hiperion

Ускоро ће Сајам књига, свакако ћеш налетети, а то да тражиш по овим фенси књижарама, заборави.

Мале књижаре и антикварнице, продавци књига на улицама и пијацама, као и домаће онлајн књижаре + домаћи варијанте са аукцијама и огласима.

Нову тешко да ћеш наћи али свакако вреди имати цео серијал. ШРАЈК ЈЕ ЗАКОН :mrgreen:

procitao ih sve vrl obrzo..odlican serijal.
iako nisam u SF fazonu, vise u epskoj fantastici, definitivno prporucujem.
ako ih nema u knjizarama, skinite sa neta. ja imam sve knjige u papiru, ali su kod prijatelja na citanju...

Zna li neko gde mogu da nabavim prvi deo ovog serijala? Videla sam ga u Laguni pre nekih mesec dana, međutim kada sam pre neki dan došla da ga kupim, rekoše mi da je čitav tiraž rasprodat. :rida:Posle toga sam ga tražila i po knjižarama i kod ovih uličnih i ništa. :( Kontam ja da može da se nađe na netu, ali ja neću da čitam knjigu sa ekrana, 'oću papir... a i dosta vremena provodim po busevima, i planirala sam tu da je čitam, pa mi je malo nezgodno da vucaram laptop samo zbog toga.

Zna li neko gde mogu da nabavim prvi deo ovog serijala? Videla sam ga u Laguni pre nekih mesec dana, međutim kada sam pre neki dan došla da ga kupim, rekoše mi da je čitav tiraž rasprodat. :rida:Posle toga sam ga tražila i po knjižarama i kod ovih uličnih i ništa. :( Kontam ja da može da se nađe na netu, ali ja neću da čitam knjigu sa ekrana, 'oću papir... a i dosta vremena provodim po busevima, i planirala sam tu da je čitam, pa mi je malo nezgodno da vucaram laptop samo zbog toga.

reda radi sam bacio pogled na cenu po oglasima i ne verujem da je prodaju po 1500 i vise rsd...ali bas bezobrazluk...

Serijal Hiperion je izuzetan jedna od najboljih knjiga tog zanra. Sve knjige Dena Simonsa u Laguni su prilicno skupe. Ipak, gledajte kada su neke akcije i snizenja. Ja sam tako za nekih 400 dinara uspeo da kupim roman Teror od Simonsa koji je u regularnoj prodaji kostao oko 700-800 din. Naravno Laguna kada daje knjige iz serijala obicnoda recimo trecu knjigu za neku povoljnu cenu, da bi te navukli da kupis prve dve knjige i slicno. Uglavnom, sve preporuke za sve sto je Simons napisao.

the...
4051675-3135940512-The-S.jpg

Ja sam isto još pre par godina na sajmu knjiga tražio treći deo, ali ni onda nije nigde bio dostupan kod nas. U Laguni su mi tada rekli da više neće praviti kopije.
Jedino da se uzme polovna od nekog ko prodaje, jer izgleda da nema druge ko hoće da ima ceo komplet. I meni isto nije jasno kako samo treći deo da fali po knjižarama?

Ja imam sve delove i procitao sam sve. No treci i cetvrti deo su kao od drugog pisca.

Verovato Te zbunuje sto su napisane u prvom licu(nisam siguran da li samo cetvrat ili I treca),pa malo zbunuje...Sve se jako logicno nadovezuje jedno na drugo, kad procitas knjige do kraja, sve cetiri sve se savrseno uklapa...Doduse meni je najnapetije I najoriginalnija pica sama Prva knjiga, njihove price...Svaka loodja od prethodne

Verovato Te zbunuje sto su napisane u prvom licu(nisam siguran da li samo cetvrat ili I treca),pa malo zbunuje...Sve se jako logicno nadovezuje jedno na drugo, kad procitas knjige do kraja, sve cetiri sve se savrseno uklapa...Doduse meni je najnapetije I najoriginalnija pica sama Prva knjiga, njihove price...Svaka loodja od prethodne

Ne zbunjuje mene nista nego je prica potpuno drugacija. A i vreme je u buducnosti posle prve dve knjige. Samo su neki likovi preziveli zbog dugovecnosti i curica zbog vremenskih grobnica. Uglavnom imamo nove likove i potpuno novu radnju. One se uklapaju naravno, ali kazem ti trecu i cetvrtu kao da je pisao drugi covek. Sasvim drugaciji romani i mnogo dosadniji. Mnogo manje komplikovani. Linearnija radnja sa manje ucesnika i slicno.

Ko cita moze potpuno da ne procita trecu i cetvrtu. mada su meni i one bile super :D

Evo ako si procitao a jesi ovaj spot ce ti se prejako dopasti. Najezim se kad ga gledam jer me podseca na fenomenalne delove prve i druge knjige.

Najbolji SF serijal svih vremena. Topla preporuka. Nije za ove sto gutaju knjige i citaju 20 knjiga mesecno. Ovo ne moze da se cita brzo ovo je kao biblija. Ko hoce brzo neka cita vampirske dnevnike i ostale debilitete.

A sto ne volim ljude koji gutaju knjige... te nekvalitetne citace...

Ima ceo set na kupindu traze oko 9000. Mislim da ce Lagjuna da opali reprint i da ce da plane. Pogotovo ako se realizuje Tv SHow.

Poslednja izmena:

Back