@thruo
Ja sam samo branila devojku jer su je odma' napali na pocetku. A kako mislis da nisam drugacija od njih? Ja nisam nikog napadala sto slusa drugaciju muziku od mene.
Tripujete se! Takvim postovima samo gušite teme!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@thruo
Ja sam samo branila devojku jer su je odma' napali na pocetku. A kako mislis da nisam drugacija od njih? Ja nisam nikog napadala sto slusa drugaciju muziku od mene.

slusha bad copy zato shto ih je videla na bratu,ima kompilaciju bravo rnb/hip hop sa koje joj na repeat stalno ide 50 Cent-Candy Shop,verovatno pricha kako slusha Pac-a iako je verovatno samo Changes i California Love chula i verovatno ne kapira''Thug Life'' Ideologiju,i to je to verovatno ce se furati na to neko kratko vreme,pa za jedno 10 godina kad bude slushala Roling Stonse i slichne ce prichati''Ma ja sam slushala Hop pre,to je bila samo faza''iako nikad nije shvatila shta je u Hop-u sushtina....al ajd,dosta od mene....
P.S. Techo, cale je stalno na MSN u poslednje vreme. Sinoc mu valjda bila matura. (jel tako truli?

Pa sad, ne mora da znaci. Mozda je tek pocela da slusa, mozda predje na kvalitetnije. I ti kad si pocinjao, nisi odma' slusao kvalitetan hop. Sigurno si slusao nesto za sta sad mislis da je *****. I ja sam u pocetku slusao fifti senta (cak i tvrdio da je kralj), cya, shajla i ta ostala sranja... To me najvise nervira, uvek mora neko da se pravi pametan. Makijavelli, ne osporavam ja tvoja znanja, vidi se da "znas znanje", ali ipak ne moras podcenjivati druge, nisu se svi rodili pametni, nisi ni ti, sve se to dugo ucilo. mojNe odma' da atakujes...
P.S. Techo, cale je stalno na MSN u poslednje vreme. Sinoc mu valjda bila matura. (jel tako truli?
jel slushao neko Slick Rick-a??
ja to radim stalno....

ali iz shale 
ahahahahhahaha
i ja nekadaali iz shale
ala me nasmeja
inache slusham neshto malo repa
nekada..kada ne slusham "talme"stupid izraz i ever seen (>_<)
ne znam, mislim da nije.. ono, nije neki gangsta rap, prica o hood-u, pare, kako je on faca, ovo ono.. ali nekako uspe to da izvuce, ne zvuci lose..
ja sam planirao da ga skinem,ima dosta dueta...a i zvuchi kao da ima prilichno solidan,kako vi to zovete''flow''....na Slick-a mislim....
rumenko:Mislim da mislis na MIMS-a... One hit wonder...
Elem, Jeezy je klasican "bio sam diler, sad sam pun kesa, al sam i dalje diler, jer sam glup, zakon za mene ne vazi, ranili me 91515646546546 puta, al mi nista nije" reper... i.e. pesme 17.5, White Girl,I Luv It, Trap Star, Bury Me a G... Al brate ima bruka dobre adlibs-e i ima osecaj za beat, nisam cuo nijednu njegovu stvar sa losim beatom... Holla at Shawty Redd! 8)
Slick Rick je veteran. Mozda najbolji storyteller medju reperima ikada! Ko je cuo za njega prvi put u Chamillionaire-ovom UV-u, treba da se zapita!
The Great Adventures of Slick Rick (mislim da mu je to debi album) je cista klasika!
Childrens Story je top 20 pesama (po meni) svih vremena!
Sad je hitrim tajpingom skinite sa neta!I uzivajte!
Bumpin: Bun B - Swang On Em (ft. Lupe Fiasco)

zezam se, respect za doktora a kako ti to zoves?ja sam planirao da ga skinem,ima dosta dueta...a i zvuchi kao da ima prilichno solidan,kako vi to zovete''flow''....na Slick-a mislim....

jbte ovaj lg nije normalan, kako pomenes jeezy-ja on iskace.. kao onaj celavi iz reklame za mister proper, samo bez zvizdanja, spomenes southern rap i evo gazezam se, respect za doktora
a kako ti to zoves?![]()

Ne volim Bog - zna - koliko, ali Marcelo je Marcelo![]()
3 bambi poena...:rolleyes: