Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace da textovi su jako zanimljivi neki i poucni kod repera koji se ne zajebavaju kao Ajzak barapcina :D naravno pricam o Marcelu koji stvarno ima poucne i dobre textove...

Inace da textovi su jako zanimljivi neki i poucni kod repera koji se ne zajebavaju kao Ajzak barapcina :D naravno pricam o Marcelu koji stvarno ima poucne i dobre textove...

e pa moram da priznam tu si u pravu....oboje su dobri ali mislim...marchela vise volim...mislim ovo-ono...jeste,naravno jedina,normalna srpska mjuza jeste rap...a sad...ja ne znam sta da slusam vise....!rock mi je u dusi!!!:confused:a rap....:confused::confused:

Napokon govorite moj jezik.Smucilo mi se od ovih narkomana.Samo rok i gluposti.Samo napred rep!!!:-D

'Оћеш да те боцкам мало у вену, док те моја смрдљива коса удара по лицу, и док урлам уз сатанистичке рифове: "УЗМИ ГА О МОЈ МРАЧНИ ГОСПОДАРУ".

'Оћеш?

2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac2pac:):):)

e pa moram da priznam tu si u pravu....oboje su dobri ali mislim...marchela vise volim...mislim ovo-ono...jeste,naravno jedina,normalna srpska mjuza jeste rap...a sad...ja ne znam sta da slusam vise....!rock mi je u dusi!!!:confused:a rap....:confused::confused:

pa domaci rock rulz nije samo rep ono sto valja u napacenoj zemlji nasoj :)

'Оћеш да те боцкам мало у вену, док те моја смрдљива коса удара по лицу, и док урлам уз сатанистичке рифове: "УЗМИ ГА О МОЈ МРАЧНИ ГОСПОДАРУ".

'Оћеш?

velki Miki nemo da trosis energiju..on ne moze da prica ni o repu jer kolko sam skontao iz njegovih postova ocigledno slusa 50para, eminema i ostale chobane...**** that let's destroy world thrash rulz :)

'Оћеш?

ahhahahaha...care:lol:
a da zrtvujemo ljude poput njega??:lol:

buhloone_mind_state_b000000hj3.jpg

anthology_b00000jjmk.jpg

run1.jpg

OLD SCHOOL JE ЗАКОН

Jes posebno bih istakao text pesme nachos

popio tekilu i odma sam pao boli me stomak ko da nikad nisam ****

extra extra od tad ne pijem radzu tako lako..izgleda da je zaista poucno :)

Brate... probaj da pristupiš ajsovim tekstovima kao da je zajebancija, a ne da očekuješ od njega ozbiljnost i veruj mi - mišljenje će ti se promeniti...

Ne kažem... Ajs se zajebava... to stoji! Ali u svojoj zajebanciji provlači mnogo "pametnih stvari - to jest, mnogo realno opisuje stanje u našoj zemlji! Bad Copy i PRty BG - najrealniji na sceni!

pa ne znam slatko se nasmejem kad slusam Ajsove textove ali ubaci on ponekad koju rec da razmisljas to stoji...ali uglavnom vecina textova je zezanje a tako treba i da bude...u mracnim vremenima obicno trazis neko svetlo...

Back