Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Nisam ti ja tata...
Наравно да ми ниси рода ,да јеси неби био Арнаут
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ti ja tata...
A ko je balkansji kasapin?
Tači ili Haradinaj?
A Cheku, njega si zaboravio.Mile, Mile....
..a fali i Richard Nixon..na mesto Sadama..
Odlicna tema pohvale Ademu. Ovako trebaju da izgedaju teme znaci sa porukom a ne bezvezarije ...
.....
A ko je balkansji kasapin?
Tači ili Haradinaj?
...
nikako mi nije jasno zasto ucestvujete u temi koja vas ne zanima.
ja u proseku ucestvujemna jednu trecinu tema, a na polovinu od te trecine imam vise postova. i retko se desi da pokazem neslaganje sa nekom temom. samo neucestvovanje je znak da mi se tema ili ne dopada, ili da me ne interesuje.
Čitala sam tvoju temu i bila spremna i da glasam (doduše, za u tvojoj anketi nepostojeću opciju) i da komentarišem, dok nisam naišla na ovaj dubokouman Vintažov komentar...
jedna reklama za borbu protiv side... ali se pored hitlera pojavljuju imena sadama i staljina... tri mozda najveca zlocinca XX veka... a svako od njih na odredjen je samo hteo pomoci covecanstvu... i jedan i drugi se mogu pohvaliti sa milionskim bilansom... sta mislite ko od njih drzi prvo mesto??
ps.ove brkonje su bas...
post je nejasan.
ja bih samo da ponovoim, razlog zasto su samo tri opcije je meni "nepoznat". nisam ja odlucivao o tri velicanstvena, iako se slazem sa ponudom, ne bih znao koga bi dodao ako bi to bilo ko zahtevao... doduse razmisljam o jednoj osobi ali...
Koji deo ti nije jasan?
Hajde nacitani napravi neku opsirniju analizu..
kompletan post, citiras mene, spominjes vintage-a... makar je meni nejasno sta zelis tim psotom reci.
Нико нормалан се неће ни осврнути на овако ступидно постављену анкету са немуштим питањем и бесмисленим коментаром ...