Hipnoza i njena moc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

rockhandra

Početnik
Poruka
4
Nisam siguran dali je ova tema interesantna, ali cu vam ispricati jednu istinitu pricu, radi se o hipnozi i sta se hipnozom postize i kolko je njena moc.
Naime prica je sledeca. Svi se mi secamo ne tragedije koja se nedavno desavala ovde u nasoj zemlji. Bila je velika potraga za maloletnom devojcicom koja je nestala bez traga. Milicija , mediji televizija su nas stalno obavestavali da je jos nisu pronasli ni zivu niti ... jednostavno dete je nestalo. I jednoga kobnoga dana su samo na televiziji izneli u javnost da je devojcica nadjena i da je svirepo ubijena. Kako su dosli do saznanja ko je ubijo devojcicu su kasnije pisale medije, da su locirali ubicin telefon ili tome slicno, neko objasnjenje je vec izneto u javnost.
Medjutim ja znam istinu kojim putem su dosli do saznanja, koje ubijo devojcicu, ova prica ce mozda delovati kao apsurdna ne istinita prica, ali sam ja zivi svedok dogadjaja. Dakle ,kada je to pocelo traganje za nestalom devojcicom, u to vreme se javila nekim putem mislim da je ta osoba poslala poruku preko facebooka direktno roditeljima nestale devojcice. Ta osoba je ponudila roditeljima nestale devojcice da im pomogne da pronadju nestalu devojcicu, ona im je objasnila kako i kojim putem ce oni doci do istine, gde se mala nalazi i da licno saznaju sta se desavalo ,gde i kao je nestala, da ce licno moci devojcici da se obrate i da je pitaju gde se ona nalazi Roditelji su dobili novu nadu da im ta osoba zaista moze pomoci u trazenju njihovog deteta., s , druge strane su naj verovatnije bili skepticni, da neko zloupotrebljava njihovu bzeznadeznu situaciju
Tako je i bilo , kod te osobe da tako nazovem medijuma je bio otac i jos njegov sogor , da bi saznali gde je devojcica sakrivena. Ta osoba medijum , je putem akupunkture dovela oca devojcice , u takvo stanje podsvesti, da je otac licno video otmicu i sam cin i dogadjaj otmicarenja. Mogao je da vidi i kakav je tip auta vozio otmicar, boju i sve detalje koji su se tada odigravali za vreme otmicarenja. Mozda necete moci da verujete da tako nesto je moguce, ali zaista jeste, otac unesrecene devojcice je to sve mogao da gleda kao da je tu bio prisutan u tim desavanjima, ali i pored svega nije bio u stanju da pomogne svome detetu. Mala vise nije bila ziva, na veliku zalost, Ovo je ziva istina, ja sam svedok ovoga sto se desavalo, ta osoba medijum , nije mogla nista da manipulise , jedino je odabrala tacke za ubod akupunkturnih iglica i od toga momenta je otac te male video sta se toga momenta dogadjalo za vreme otmicarenja. Video je jasno i lik otmice koji se kasnije uspostavilo da je malu oteo , pa je zatim ubijo.
Sa ovom pricom sam hteo da potvrdim da hipnoza i akupunkura nisu nikakve okultne radnje, to je duboko prodiranje u coveciju podsvest..Ako se hipnoza i akupunktura strucno upotrebe u korisne svrhe i od strucnjaka koji su strucno obuceni ,oni mogu zaista da pomognu u lecenju cak i teskih psihickih i fizickih oboljenj u to nema sumnje. Dodatno, samo nakon dva dana, nakon sto je otac nesretne devojcice posetio medijum ,telo ubijene devojcice je pronadjeno , nakon sto je ubica bio vrlo brzo uhapsen. Ja sam licno ubedjen i siguran,da je se ovim putem doslo do ubice.
Dali je neko voljan da prodiskutuje o ovoj temi ?

Haloperidol.jpg

Tri puta na dan po 5mg + 2 puta po 10mg diazepama ujutrro i uveče.

:mrgreen:

Hipnoza,telepatija sve je to realno i postoji ,al ljudi jos nisu spremni da prihvate to kao "zivu istinu" . Naravno ima i dosta sarlatana koji kvare prosek i nije ni cudo da ljudi tesko mogu da poveruju.

