ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
Tuki prso si po sred tintare..ko guzca..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bogami Gotiko, nađe i ti svog tukija..
Što jel' ti krivo?...pratim ja i ti šta radiš ovde, svaki bogovetni dan si bre na "ženama"....i malo se sve vrti u krug, a rupu nikako da potrefiš...
Nisu zarazene histerijom, to dolazi od prekomjernog skolovanja. I ne samo kod zena, nego i kod muskaraca. Upravo su ovakvi histericni zapadni muskarci izglasali jednaka prava za zene, izmedju ostalog i jednako pravo na skolovanje. Kad muskarac oprema zenu da bude kao i on to je znak da je previse slab da i sam bude muskarac (zbog toga sa jednakim pravima dolazi i do sirenja homoseksualizma).
Ovo sto se nama desava je simptom poodmakle kulture u raspadu. Ljudi su optereceni sa previse znanja i ne uspijevaju da ojacaju. Pogledajte sta vec mala djeca moraju da uce u skoli! Ja sam samo do 8. razreda osnovne bio odlikas, a poslije sam se provlacio i u srednjoj i na faksu. I odustao sam na kraju jer sam vidio da to nikud ne vodi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Societal_collapse

Emocije su nesto sto nastaje kad se sretnemo s necim nepoznatim. Evo, nas ovde peljese za klikove jer nam podmecu naslove koji bi nas trebali sokirati i natjerati da kliknemo naslov. Vjerujem da su i moderatori placeni za klikove cim i sami postavljaju teme koje onda dospijevaju medju naslovne. Koja onda emocija uopste valja? Emotivnost je znak bolesti, kad je neko totalno otkacen od realnosti i sve mu dodje novo. Znaci, drogira se bajkama i onda kad se sretne sa realnim covjekom sokira se! I ta teznja za emocijama je nesto lose. Ako se emocije unose u odnose izmedju polova onda se njih zatrpava nepoznatim i nefunkcionalnim sadrzajima. Polovi bi se trebali iskljucivo ponasati po obicajima i ne odstupati od njih, jer obicaj je zdravlje i uspjeh. Ko vuce vezu u nepoznatom pravcu on zeli da je unisti. Zato su dekadenti, odnosno propalice ti koji najvise ulazu na emocije i strah. Ko je propalica taj definitivno odrzava kult straha, radi emocija.
šta ću dok još mogu da mlataram zbućkom..da ako se neka upeca..
Pa jbt..još se nijedna nije upecala do sada...neee...ali neeemoguće je..
zenska isterija se leci na 1 od 2 nacina: shamarom ili qurcem
nekad mora i oba najbolje prvo pod 2 pa 1
, i nemoj da mi se nudiš, jedina sam ja pristala na ono, što sad ne smeš da kažeš u punom značenju te reči, jer je zakon na snazi od prvog...pito si ja odgovorila, to digo nos...i ok...iiiii niiijednu niiiiisi priveo..i onda sam ja derpe..

Štooo si ti sada ispao pametan.....promenite muški šovinisti ovu gllupu rečenicu od pre stopedeset godina...pa mora da bude histerije, kada ste tupi koooo...bejzbol palica
Pazi, pazi.....realnost je preko potrebna...ali odsustvo emocija ne znam da li je ok..možda još uvek nisi pronašao pravi izraz za svoju realnost sa primesama emocija..koji preemotivni ne mogu da shvate...ima žena koje su toliko realne i stabilne iiiii surove.....a opet divne...Prouči ti malo o manipulativnim likovima...i kakva je to karakterna osobina, koja mene lično izluđuje u oba pola..nekako zadnja tvoja rečenica govori o tome...
Nemoj sad da se praviš..i ako nisi razumeo, makar si se sokirao

Kad ti zena zahtijeva emocije onda ona zahtijeva mijesanje razlicitog. Kao kad seljancica ulazi u dvorac kod princa jer je pozvana na bal. Ona je sva napeta i uzbudjena, jer ne zna sta je ceka i jer ne pripada u taj milje. Znaci, emocije su u njoj, glupo je sad ocekivati emocije i od princa, kao da nije nikad bio u stali i kao da ne zna sta ga tamo ocekuje.[/QUOTE
Imam utisak da brkaš stvari..strah od nepoznatog imamo svi...pa i najrealniji...a očekivati euforično da ti se nešto hitno lepo desi, jer je eto tako u modi, serijama, na estradi..filmu, novinama...ne znam šta je ali to nije histerija...mada eto imaš ovde neke predloge i načine kako to rešiti
- - - - - - - - - -
pa jesam..šokirao sam se..
još če i da ispadne da smo se iebali a da ja to ne znam..![]()
Ti pito, ja ti odgovorila da hoću ...ti posle povukao predlog...jel' sada jasno..i opet si mi postavio isto pitanje...e pa nema oću kakim neću kakim...i ovo sam napisala, a mogla sam da prećutim jer sam drug...da stvarno ne pomisle da smo se sigrali
Ti pito, ja ti odgovorila da hoću ...ti posle povukao predlog...jel' sada jasno..i opet si mi postavio isto pitanje...e pa nema oću kakim neću kakim...i ovo sam napisala, a mogla sam da prećutim jer sam drug...da stvarno ne pomisle da smo se sigrali
jao jeste sad se setih..ali reko sam ti da sačekaš red i da pogledam u rokovnik jel tako bilo?[/QUO
Ne znam ....ajd' i da jeste...nego ne razumem koliki ti je taj red, kada se i dalje mlataraš...i mlatiš sa tim tvojim "kerecom" i šta?..niiištaaa