Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako neko hoce da rokne freestyle protiv mene,
nega odma uzme noz i neka sece vene...
U freestylu me jos niko nije pobedio,
svakoga sam u bljesku sredio...

hahahahahahahahhahha XDDD sto mi nisi sada ovde da te unakazim :D

Ti pravi hip hop brate sluso nisi,Sad ti verovatno slina iz nosa visi
Hip hop je istitucija,nacin zivota,vracam se za momenat izgore mi klopa.
Metal isto volim i zivim sa njim,al ne spustam repere,daj mi jedan dim,
Ima mnogo dublji smisao nego sto mislis,ako tako ne mislis u bulju da me kisish,
Znam da sam razbio,svestan sam toga,u bulji ti se zaglavila reperska noga
sada vuces komplekse i razne traume,kad vidis sisate zenke i izglacane haube YEAHHHHH!!!!

lako je on prosao... nakon onih gluposti sto je izmrmljao ja ne bih imao zivce da mu pisem free, je*o bih mu celo porodicno stablo, ali...

mozda je slinav, al' nece niko da ga obrise, pitam se kad je zadnji put, menjao pelene
a repa malo je, na rep svi zale se, pa lece komplekse kad im dobru rimu nabijem
pa se opijem, iz case odlijem, po malo rimujem to volim da tripujem
ako je rep samo gomila izbrljanih reci, evo ti poezija, prestani da klecis
ako rep nije muzika, reci mi sta li je, nemoj da kenjas, spreman sam da ubijem
buksnu da zavijem, sa ortacima se opijem, bacim lesh u vodu, voda ce da ga odnese
kom ces da nedostajes? sta ti preostaje, osim da se sklonis, rime biju kao promaje
dobro si rek'o, noga u bulju to zasluzuje, dosta se prica, jeb*ene fufice cmizdrave
a filozofija njegova, totalno nebitna je, on je mamin sincic, a ja po snegu dilujem
nik mu kaze cuvar, sta to cuva dok ja duvam? nemam za pljuge, redovno motam duvan
a ti cuvaj nevinost, manje na tripujes, manje da pricas jer cu jezik da ti odsecem

iskreno se nadam da ce dobiti priliku da procita ovo, a najvise cu da se smejem ako mi napise neku kritiku, i onako sam poceo da se divim budalama.. mislim, potreban je T-A-L-E-N-A-T da neko bude toliko glup. ja nisam kejao po njegovoj ziki, i vecina nas repera ima kompromis za sve ostalo... ali prosto ne mogu da precutim kada neko previse prica bez neke potrebe

Je li ovo tema o stranom hip hopu ili o hip hopu uopste? Ako je o stranom onda nemojte kaciti linkove sa domacim hip hopom, ako je o hip hopu uopste onda treba otvoriti jednu i za strani jer i domaci ima svoju temu. Ili zatvoriti tu o domacem kad vec imamo ovu generalnu.

Je li ovo tema o stranom hip hopu ili o hip hopu uopste? Ako je o stranom onda nemojte kaciti linkove sa domacim hip hopom, ako je o hip hopu uopste onda treba otvoriti jednu i za strani jer i domaci ima svoju temu. Ili zatvoriti tu o domacem kad vec imamo ovu generalnu.

Iz naslova je jasno da je tema opšteg karaktera. A stara neka stoji otvorena kao specijalka za domaća ostvarenja.:cool: Nema tu nikakve kolizije.

Back