Ja sam gledao nesto slicno ,doduse nisam licno bio u tome :) ,vec ima jedan ruski dokumentarac .U njemu je prikazano kako u Rusiju postoji obuka za ljude koji direktno idu u taj neki univerzalni prostor,dimenziju i mogu da vide prosle dogadjaje s jasnocom,potpunom jasnocom i preciznoscu .Znaci oni su bas obuceni ,to je vise od obicne hipnoze ,al takodje postoji mentor koji ga ispituje,navodi dok je tamo.
Radilo se o slucaju ubijene zene.Cini mi se da su mu pokazali sliku te zene ,on je zatvorio oci , ovaj ga hipnotiso i taj covek pod hipnozom se stavio u ulogu ,znaci te ubijene zene,prezivljavo to sto je ona i govorio u prvom licu kad govori o njoj .Objasnio je do najsitnih detalja ceo dogadjaj,gde se odigralo,kada,kako su izgledali ubice ,sve znaci .Naslisu ih po tome i priveli.Vremenski period od ubistva do te hipnoze gde su otkrivali ubice je bio par godina,ako se nevaram.Znaci da vreme ne predstavlja bitan faktor,mos se vratiti i vekovima u nazad .

Opala, vidim ja da se ovde mešaju hipnoza koja je dokazano funkcionalan (ali ne i svemoćan) alat psihoanalize i neuropsihijatrije uopšte i parapsihologija koja sa hipnozom ima veze ko dupe sa okom, plus je čisto šarlatanstvo i debela prevara.

Hipnoza,telepatija sve je to realno i postoji ,al ljudi jos nisu spremni da prihvate to kao "zivu istinu" . Naravno ima i dosta sarlatana koji kvare prosek i nije ni cudo da ljudi tesko mogu da poveruju.

Ja sam gledao nesto slicno ,doduse nisam licno bio u tome
smile1.gif
,vec ima jedan ruski dokumentarac .U njemu je prikazano kako u Rusiju postoji obuka za ljude koji direktno idu u taj neki univerzalni prostor,dimenziju i mogu da vide prosle dogadjaje s jasnocom,potpunom jasnocom i preciznoscu .Znaci oni su bas obuceni ,to je vise od obicne hipnoze ,al takodje postoji mentor koji ga ispituje,navodi dok je tamo.
Radilo se o slucaju ubijene zene.Cini mi se da su mu pokazali sliku te zene ,on je zatvorio oci , ovaj ga hipnotiso i taj covek pod hipnozom se stavio u ulogu ,znaci te ubijene zene,prezivljavo to sto je ona i govorio u prvom licu kad govori o njoj .Objasnio je do najsitnih detalja ceo dogadjaj,gde se odigralo,kada,kako su izgledali ubice ,sve znaci .Naslisu ih po tome i priveli.Vremenski period od ubistva do te hipnoze gde su otkrivali ubice je bio par godina,ako se nevaram.Znaci da vreme ne predstavlja bitan faktor,mos se vratiti i vekovima u nazad .

Uvek ima neki "ruski" dokumentarac o ovom ili onom.... Te ulaz u pakao, te medijumi parapsihološke jedinice, tajna oružja.... se*e mi s od "ruskih" dokumentaraca i švedskih detektora-

Ovaj tekst ovako zbrda-zdola pisan sa greskama u rodu, mi deluje ko kopi-pejst gugl translejt.Trolovanje.
Namerno nisi napisala/o koja devojcica da sutra nebi smo kontaktirali oca pa da ispada jos jedno bezobrazno ismevanje i jadan udarac na porodicu,da se takva tragedija podvodi pod Treca oka ili Verovali ili ne...
Ne verujem u telepatiju i to kad nesto osetis i stvarno ti taj rodjak umre,je samo slucajnost ali i tvoja podsvest,npr. plasis se kako vozi kola,sta se sve dogadja u saobracaju i jeza te prodje,kad ti jave da je nastradao.
Hipnoza je dobra jer dodje kao hirurski zahvat na svesti u uklanjanju nekog dubokog psiholoskog problema,umesto mukotrpnog iscrpljivanja kroz psihoterapije sa neizvesnim ishodom...Imam program za hipnozu,glava zaboli od gledanja u one krugove sto hipnotisu...

