- Poruka
- 11.279
ljudi da li i gde ima da se nađe treći deo hiperiona, endimion? tražio sam u laguni, vulkanu, evro giuntiju,prosveti..uglavnom ni nemaju ništa od dena simonsa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko gde mogu da nabavim prvi deo ovog serijala? Videla sam ga u Laguni pre nekih mesec dana, međutim kada sam pre neki dan došla da ga kupim, rekoše mi da je čitav tiraž rasprodat.Posle toga sam ga tražila i po knjižarama i kod ovih uličnih i ništa.
Kontam ja da može da se nađe na netu, ali ja neću da čitam knjigu sa ekrana, 'oću papir... a i dosta vremena provodim po busevima, i planirala sam tu da je čitam, pa mi je malo nezgodno da vucaram laptop samo zbog toga.
reda radi sam bacio pogled na cenu po oglasima i ne verujem da je prodaju po 1500 i vise rsd...ali bas bezobrazluk...
Ja imam sve delove i procitao sam sve. No treci i cetvrti deo su kao od drugog pisca.
Verovato Te zbunuje sto su napisane u prvom licu(nisam siguran da li samo cetvrat ili I treca),pa malo zbunuje...Sve se jako logicno nadovezuje jedno na drugo, kad procitas knjige do kraja, sve cetiri sve se savrseno uklapa...Doduse meni je najnapetije I najoriginalnija pica sama Prva knjiga, njihove price...Svaka loodja od prethodne