Posto sam ja zenskog pola ne bih mogla da pricam o nevinim zenama nego cu sa svog aspekta. Zene se bore za ravnopravnost sa muskarcima pa bi verovatno pojedine zelele da imaju muzeve koji su “nevini” koji nisu svoje srce, usne i organ poklanjali drugim pre njih. E, ja sam pre nekoliko godina imala takvo iskustvo. Imala sam 24 godine, a on 26 i sve je bilo ok, odmah je navalio na mene, bilo je ljubljenja, “vatacenja” i slicnih stvari. Posle izvesnog vremena smo otisli kod njega u stan. Krenulo je i on je imao problema sa erekcijom i to je trajalo mesecima. Meni to na pocetku nije smetalo, ali vremenom… Pitala sam ga da li ima nekih problema, da odemo kod lekara, ali je on rekao da nema problema da se “dize” svaki dan, da redovno masturbira i sl… Medjutim, kad smo zajedno – nista. I tako je to trajalo da bi tek onda rekao da nije imao devojaka pre mene. Mozda bi neka druga devojka bila odusevljena, ali ja bas i nisam, davala sam mu podrsku, kako verbalnu, tako i rucnu i… I onda sam odustala jer bi onda verovatno bila prerana ejakulacija, pa bi on zeleo da vidi kako je sa strane, pa… A i ti sexualni problemi su bacili u senku sve ostalo pa su pocele i svadje i tu je bio kraj. Moj brat je zavrsio elektro i ima 33 godine i kune se da poznaje bar 5 svojih kolega koji nikad nisu imali devojku, a vidim da ima na “Zenskom kutku” devojaka koje su dosle do 30-te, a da nisu imale decka. Ruku na srce, TO NIJE NORMALNO i vremenom ce im biti sve gore kao sto sam i ja jedva polozila vozacki sa 27 godina, a sa 18 se to odradi sa lakocom. Ako se stvari ne odrade na vreme posle su sve komplikovanije. A sto se tice sexa i vaznosti pitanje za Sneznu kraljicu: “Koji je najvazniji organ u ljudskom telu?”. Po meni je najvanija kicma, zato sto ja imam problema sa njom, tebi su mozda oci, nekom trecem zubi ili srce. Najvazniji organ je onaj sa kojim imas problema. E tako je i sa vezom, ako si sirotinja najvaznije su pare, ako si podstanar najbitniji je stan, a ako imas los sex onda je najvaznija stvar u vezi sex. Dobar sex ne moze izvuci vezu, ali je los itekako moze upropastiti, a iskustvo je mnogo bitna stvar i u zivotu i u sexu i u svemu, tako da kad se zavrsi srednja skola i udje u duzu vezu ne vidim nijedan razlog zasto odbijati sex jer je to jedna super stvar, a za svaku normalnu osobu, bilo kog pola je vazno da si POSLEDNJI, a ne prvi drugi ili sesti.