Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.929
Ko je to?Ko je? Aleksije zna sigurno.
Neka ga. Znao je nekada i nešto dobro da prepiše sa Wikipedije ili portala.
Drago mi je samo da nema onog Tuzlanskog viteza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je to?Ko je? Aleksije zna sigurno.
Neka ga. Znao je nekada i nešto dobro da prepiše sa Wikipedije ili portala.
Drago mi je samo da nema onog Tuzlanskog viteza.
MiB-a, sunce mu njegovo!Ko je to?
@mib?MiB-a, sunce mu njegovo!
Analni otvor ti gomnjiv veći deo dana?Korišćenje toalet papira služi da ne dođe do konktakta prstiju i fekalija.
Dok korišćenjem vode do tog kontakta dolazi, i ustvari to je razmazivanje i ne samo po zadnjici nego i po prstima koje koristimo da jedemo.
A detaljno pranje može sačekati tuširanje, pa da se temeljno operu i prsti i analni otvor.
Bolje pod tuš, barem guzicu opereš kako spada.Imaju vlazne maramice sa 99% vode u sebi.
Preko dana koristim vlazne maramice.Uvece na tusiranje i ispiranje.Bolje pod tuš, barem guzicu opereš kako spada.
pa to je vlazna maramica a ti si naglasio ne vlazna maramica vez vlazni toalet papir
Vlažne maramice sadrže hemikalije koje ubijaju korisnu mikrofloru, i na kraju će nam "hemija" doći glave!Da li misliš na vlažne maramice ili na vlažni toalet papir ?
Bas se setih jutros ,nije mi jasno kako smo na minusu mogli da sedimo u poljakuKada se setim kao klinac u poljski,a napolju mraz,a unutra novine iseckane za brisanje.I tada nikome nista nije falilo.Svi ziveli preko 80.Dpk sam ziveo u Batajnici u Koloniji i pre '70-ih imao WC solju,a na selu poljski.Bojler bio na lozenje.
Prvo cucanje,a kasnije napravljeno za sedenje.Iako su bile jake zime,nije bilo problemaBas se setih jutros ,nije mi jasno kako smo na minusu mogli da sedimo u poljaku
Imalo je i kod nas,samo kada sam malo porastao.Deda je imao drvenu dasku,meni sad u kuci ladna na 20c