himen-vazan ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme snebivljiva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milow:
Verujem da ce vam biti super :)

Puno puno srece vam zelim.

P.S. I ako vam padnu na pamet neke "perverzije" radite zajedno sve ... zlobodno i bez uzdrzavanja :)

Hvala na lepim zeljama, (malo mi smeta sto, bez obzira sta je tema, ako ja u njoj ucestvujem, sve se zavrsi time sto sam ja na "tapetu", i svi mene nesto ubedjuju... :))

A za perverzije u krevetu... Naravno, jer, sto bi Balzak rekao, zena mora biti dobra kao andjeo i verna, ali da u krevetu bude prostitutka da bi muskarac bio potpuno zadovoljan njom. (Eto, i Balzak tako misli... ("Rodjaka Beta"), i da, ako muskarac, npr. trazi ljubavnicu, onda nije problem u njemu, vec u njegovoj zeni)

Pozdravljam te! :wink:

Posto sam ja zenskog pola ne bih mogla da pricam o nevinim zenama nego cu sa svog aspekta. Zene se bore za ravnopravnost sa muskarcima pa bi verovatno pojedine zelele da imaju muzeve koji su “nevini” koji nisu svoje srce, usne i organ poklanjali drugim pre njih. E, ja sam pre nekoliko godina imala takvo iskustvo. Imala sam 24 godine, a on 26 i sve je bilo ok, odmah je navalio na mene, bilo je ljubljenja, “vatacenja” i slicnih stvari. Posle izvesnog vremena smo otisli kod njega u stan. Krenulo je i on je imao problema sa erekcijom i to je trajalo mesecima. Meni to na pocetku nije smetalo, ali vremenom… Pitala sam ga da li ima nekih problema, da odemo kod lekara, ali je on rekao da nema problema da se “dize” svaki dan, da redovno masturbira i sl… Medjutim, kad smo zajedno – nista. I tako je to trajalo da bi tek onda rekao da nije imao devojaka pre mene. Mozda bi neka druga devojka bila odusevljena, ali ja bas i nisam, davala sam mu podrsku, kako verbalnu, tako i rucnu i… I onda sam odustala jer bi onda verovatno bila prerana ejakulacija, pa bi on zeleo da vidi kako je sa strane, pa… A i ti sexualni problemi su bacili u senku sve ostalo pa su pocele i svadje i tu je bio kraj. Moj brat je zavrsio elektro i ima 33 godine i kune se da poznaje bar 5 svojih kolega koji nikad nisu imali devojku, a vidim da ima na “Zenskom kutku” devojaka koje su dosle do 30-te, a da nisu imale decka. Ruku na srce, TO NIJE NORMALNO i vremenom ce im biti sve gore kao sto sam i ja jedva polozila vozacki sa 27 godina, a sa 18 se to odradi sa lakocom. Ako se stvari ne odrade na vreme posle su sve komplikovanije. A sto se tice sexa i vaznosti pitanje za Sneznu kraljicu: “Koji je najvazniji organ u ljudskom telu?”. Po meni je najvanija kicma, zato sto ja imam problema sa njom, tebi su mozda oci, nekom trecem zubi ili srce. Najvazniji organ je onaj sa kojim imas problema. E tako je i sa vezom, ako si sirotinja najvaznije su pare, ako si podstanar najbitniji je stan, a ako imas los sex onda je najvaznija stvar u vezi sex. Dobar sex ne moze izvuci vezu, ali je los itekako moze upropastiti, a iskustvo je mnogo bitna stvar i u zivotu i u sexu i u svemu, tako da kad se zavrsi srednja skola i udje u duzu vezu ne vidim nijedan razlog zasto odbijati sex jer je to jedna super stvar, a za svaku normalnu osobu, bilo kog pola je vazno da si POSLEDNJI, a ne prvi drugi ili sesti.

gosca:
E tako je i sa vezom, ako si sirotinja najvaznije su pare, ako si podstanar najbitniji je stan, a ako imas los sex onda je najvaznija stvar u vezi sex. Dobar sex ne moze izvuci vezu, ali je los itekako moze upropastiti, a iskustvo je mnogo bitna stvar i u zivotu i u sexu i u svemu, tako da kad se zavrsi srednja skola i udje u duzu vezu ne vidim nijedan razlog zasto odbijati sex jer je to jedna super stvar, a za svaku normalnu osobu, bilo kog pola je vazno da si POSLEDNJI, a ne prvi drugi ili sesti.

