Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
Pa Marchelo je raper....
kako raper? to kao silovatelj ili sta?

ccc neko nije gledao muzicki tobogan kao mali..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Marchelo je raper....

ako se''pravim pametan''onda se pravim,ali nisam pametan pa zato nemoj da glumish ljubaznost kad mi kazhesh da ''znam znanje''...ako zaista mislish da''znam znanje''zashto onda kazhesh da mrzish ljude koji se''prave''ako mi kazhesh da ne bi trebalo da pricham ono shto mislim vec bi mozhda trebao kao i ostali da glumim budalu iako to nisam....odluchi se....ali da ti olaksham,pogledaj bilo koji drugi post,ja uvek tako pricham-na forumu,u zhivotu inache,i smeta mi kad mi neko kazhe''ne pravi se pametan''ili''ne filozofiraj'',to mi je u prirodi jednostavno....

sta si gledao, jamakasi sinovi vetra?
hmmm... soprano je dobar.. ntm naravno.. assassin.. le rat luciano.. zaboravio sam, nisam pustio satelitsku odavnofonky family.. ono sto sam cuo od keny arkane je jako dobro.. i tako to na tu temu..
. Najbolje produciran neamericki album koji sam ja cuo.. Nema loseg beata na celom albumu... Pingrai je spominjao nekog MC Sollar-a..?![]()
Soprano - Puisqu'il Faut Vivre. Album je bruka! Produkcija -![]()
![]()
. Najbolje produciran neamericki album koji sam ja cuo.. Nema loseg beata na celom albumu...
Mislis MC Solaar? Mislim da je on prvi francuski reper za kojeg se jos devedesetih znalo u SAD-u... Nesto je oslabio poslednjih godina... Zasicenje ili sta ja znam... Bar po meni...
e htedoh da napisem ime albuma al nisam znao koji je, a mrzelo me da trazim kad sam pisao.. taj album imam, stvarno je odlican.. svaka pesma je odlicna, ne bih mogao da izdvojim samo par dobrih, ali ipak melancolique anonyme mi je ostavila najjaci utisakSoprano - Puisqu'il Faut Vivre. Album je bruka! Produkcija -![]()
![]()
. Najbolje produciran neamericki album koji sam ja cuo.. Nema loseg beata na celom albumu...

Pingrai je spominjao nekog MC Sollar-a..?![]()

Ja ne glumim ljubaznost, jer ja uopste i nisam ljubazan. Tu da se razumemo. Rekao sam ovo jer u tvojim postovima, ma koliko glupi bili i ma koliko prozivanja i ataka bilo u njima, ima nesto pametno. Ali ti isuvise glumis nekog "opakog baju" tako sto ces ti biti najpametniji. Hteo sam da kazem, nemoj da mislis da si najpametniji i da ti sve znas, a da su drugi svi idioti koji ne znaju nista. Znas znanje, ali ne jedini... To bese poJenta posta.
Nego aco, ti slusas francuski rep, pa daj reci ima li sta pametno da cujem? Nesto sam se nalozio na francuski jezik kad sam odgled'o neki film![]()

@pacer
WTF je jamakasi sinovi vetra :S :lool:

E, šta radi Pingrai?? Od njega ni glasa odavno već...
e htedoh da napisem ime albuma al nisam znao koji je, a mrzelo me da trazim kad sam pisao.. taj album imam, stvarno je odlican.. svaka pesma je odlicna, ne bih mogao da izdvojim samo par dobrih, ali ipak melancolique anonyme mi je ostavila najjaci utisak![]()
salim se, nisam gledao taksi skoro...Hip and Hop!
Dovoljno je reci 50-cent.On je ime hip hopa!Ja slusam hip hop,ali sam vise ''rep boy''!

e htedoh da napisem ime albuma al nisam znao koji je, a mrzelo me da trazim kad sam pisao.. taj album imam, stvarno je odlican.. svaka pesma je odlicna, ne bih mogao da izdvojim samo par dobrih, ali ipak melancolique anonyme mi je ostavila najjaci utisak![]()
Hip and Hop!
Dovoljno je reci 50-cent.On je ime hip hopa!Ja slusam hip hop,ali sam vise ''rep boy''!

rekoh vec, skoro sve pesme su odlicne, melancolique anonyme mi je omiljena, kad bih izdvajao koje mi se jos svidjaju naveo bih jos 15.. od 17 sa albumaDa, da, Melancolique Anonyme je odlicna! Album je kompletan, savrsen, flawless, sto bi rekli ovi preko bare... Meni je bas gotivna A La Bien, pogotovu sto je u spotu Eric Cantona!

ne podnosim gaMakijavelli:pa dobar je 50....jel znate da nikad nije hteo da se bavi hip hop-om,samo je izrichito ushao u prichu zbog para....
ja chitao biografiju njegovu....dada....50 napisao knjigu.....