu Windsdor je takodje tacno, uostalom porodica Windsdor iliti kako su se nekad prezivali Saxe-Coburg i Gotha je cistog nemackog porekla i mislim takodje povezana sa Bavarskim Iluminatima.

A sto se tice Rotsilda, ima dosta spekulacija da je zapravo hitler vanbracni sin Salomona Majera Rotsilda koji je napravio dete jednoj Austrijanki koja je radila kod njega kao kucna pomocnica.

Doktor Vladimir Adamovic, inace neuropsihijatar, specijalista za psihosomatsku medicinu, je napisao fenomenalnu knjigu "Tri diktatora - psihopoliticka paralela" u izdanju "informatike" 2008 godine. Knjiga se bavi skiciranjem psihopolitickih portreta Staljina, Hitlera i Tita, detaljno je analizirao porodicno nasledje i psihu sve trojice i sto se tice Hitlera, zakljucak je da se on ubio gotovo 99 procenata tacan. Naime, Hitler je bio osoba koja je toliko prezirala zivot kao pojavu, sto je posledica njegovih beckih godina, da sigurno ne bi mogao da zivi sam sa sobom u izgnanstvu u svetu u kome on nije znacajan ako ne i najznacajniji faktor u svetu. Knjiga je fenomenalna, obiluje korisnim informacijama, iz sveg srca je preporucujem svima. Navodni Hitler koji se pojavljuje u Argentini, je posluzio Bormanu (ako je i on uopste preziveo), kao mamac koji je trebao da skrene paznju obavestajnim sluzbama sa njegovog biznisa pokradenim blagom na Hitlera

Mnogo je naivno, i jako glupo, verovati kako je jedan čovek, u ovom slučaju Hitler, mogao svojevoljno izazvati svetski rat. Ili da je Staljin mogao raditi šta god hoće. :hahaha1: Ništa nije slučajno. Svetski ratovi planirani su polovinom XIX veka, od strane iluminata. Ne postoji nijedan jedini razlog zbog koga bi Hitler izvršio samoubistvo, jer je uradio sve što je trebalo da uradi protiv Nemačke i ostalih evropskih država. Sve je odradio za svoje cionističke gazde. :rida:

Hitler je bio jadan, tuzan, psihicki poremecen pojedinac kome je sudbinanametnula da se rodi u odgovarajuce vreme, na odgovarajucem mestu da postane to sto je postao. Tako veliki plan svetskog rata nije mogao da se uspesno predvidi od strane bilo koje organizacije. Mogli su da pretpostave ali ne i da budu sigurni.

Jedno sam sigurna, Hitler nije bio Jevrejin. Mozda je on imao nekog Jevreja u svojoj porodici, ali po svom opredwljenju niju bio i tim pre bi ih mrzeo kao ondaanje underdogs-e jer je u tom visokobirokratiziranom drustvu normalno biti frustriran i traziti kanal, ali opet njegovo ogledalo je bilo prilicno uzasno.

Nije on bio genije, nego nesposobni emotivni invalid i poremecena licnost... Bljak. Ima knjiga o njemu i njegovim pajtosima, ozbiljna analiza kojoj dosta verujem. Zove se Anatomija Ljudske Destruktivnosti. Tjah, youtube-isti nema za vas link, ti mora da se cita tj samo za one pismene je...

hitler je bio ***** od coveka i jednostavno nije mario ni za kog osim za sebe ,cak je i svom psu dao kapsulu cijanida da isproba da li 'radi".

Uostalon da je on bio i trunku principijalan ne bi se baskario u vili pored jezera u Bavarskoj dok njegovi vojnici gube zivote umiruci od promrzlina i bolesti na -40 u Rusiji pokusavajuci da ostvare neke njegove bolesne ideje, takodje i da je barem trunku bio principijalan covek ne bi 45-te godine kada su Rusi usli u Berlin (ili bili nadomak blizu Berlina) mobilisao decake od 10 godina i iznemogle starce da brane vec razruseni Berlin terajuci ih u smrt dok se on skrivao u nekom bunkeru.
Takodje naredio je i unistenje kompletne infrastrukture u Nemackoj kad je video da ce izgubiti rat (iako je znao da ce to dovesti nemacki narod u potpuno beznadje, glad i haos) jer je smatrao da nemacki narod ne zasluzuje vise da postoji nakon sto su ga navodno izdali.

Jednostavno bio je izrod i djubre i nije mario ni za njemu najblize a kamoli za ostale.

Tako da bi svakako iskoristio priliku da pobegne (sto je verovatno i uradio)

GODFATHER10 :

"Porodica Bush u svojim memoarima sokirala danasnju tupavu masu izjavom da je njihova porodica financijski pomagala
plocu ,da ne bi razjarili drustvo"

- Ovo je tacno ali zapravo porodica Bus , odnosno Preskot Bus (otac Dzordza Busa starijeg i deda Dzordza Busa mladjeg) je bio ugledni bankar tog vremena i on je samo bio zaduzen za prebacivanje novca od strane americkih industrijalaca i bankara.
Takodje i Preskot Bus (kao i njegov sin i unuk) je pripadao okultnoj organizaciji " Lobanja i kosti" a ta organizacija vuce korene od Bavarskih Iluminata , a hitler je bio jedan od njih.

Ovo za porodicu Windsdor je takodje tacno, uostalom porodica Windsdor iliti kako su se nekad prezivali Saxe-Coburg i Gotha je cistog nemackog porekla i mislim takodje povezana sa Bavarskim Iluminatima.

A sto se tice Rotsilda, ima dosta spekulacija da je zapravo hitler vanbracni sin Salomona Majera Rotsilda koji je napravio dete jednoj Austrijanki koja je radila kod njega kao kucna pomocnica.

Jel se vi zezate kad ovako racionalizujete ili vi to najozbiljnije. Kapitalisti, veliki kapitalisti imaju pare i znaju samo pare i podrzavaju politicare (u ovom slucaju Hitlera) da bi ostvarili svoje neke planove poslovne u buducnosti. Oni su verovatno pomagali sve strane u nekom periodu rata, a kad su videli da gubi Hića zaustavili su to i verovatno mu svi okrenuli ledja jer je bio odvratan. Ali dok je bio potencijalno uspesan naravno da su svi cvikali i davali pare ludaku jer niko nije hteo da bude u njegovoj nemilosti jer covek jbt kad se naljuti otvara konc logore.

moje misljenje je oduvek bilo,da je Hitler bio covek od karaktera,lud,ali istodobno i genije...da je bio principijelan,i nikada nebi pobegao,a da je predhodno insistirao da se vojnici bore do poslednjeg i ginu po celom svetu,prosto,cast mu nebi dozvolila da pobegne ko phizda...kao sto ni Gebels nije pobegao,pobila se cela porodica
Ja sam 100% ubedjen da je izvrsio samoubistvo,kao svaki kapetan ciji brod tone,ostao je na brodu do kraja,jeste mu bilo nudjeno da ode,ali on to nije hteo,podelio je sudbinu svog naroda i vojnika
E sad,mozete reci da je misljenje ko i supak,svako ga ima,ali ja tako vidim Hitlera,kao vrlo casnog i principijelnog coveka (znam da mnogi misle drugacije) koji nikako nebi pobegao vec bi se samoubio,kao svaki komandant unistene i kapitulirane vojske

Ne znam sta je bilo sa Hitlerom i kako je zavrsio, ali Evu Braun sam LICNO VIDEO!

Hitler je bio jadan, tuzan, psihicki poremecen pojedinac kome je sudbinanametnula da se rodi u odgovarajuce vreme, na odgovarajucem mestu da postane to sto je postao. Tako veliki plan svetskog rata nije mogao da se uspesno predvidi od strane bilo koje organizacije. Mogli su da pretpostave ali ne i da budu sigurni.

Jedno sam sigurna, Hitler nije bio Jevrejin. Mozda je on imao nekog Jevreja u svojoj porodici, ali po svom opredwljenju niju bio i tim pre bi ih mrzeo kao ondaanje underdogs-e jer je u tom visokobirokratiziranom drustvu normalno biti frustriran i traziti kanal, ali opet njegovo ogledalo je bilo prilicno uzasno.

Nije on bio genije, nego nesposobni emotivni invalid i poremecena licnost... Bljak. Ima knjiga o njemu i njegovim pajtosima, ozbiljna analiza kojoj dosta verujem. Zove se Anatomija Ljudske Destruktivnosti. Tjah, youtube-isti nema za vas link, ti mora da se cita tj samo za one pismene je...

Kao prvo, potcenjivati takve genijalne ljude, sposobne da zavedu široke narodne mase, nazivati ih jadnim i budalama, je vrlo opasno, i može koštati Evropu i svet novih globalnih ratova i novih milionskih žrtava. Hitler je bio sve samo ne jadan.

Kao drugo, svetski ratovi su isplanirani polovinom XIX veka, kao što sam već rekao. Potraži po Internetu dela generala Alberta Pajka. Dakle, slažemo se da je bio jevrejskog porekla, ako nije bio Jevrej po opredeljenju.

Bio je genijalan. Ima svedočanstava da je sa 14 godina razumeo operu i odlično diskutovao sa profesorima muzičkog i istorije o operi "Tanhojzer" i "Parsifal"... itd. itd. Jadni ti tvoji pismeni, koji ne umeju da napišu slova Š, Đ, Č, Č i Ć. :hahaha1:

Back