Ovaj tekst ovako zbrda-zdola pisan sa greskama u rodu, mi deluje ko kopi-pejst gugl translejt.Trolovanje.
Namerno nisi napisala/o koja devojcica da sutra nebi smo kontaktirali oca pa da ispada jos jedno bezobrazno ismevanje i jadan udarac na porodicu,da se takva tragedija podvodi pod Treca oka ili Verovali ili ne...
Ne verujem u telepatiju i to kad nesto osetis i stvarno ti taj rodjak umre,je samo slucajnost ali i tvoja podsvest,npr. plasis se kako vozi kola,sta se sve dogadja u saobracaju i jeza te prodje,kad ti jave da je nastradao.
Hipnoza je dobra jer dodje kao hirurski zahvat na svesti u uklanjanju nekog dubokog psiholoskog problema,umesto mukotrpnog iscrpljivanja kroz psihoterapije sa neizvesnim ishodom...Imam program za hipnozu,glava zaboli od gledanja u one krugove sto hipnotisu...

Ne možeš se hipnotisati nikakvim programom. Ali možeš autosugestijom. Ja sam ranije uspevao da postignem lagan hipnotički trans na samom sebi, sad ne verujem da bih uspeo...

Opala, vidim ja da se ovde mešaju hipnoza koja je dokazano funkcionalan (ali ne i svemoćan) alat psihoanalize i neuropsihijatrije uopšte i parapsihologija koja sa hipnozom ima veze ko dupe sa okom, plus je čisto šarlatanstvo i debela prevara.

Uvek ima neki "ruski" dokumentarac o ovom ili onom.... Te ulaz u pakao, te medijumi parapsihološke jedinice, tajna oružja.... se*e mi s od "ruskih" dokumentaraca i švedskih detektora-

Ti si verovatno preso ceo svet uzduz i popreko pa sve znas :aha:

Ti nemoj gledati nista sto ti se ne svidja stas se dzaba nervirati i prepirati s nama "ludacima" koji verujemo u price za malu decu :lol:

Meni se na primer sere od takih koji bacaju hejt na nesto i trose svoje dragoceno vreme, ako te zanima a imas suprotan stav bar navedi neke argumente, price ,zakljucke vredne diskusije a ne ovako.
Mada je ovde to na krsti izgleda normalno vec sam se naviko , ja necu ici na wc :mrgreen:

Poslednja izmena:

E slucajno sam preko vikipedije naleteo pre 2-3 godine na nekog ruskog doktora koji je kao pokusao transplantaciju mozga,koju je vrsio na psima i majmunima i kao na tom crnobelom snimku iz valjda 50-tih godina nakon presadjivanja pas otvara oci,dahce,laje :eek:
Meni je to nemoguce,jer on dok izvadi mozak,ne ide krv u taj mozak neko vreme dolazi do izumiranja celija automatski,plus sto staju oni centri u malom mozgu-kicmenoj mozdini za disanje.Koga zeza taj Rus...

Ti nemoj gledati nista sto ti se ne svidja stas se dzaba nervirati i prepirati s nama "ludacima" koji verujemo u price za malu decu :lol:

Meni se na primer sere od takih koji bacaju hejt na nesto i trose svoje dragoceno vreme, ako te zanima a imas suprotan stav bar navedi neke argumente, price ,zakljucke vredne diskusije a ne ovako.
Mada je ovde to na krsti izgleda normalno vec sam se naviko , ja necu ici na wc :mrgreen:

prošao sam i uzduž i popreko, išao kod raznih proroka, ljudi koji su se bavili okultizmom (ne nekih sitnih prevaranata, već ljudi koji se time bave za sebe), ništa nisma video sem toga da oni žele da veruju da je to istina. Nema ništa s one strane, ili je pak nedostupno ljudskom rodu. A baj d vej, sve to nema veze sa hipnozom kao hipnozom, niti je hipnoza u bilo kom smislu okultna ili povezna sa nekim parapsihološkim procesima.