Apsolutno se slazem sa tvojim recima.
I ja mislim da nije normalno doci do nekih godina a ne pozeleti da sa nekim podelis svoju intimnost.
Cemu to? Ali, u mladim godinama devojke bi trebalo da se cuvaju… Meni je 20, i osecam pritisak drustva (npr. popunjavali smo anketu na Studentskoj poliklinici, bilo je pitanje – “Koliko cesto koristite kondom pri sexu”, i ponudjeni odgovori “Uvek”, “Ponekad” i “Nikad”. I to me je bas iznerviralo, ipak nije fer… Meni je bilo 18 kad sam upisivala fax, da li sam vec bila obavezna da to zavrsim?), ali svesna sam da normalna, samosvesna, odgovorna i upucena osoba bilo kog pola mora imati osnovna znanja o svim oblastima zivota, pa i o seksu. Inace ce se osecati nesigurnom kada dodje u neke godine. Ja mislim da je meni sad pravo vreme, a i imam dugu vezu kojom sam zadovoljna.
Potpuno podrzavam tvoj tekst.

znaci danas je gore biti djana nego iskusna? jedino toliko mogu da zakljucim iz cele price..uhhh nije lako ovim novim generacijama, morace da mole muskarce da ih razdevice ili da traze neke cicekanje koji ce biti odusevljeni parcetom mladog mesa koje ocajnicki zeli da stekne neko iskustvo tako da bi mogla da spava sa deckom do kojeg joj je stalo ali je on odbija zato sto je nevina pa ce ga prevariti tamo nekad u buducnosti???
brrrr, potpuno nenormalna situacija ako se ja pitam!!!

Kao prvo hvala na pohvalama, i vi ste zaista super (sto bi rekli neki volim i ja vas… :lol: ) A za snebivljivu sve zavisi od toga koliko imas godina (ova moja prica se odnosi na zene 23+), da li si u vezi… Ako devojka izgubi nevinost sa 18-19 sa svojim deckom to je normalno, ako je izgubi mnogo ranije to nije ok, ali i ako je ne izgubi mnogo kasnije to nije ok. Niko nije rekao da je gubljenje nevinosti nesto sto se treba “odraditi”, ali… Snebivljiva moras priznati da su se stvari od pre xy godina znacajno promenile. Nekad su se devojke udavale sa 16-17 godina i radjale sa 19 i tada je bilo logicno da se udaju za prvog muskarca sa kojim se prosetaju pa je bilo i sramota udati se ako nisi nevina. Sada se devojke udaju sa 25-28 pa i vise godina. Normalno je da devojka krene da izlazi sa 15 i ako se uda sa 25 to je 10 godina izlaska. Ako se u tom dugom vremenskom roku ne upozna bar 1 (jedna) muska osoba sa kojom bi se ostvarila ozbiljnija emotivna veza onda nesto sa tom zenskom osobom nesto nije u redu. To je recimo hiljadu izlazaka (sasvim dovoljno vreme da se neko upozna). A ako se uspe naci muska osoba sa kojom je neko duze od 3-4 meseca i nemati sex sa njom to opet znaci da ta osoba ima neki problem. U pravu su i oni koji kazu da postoje mozda i devojke koje su nevine, a uzivale su u obostranom oralnom sexu sa svojim partnerom (da li su one “finije”). Moze neko biti sam neko vreme, ali za tih 10 godina ne naci nikog onda je to znak da tu nesto smrducka. Zaista mi nije jasno kako jedna zenska osoba koja zavrsi u urbanoj sredini srednju skolu i fax, redovno izlazi i izgleda ok moze docekati drugu polovinu dvadesetih nevina. Mozda se treba a) zatvoriti u sobu i ne izlaziti ili b) odbijati svaku (pa i verbalnu) komunikaciju sa muskim polom ili c) ako se vec “smuvas” sa nekim pustiti ga da godinama “ordinira” samo do pojasa. Da li da cuvamo cednost forsirajuci opciju a), b) ili c) ?

