Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rep nije muzika zar neznate to je brzo pricanje i to moderno epsko,tekstovi su zanimljivi ali i ja mogu da pevam rep i to je shit mada nije ni muzka vec neka brzalica,ali vec rap metal je nesto drugo....mnogo bolje
Inace da textovi su jako zanimljivi neki i poucni kod repera koji se ne zajebavaju kao Ajzak barapcinanaravno pricam o Marcelu koji stvarno ima poucne i dobre textove...
Napokon govorite moj jezik.Smucilo mi se od ovih narkomana.Samo rok i gluposti.Samo napred rep!!!:-D
e pa moram da priznam tu si u pravu....oboje su dobri ali mislim...marchela vise volim...mislim ovo-ono...jeste,naravno jedina,normalna srpska mjuza jeste rap...a sad...ja ne znam sta da slusam vise....!rock mi je u dusi!!!a rap....
![]()

Ajs ima veoma poučne tekstove!

e pa moram da priznam tu si u pravu....oboje su dobri ali mislim...marchela vise volim...mislim ovo-ono...jeste,naravno jedina,normalna srpska mjuza jeste rap...a sad...ja ne znam sta da slusam vise....!rock mi je u dusi!!!a rap....
![]()

'Оћеш да те боцкам мало у вену, док те моја смрдљива коса удара по лицу, и док урлам уз сатанистичке рифове: "УЗМИ ГА О МОЈ МРАЧНИ ГОСПОДАРУ".
'Оћеш?

**** that let's destroy world thrash rulz![]()
'Оћеш да те боцкам мало у вену, док те моја смрдљива коса удара по лицу, и док урлам уз сатанистичке рифове: "УЗМИ ГА О МОЈ МРАЧНИ ГОСПОДАРУ".
'Оћеш?

pa domaci rock rulz nije samo rep ono sto valja u napacenoj zemlji nasoj![]()
Jes posebno bih istakao text pesme nachos
popio tekilu i odma sam pao boli me stomak ko da nikad nisam ****
extra extra od tad ne pijem radzu tako lako..izgleda da je zaista poucno![]()