- Poruka
- 11.279
ljudi da li i gde ima da se nađe treći deo hiperiona, endimion? tražio sam u laguni, vulkanu, evro giuntiju,prosveti..uglavnom ni nemaju ništa od dena simonsa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Posle toga sam ga tražila i po knjižarama i kod ovih uličnih i ništa.
Posle toga sam ga tražila i po knjižarama i kod ovih uličnih i ništa.  Kontam ja da može da se nađe na netu, ali ja neću da čitam knjigu sa ekrana, 'oću papir... a i dosta vremena provodim po busevima, i planirala sam tu da je čitam, pa mi je malo nezgodno da vucaram laptop samo zbog toga.
 Kontam ja da može da se nađe na netu, ali ja neću da čitam knjigu sa ekrana, 'oću papir... a i dosta vremena provodim po busevima, i planirala sam tu da je čitam, pa mi je malo nezgodno da vucaram laptop samo zbog toga.Zna li neko gde mogu da nabavim prvi deo ovog serijala? Videla sam ga u Laguni pre nekih mesec dana, međutim kada sam pre neki dan došla da ga kupim, rekoše mi da je čitav tiraž rasprodat.Posle toga sam ga tražila i po knjižarama i kod ovih uličnih i ništa.
Kontam ja da može da se nađe na netu, ali ja neću da čitam knjigu sa ekrana, 'oću papir... a i dosta vremena provodim po busevima, i planirala sam tu da je čitam, pa mi je malo nezgodno da vucaram laptop samo zbog toga.
reda radi sam bacio pogled na cenu po oglasima i ne verujem da je prodaju po 1500 i vise rsd...ali bas bezobrazluk...

Ja imam sve delove i procitao sam sve. No treci i cetvrti deo su kao od drugog pisca.
Verovato Te zbunuje sto su napisane u prvom licu(nisam siguran da li samo cetvrat ili I treca),pa malo zbunuje...Sve se jako logicno nadovezuje jedno na drugo, kad procitas knjige do kraja, sve cetiri sve se savrseno uklapa...Doduse meni je najnapetije I najoriginalnija pica sama Prva knjiga, njihove price...Svaka loodja od prethodne