Fantasticno govoris! Zaista, toliko zdravo razmisljanje...
I apsolutno tacno…
I ja mislim da to danas nema smisla, jer se devojke udaju sve kasnije i kasnije…
Ne ostvariti i seksualnu vezu u okviru ljubavne u nekim godinama, zaista govori o nedostatku socijalne i drustvene svesti.

gosca:
Kao prvo hvala na pohvalama, i vi ste zaista super (sto bi rekli neki volim i ja vas… :lol: ) A za snebivljivu sve zavisi od toga koliko imas godina (ova moja prica se odnosi na zene 23+), da li si u vezi… Ako devojka izgubi nevinost sa 18-19 sa svojim deckom to je normalno, ako je izgubi mnogo ranije to nije ok, ali i ako je ne izgubi mnogo kasnije to nije ok. Niko nije rekao da je gubljenje nevinosti nesto sto se treba “odraditi”, ali… Snebivljiva moras priznati da su se stvari od pre xy godina znacajno promenile. Nekad su se devojke udavale sa 16-17 godina i radjale sa 19 i tada je bilo logicno da se udaju za prvog muskarca sa kojim se prosetaju pa je bilo i sramota udati se ako nisi nevina. Sada se devojke udaju sa 25-28 pa i vise godina. Normalno je da devojka krene da izlazi sa 15 i ako se uda sa 25 to je 10 godina izlaska. Ako se u tom dugom vremenskom roku ne upozna bar 1 (jedna) muska osoba sa kojom bi se ostvarila ozbiljnija emotivna veza onda nesto sa tom zenskom osobom nesto nije u redu. To je recimo hiljadu izlazaka (sasvim dovoljno vreme da se neko upozna). A ako se uspe naci muska osoba sa kojom je neko duze od 3-4 meseca i nemati sex sa njom to opet znaci da ta osoba ima neki problem. U pravu su i oni koji kazu da postoje mozda i devojke koje su nevine, a uzivale su u obostranom oralnom sexu sa svojim partnerom (da li su one “finije”). Moze neko biti sam neko vreme, ali za tih 10 godina ne naci nikog onda je to znak da tu nesto smrducka. Zaista mi nije jasno kako jedna zenska osoba koja zavrsi u urbanoj sredini srednju skolu i fax, redovno izlazi i izgleda ok moze docekati drugu polovinu dvadesetih nevina. Mozda se treba a) zatvoriti u sobu i ne izlaziti ili b) odbijati svaku (pa i verbalnu) komunikaciju sa muskim polom ili c) ako se vec “smuvas” sa nekim pustiti ga da godinama “ordinira” samo do pojasa. Da li da cuvamo cednost forsirajuci opciju a), b) ili c) ?

Odavno nisam bila ovoliko odusevljena necijim misljenjem i odlicnim argumentima. Zaista sve pohvale! Slazem se sa svime sto si iznela!

Ljudi, odakle vam pravo da određujete šta je normalno, a šta ne? Po vama, normalno je samo ono što se po statistikama uklapa u prosek, što je uobičajeno i najčešće.Ne, dragi moji, to je samo uobičajeno, najčešće i prosečno.Manite se tog komformizma i posmatrajte stvari individualnije. Razume se, ako ste sposobni za tako nešto. I prestanite više tako olako da lepite etikete "normalno" i "nenormalno", nervira me to strrrrašno!!!

a sta ako je himen pukao prilikom nekog pregleda ili zbog upotrebe tampona? devojka znaci nije tehnicki nevina...da li u tom slucaju nesto treba da prijavi svom partneru/decku, ili postoji mogucnost da on nista ne provali?

snebivljiva:
dear men,koliko vam je bitno da li je devojka nevina ili ne?plasite li se kad neka devojka kaze da nije imala nijednog pre vas i da li vas to stimulise ili odbija?da li smatrate i tretirate nevinu devojku kao bolju i drugacije od "ne-nevinih"?
zivo me zanima :?:
То је као да си питала:Дали је бољи нов аутомобил или полован, коришћен?Шта мислиш?

