Hit the road Jack and don't you come back no more, no more, no more, no more

Imam jednu kul i pomalo glupu ideju i ja zelim da odem odavde,svi mi smetaju,suvise neprijatelja i smislio sam da smugnem za Crnu Goru ili Republiku Srpsku! Jezik poznajem odlicno,kada visoku zavrsim odlazim iz vukojebine od grada i vise me niko nece videti! Cu da zivim pored mora ako odem u CG! Ovo mi deluje kao najrealnije,svaka ostala ideja mi je u domenu SF-a!:D

pih
koji bolji zivot
ne isplati ti se ni kartu da kupujes

Da li ste nekada razmisljali da pobegnete od svega...da nekako nestanete...i da zapocnete neki potpuno novi zivot negde daleko....

da potpuno ostavite sve..porodicu,prijatelje,obaveze,drzavu,kontinent...sve.......

Ne, nemam od cega da bezim...od ovog problemom koji sad imam, ne samo da ne bih trebao bezati, vec bih se trebao suociti sa njim, zato sto je moj problem upravo to...bezanje...

Da li ste nekada razmisljali da pobegnete od svega...da nekako nestanete...i da zapocnete neki potpuno novi zivot negde daleko....

da potpuno ostavite sve..porodicu,prijatelje,obaveze,drzavu,kontinent...sve.......

O tome razmisljam vise puta, svakodnevno...

Razmisljam da upadnem na neki prekookeanski brod, onako u potpalublje, odem u Ameriku i zapocnem novi zivot...Bas kao Vito Andolini...

pih
koji bolji zivot
ne isplati ti se ni kartu da kupujes

pa draga moja cuj ovako! Ja sa zavrsenim fakultetom u Podgorici ako ne nadjem posao ja sam debil,a vece su tamo plate njima,a cene su nize i makar je zemlja iole normalna! Oni imaju jednog kriminalca na vlasti koji je pun,a mi imamo 250+ kriminalaca na vlasti koji nisu puni para i zato propadosmo! U Beogradu ili Novom Sadu jedino mogu da zivim na periferiji de su svi seljaci i pridoslice kao u mom mestu tako da mi se to uopste ne dopada,a vamo mi blizu more,imam posao ima i dosta Srba,jezik nam je slican,trebali bi da bude ok! Oni ce cak pre od nas u Nato i EU tako da ja ne vidim problem! U Nemackoj,Engleskoj,Rusiji,SAD-u nemam sta da trazim jer tamo nemam nikog,a verujem da bih se i tesko snasao jer ipak ti trebas i da se druzis sa nekim,a toliko dobro znanje njihovog jezika nemam! Mada kompenzovao bih ovo i za zivot pored nekog jezera,ali da mi kuca bude podalje od grada na nekih 10ak kilometara!

pa draga moja cuj ovako! Ja sa zavrsenim fakultetom u Podgorici ako ne nadjem posao ja sam debil,a vece su tamo plate njima,a cene su nize i makar je zemlja iole normalna! Oni imaju jednog kriminalca na vlasti koji je pun,a mi imamo 250+ kriminalaca na vlasti koji nisu puni para i zato propadosmo! U Beogradu ili Novom Sadu jedino mogu da zivim na periferiji de su svi seljaci i pridoslice kao u mom mestu tako da mi se to uopste ne dopada,a vamo mi blizu more,imam posao ima i dosta Srba,jezik nam je slican,trebali bi da bude ok! Oni ce cak pre od nas u Nato i EU tako da ja ne vidim problem! U Nemackoj,Engleskoj,Rusiji,SAD-u nemam sta da trazim jer tamo nemam nikog,a verujem da bih se i tesko snasao jer ipak ti trebas i da se druzis sa nekim,a toliko dobro znanje njihovog jezika nemam! Mada kompenzovao bih ovo i za zivot pored nekog jezera,ali da mi kuca bude podalje od grada na nekih 10ak kilometara!
pa,kad andja i bred budu opet dosli u cg,mozda te povedu sa sobom
bolje idi u sloveniju,tamo bez faksa imas lovu do bola-moj drug,poreklom slovenac,pali posle srednje tamo.
A pazi,koliko ja cujem od nekih ljudi koje znam tamo,tamo je postalo in hejtovati srbe,tako danije da bi bio bas medju svojima.
A republika srpska,kako je to tamo bolje?:lol:

Podgorici ako ne nadjem posao ja sam debil,a vece su tamo plate njima,a cene su nize i makar je zemlja iole normalna! Oni imaju jednog kriminalca na vlasti koji je pun,a mi imamo 250+ kriminalaca na vlasti koji nisu puni para i zato propadosmo! U Beogradu ili Novom Sadu jedino mogu da zivim na periferiji de su svi seljaci i pridoslice kao u mom mestu tako da mi se to uopste ne dopada,a vamo mi blizu more,imam posao ima i dosta Srba,jezik nam je slican,trebali bi da bude ok! Oni ce cak pre od nas u Nato i EU tako da ja ne vidim problem!

sine sine gde ti živiš

pa,kad andja i bred budu opet dosli u cg,mozda te povedu sa sobom
bolje idi u sloveniju,tamo bez faksa imas lovu do bola-moj drug,poreklom slovenac,pali posle srednje tamo.
A pazi,koliko ja cujem od nekih ljudi koje znam tamo,tamo je postalo in hejtovati srbe,tako danije da bi bio bas medju svojima.
A republika srpska,kako je to tamo bolje?:lol:

sine sine gde ti živiš

Srbija u regionu ima najmanje plate,najmanje jebene plate! Najmanje i dokurcila mi je ova sredina,hocu da zivim pored mora ili jebenog jezera koji deo niste razumeli? Gde u Srbiji ima veliko jebeno jezero ili more? U Crnoj Gori mozes da smirglas parket i da uzmes 1000eura,moj buraz radio 2 meseca, a gde ces to ovde u Srbiji da zaradis? Jel trebam da mastam da zivim na Havajima? Nemam para da odem do Beograda a kamo li da zivim u nekoj visoko razvijenoj zemlji,ne znam jezik,a da cistim ulice i govna u WC-ima necu toliko ponosa imam! Hocu i ja da imam 1000000 000000000000 eura pa jel mogu ih dobiti? Nemogu ni kada bi pusio kite do kraja zivota ili dilovao drogu i ne jeo nista! ***** ti debile!

Back