Nisam ocekivao ovakvu burnu negativnu reakciju, toliko ne adekvatnih komentara, to zaista nisam ocekivao, nikoga nisam vredjao, sto je to slucaj kod pojedinaca koji su me licno vredjali, kao na primer ,da mi je potrebna terapija psihopatske sizofrenije, vi dragi prijatelju ste se usudili da napadate na moju licnost, bez i jednoga vidljivog razloga . To nije dobro niti fer.Mislio sam da imam kao i svaki drugi covek slobodu izrazavanja i iznosenja svojih ideja i misljenja . Ja nisam napisao da se radi o ruskim magijama ili tome slicno.Isto tako ne bih zeleo da vas komentar dopre u javnost ,da ovaj medijum o kome sam ja pisao radi terapije tipa parapsihologije , magije ,raznorazne okultne radnje i tome slicno. Ovaj medijum o kome sam ja pisao, je fakultetski obrazovana osoba, ne radi definitivno sa nikakvim parapsihologijama ili okultnim radnjama. Dali ste culi za tradicionalnu kinesku medicinu , za akupunkturu, i hipnozu , tu tehniku ona primenjuje.
Ja sam siguran da ,bi medijum svakoga ko ima neki ne resen problem , ljubazno pozvala ,da dodjete na jedan razgovor i ako vi to zelite, da bi vam dala makar jednu terapiju, putem hipnoze. Ja sam toga misljenja , iz razloga sto sam bio prisutan onoga dana kada je primila oca ubijene maloletnice. Ona tada nije htela da uzme novac, niti je kasnije to htela, odbila je honorar.
Jako sam ne prijatno iznenadjen ne samo ne ozbiljnim i uvredljivim komentarima , nego sam jos vise iznenadjen da redakcija dopusta ovakve uvredljive komentare i da ih objavljuje. Mislio sam da je pravilnik krstarice da se ne sme niko vredjati i verbalno napadati uvredljive komentare pisati
Nadam se da cete imati razumevanj za to da ja nisam nadlezan da vam dostavljam privatni telefon oca ubijene devojcice, da biste vi proveravali istinitost ove price, da tu pricu proveravate kod duboko ozaloscenih roditelja ali ako zelite i neko bi hteo da stupi u kontakt sa medijumom to je sigurno moguce to je i naj bolji i naj jednostavniji nacin , da dodjete do prave istine, dali je ovaj medijum sarlatan ili ne