Hiperrealizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Yigal Ozeri

hyperrealistic-art-photorealistic-paintings-look-like-photos-126-58242b80e104c__700.jpg

Filip Veber

Philipp Veber je nemački umetnik koji se bavi hiperrealističnim slikama žena
Iako umetnikova dela izgledaju kao da su preuzeta direktno iz modnog časopisa, portreti su zapravo puni sitnih detalja i nesavršenosti koji ih čine toliko realnim i "ljudskim."
Umetnik kaže da inspiraciju crpi iz knjiga, filmova i od drugih kolega umetnika i kreativnih ljudi, kao i iz njihovih životnih priča, snova i težnji.

f983de5bbb928c780d3f7a3ffb5ca687.jpg

Philipp-Weber-hyper-realistic-paintings-wooarts-06.jpg

Homepage_Black-Poison_2019-20_oil-on-linen_180x140cm-Kopie-1-scaled.jpg

Black Poison-F.Veber

Alessandro Tomassetti

je kanadski figurativni slikar sa sedištem u Barseloni.
Poznat je po svojim intimnim portretima savremenih muškaraca.
Dramatično osvetljenje i ćudljiva paleta boja dopunjuju njegovu naturalističku tehniku prikazivanja kako bi se uhvatila ranjivost i senzualnost njegovih muških subjekata,

„Otprilike kad sam počeo da slikam, postalo je jasno da su moji omiljeni umetnici tokom istorije slikali muškarce, ali moji omiljeni savremeni figurativni umetnici uglavnom su se fokusirali na ženske teme. Savremeni muški portreti i dalje izgledaju rezervisani za važne muškarce, odnosno konvencionalno moćne muškarce “.
A.Tomassetti

Alessandro Tomassetti-www.kaifineart.com-1 (1).jpg

Alessandro Tomassetti-www.kaifineart.com-1.jpg

Alessandro Tomassetti-www.kaifineart.com-3.jpg

Аутор Јерамил Лу (Филипини), 24, страствен је према свом хобију. По занимању грађевински инжењер, у слободно време воли уметност, цртајући невероватно реалне слике једноставним оловкама.
E54eII1XIAEebSy

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back