Ma realno ovaj "dk" test mi je smesan... resavao sam ja mnogo jace gde jedva preguras 120 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Truman:Je l 37. zadatak pod E? Sad cu da pogledam 39...Ako jeste probacu da objasnim kako sam dosao do toga da ne bi ispalo da sam nabadao. I ovaj danski test daje manje rezultate, je l tako? Ako sam na sajtu hrvatske mense radio test i imao 141 koliko je to po ovom?
p.s. nije pod E nema veze, ako znate ovo sto sam pitao recite...

Istovremeno se pomeraju dve loptice za po jedno polje pritom menjajuci boju kada dodju u dodir sa crnom bojom.
robespjer:Bilo bi lepo da prvo krenemo sa kacenjem Preent Screen-a nasih rezultata, jer koliko sam shvatio ovako naizust svako ima iq na nivou Mense, pa i nekih udruzenja sa znatno visim iq-om.
Nije da se sada ogradjujem, ali zaista ne sumnjam u vasu iskrenost, vec to kazem zbog ljudi koji pisu na drugim temama sa istom tematikom, a gde se dobijaju i rezultati 155 na ovom danskom testu, iako on jadan meri samo do 140.

ja imam 13 godina i imam 118 iqrobespjer:Draga Miice, ovi testovi nisu predvidjeni za tvoj uzrast, tako da je tvoj rezultat jako relativan. Postoji misljenje da je vrhunac inteligencije negde oko 25 godine, te bi najverovatnije tvoj razultat bio bolji da si ga radila malo kasnije.
U svakom slucaju, ponovi test u nekom buducem vremenu.