Sto se tice pucanja himena pri pregledu TO SU CISTE GLUPOSTI! Nijedan normalan ginekolog nece pregledati nevinu devojku da kazem rucno. Moja dobra drugarica je imala OZBILJNIH problema sa jajnicima,bila je operisana. Posto je tada bila nevina,kada je primljena u bolnicu ginekolog ju je pregledao pomocu ultra zvuka jer nije hteo da na takav nacin ona izgubi nevinost,to je ipak nesto sto se pamti.

Licno mislim da ako mi se neko dopada apsolutno je nebitno dali je osoba nevina ili ne.Imao sam prilican broj veza.I samo jednu nevinu,Lep je osecaj biti prvi.Osetis neku iskonsku snagu u tom trenutku.zivotinja je ulovila mladunce.Ipak brzo prodje taj prvi trnutak.u principu devojke koje nisu spavale pre vas sa drugim muskarcima su razumljivo stidljive.Potrebno je vreme za njih.Potrebno je da se opuste i naravno nauce neke radnjice.Ja nisam od onih ljudi koji ima strpljenja za to.A ipak moras ga imati.Jer nemozes nekog kome si prvi ostaviti kao stoku.
Zaista mi nesmeta ako je neka nevina ili ne.Ali u mojim godinama prednost iskusnoj zeni.

srebro:
Prvi put sam zašao u ovaj deo privučen topic-om i vidim da nisam ništa propustio.Gomila koorvara sakrivenih ispod etikete modernog muškarca pokušava da ubedi prisutne da je crno belo,a belo crno.Pade mi na pamet ona rečenica-čega se pametan stidi time se budala ponosi.Žalosni ste,baš kao i oni koji kupuju vaše moderne izjave i mišljenja.A što se tiče ovog topica,s obzirom da ja imam 20 godina i da su mi ciljna grupa uglavnom još maloletne devojke moj stav je već dugo da devojka koja nije nevina može samo da čisti ulicu ispred moje kuće.Toliko :wink:

a i ti si lud

Devojke koje nisu nevine mogu samo da ciste ulicu ispred tvoje kuce?! Zar ne mislis da ovo vredja sve nas bez obzira da li smo nevine ili ne? Nije OK da na zenski rod gledas tako. Posto si izjavio da samo nevine dolaze u obzir zanima me da li ih ispostujes do kraja ili nakon uzimanja nevinosti produzis dalje? I koliko si spreman da cekas?

Natalia:
Devojke koje nisu nevine mogu samo da ciste ulicu ispred tvoje kuce?! Zar ne mislis da ovo vredja sve nas bez obzira da li smo nevine ili ne? Nije OK da na zenski rod gledas tako. Posto si izjavio da samo nevine dolaze u obzir zanima me da li ih ispostujes do kraja ili nakon uzimanja nevinosti produzis dalje? I koliko si spreman da cekas?
nato zezam se bio sam samo sa jednom nevinom devojkom u zivotu a i meni je bilo prvi put ...
pa mora nekad da je prvi put jel da ...i naravno uvek je lepse kad se oboje trude da daju a ne samo da uzimaju :)
ko sto rekoh zezam se nezameri :roll:

srebro:
Prvi put sam zašao u ovaj deo privučen topic-om i vidim da nisam ništa propustio.Gomila koorvara sakrivenih ispod etikete modernog muškarca pokušava da ubedi prisutne da je crno belo,a belo crno.Pade mi na pamet ona rečenica-čega se pametan stidi time se budala ponosi.Žalosni ste,baš kao i oni koji kupuju vaše moderne izjave i mišljenja.A što se tiče ovog topica,s obzirom da ja imam 20 godina i da su mi ciljna grupa uglavnom još maloletne devojke moj stav je već dugo da devojka koja nije nevina može samo da čisti ulicu ispred moje kuće.Toliko :wink:
pa neka ti prvi put bude i posljednji na dobrobit svih :wink:

mr. I:
srebro:
pa neka ti prvi put bude i posljednji na dobrobit svih :wink:

tako je svaka cast braco :!: :!: :!:
a ti odbij more :twisted: :twisted: :evil:

Back