Hipnoza je normalna reakcija (pod)svesti na sugestiju, ima naučnu potporu i funkcionalna je. Ali njome se ne otkrivaju ubice, niti bilo šta slično. Inače nam ne bi trebala forenzika, policija, inspektori i sudovi.

E slucajno sam preko vikipedije naleteo pre 2-3 godine na nekog ruskog doktora koji je kao pokusao transplantaciju mozga,koju je vrsio na psima i majmunima i kao na tom crnobelom snimku iz valjda 50-tih godina nakon presadjivanja pas otvara oci,dahce,laje :eek:
Meni je to nemoguce,jer on dok izvadi mozak,ne ide krv u taj mozak neko vreme dolazi do izumiranja celija automatski,plus sto staju oni centri u malom mozgu-kicmenoj mozdini za disanje.Koga zeza taj Rus...

To ti se može nazvati "sindromom ruskog dokumentarca". Ljudi prosto obožavaju da daju poverenje "ruskim" dokumentarcima, a to je naravno što rusi povaznag govore istinu istinu i samo istinu. Oni su nekako braća, a nije logično da te braća lažu, jel da? To samo govori koliko smo lakoverni i koliko nas je lako nafarbati za bilo šta...

Tema se ne bazira na obicnoj hipnozi , nego uvidu u jedan dogadjaj koji se desava van prostorije i u proslom vremenu ,ako je tema tako postavljena sta je onda problem ? :kolac:
Postoje elementi hipnoze u celom procesu , dakle pricamo o parapsiholoskoj hipnozi , momci ako vam se ne svidja a vi ajte , forum je bogat ima tu da se piskara do sutra :bye:

Eto ti si gledao ruski dokumentarac a ja sam gledao američki .
U jednoj emisiji su pozvali sve najpoznatije američke medijume da im ispitaju sposonosti . Oni baš najpoznatiji se nisu usudili ni da dodju .
Neki su ipak došli i osramotili se svi do jednog . Jedna djevojka je otišla negdje kolima a ovi medijumi , čudotvorci ili ne znam kako da ih
nazovem su trebali poslije nekog vremena reći gdje se ona nalazi . Prije toga su ti medijumi dobili od rekvizita sve što su tražili .
Fotografiju , dio odjeće te djevojke i slično . Kamera je prikazivala kako djevojka stoji na ulici pored semafora a ovi vrsni čudotvorci
su lupetali o jezerima , mostovima i drvećima . Bilo je baš komično .

To ti se može nazvati "sindromom ruskog dokumentarca". Ljudi prosto obožavaju da daju poverenje "ruskim" dokumentarcima, a to je naravno što rusi povaznag govore istinu istinu i samo istinu. Oni su nekako braća, a nije logično da te braća lažu, jel da? To samo govori koliko smo lakoverni i koliko nas je lako nafarbati za bilo šta...

Evo ga taj dokumentarac- u kome uz pomoc vestackog srca i pluca ozivljavaju samo psecu glavu.A kasnije ubijaju kuce pa ga nakon 10 min od smrti pokrecu aparate i kuce ozivljava i kao krece se posle normalno.Ma kako da ne, i da ozivi,to bi bila olupina od kuceta,mozdano mrtva.
Evo filma: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d7/Experime1940.ogv

Eto ti si gledao ruski dokumentarac a ja sam gledao američki .
U jednoj emisiji su pozvali sve najpoznatije američke medijume da im ispitaju sposonosti . Oni baš najpoznatiji se nisu usudili ni da dodju .
Neki su ipak došli i osramotili se svi do jednog . Jedna djevojka je otišla negdje kolima a ovi medijumi , čudotvorci ili ne znam kako da ih
nazovem su trebali poslije nekog vremena reći gdje se ona nalazi . Prije toga su ti medijumi dobili od rekvizita sve što su tražili .
Fotografiju , dio odjeće te djevojke i slično . Kamera je prikazivala kako djevojka stoji na ulici pored semafora a ovi vrsni čudotvorci
su lupetali o jezerima , mostovima i drvećima . Bilo je baš komično .

Klasicna diskreditacija , ko zna ko je to organizovao i zasto ... eto tebi je to bilo dovoljno da razvijes stav o toj temi :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back