Emily Bronte
Zainteresovan član
- Poruka
- 344
http://www.heartaclub.com/inglese/struttura/him/him_thecrew.htm
na ovom sajtu je čitava njihova ekipa
na ovom sajtu je čitava njihova ekipa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, bre! Ja sam počela da ih slušam sasvim spontano pre neku godinu, i to ne na sopstvenu inicijativu. Moja cimerka u domu je imala neka dva albuma, i kad smo istresle sve od kvalitetne muzike što smo imale po CD-ima - jer u to vreme nismo imale komp u sobi - ostao nam je bio još HIM. Pa, reko', 'ajde, šta sad, nisam ih nikad nešto slušala ne znam koliko, al' ću crknem više od Guns-a, Billija Idola i čega već... Lennija Kravitza!
O, bože... narednih nekoliko meseci smo slušale ISKLJUČIVO HIM! Mislim da je pola doma poludelo od dvadesetak pesama koje su se vrtele u nedogled.
I... evo me i dan-danas...
Zaključak: HIM JE NEIZLEČIVA BOLEST!!!
![]()
![]()
![]()

Emily treba mi pomoć!
verovatno znaš da je HIM imao dooosta problema sa imenom,pa su se jedno vreme zvali i HER,ali interesuje me da li možda znaš kako su se zvali negde između 2002. i 2003.? znam da je prva reč Black,ali drugu ne znam...sa tim imenom su održali koncert na kome su svirali potpuno nepoznate pesme za koje se kasnije ispostavilo da su sa Love Metal albuma koji tada još nije izašao.
unapred fala![]()
E, da, da, te fotke sam i našla. Šta znam. Nije mi previše ružna, ali nije ni lepa. Nekako deluje malo... neproduhovljeno. Malo onako, kako bih rekla, primitivno.
Mada, šta se to mene tiče, ja sam as good as married.![]()

mada jedno vreme su se provlacili kao black sabbath BAND -I to je provereno ali to im nije bio naziv nego na pocetku dok jos nisu imali predstavu kako da se zovu....mada ville je voleo da se bend zove keffer ili kiffer tako nesto mada ne znam zasto nisu uzeli
oces da kazes da si lepsa od nje?![]()

Kifferi
Tako sam ja procitala![]()
Bože, naravno... 8) Ako ništa drugo, ono bar produhovljenija. A i to utiče na lepotu. Mhm.
![]()
ops:
eeeej ovo zvuci extra,pogotovo Wings of a butterfly i Right here in my arms![]()
evo playlist:
1 - Wings Of A Butterfly
2 - Killing Loneliness
3 - Lose You Tonight
4 - Join Me
5 - Vampire Heart
6 - Right Here In My Arms
7 - Buried Alive By Love
8 - Your Sweet 666
9 - Beyond Redemption
10 - Razorblade Kiss
11 - In Joy And Sorrow
12 - J.I.M. (ovo su uradili inspirisani muzikom grupe HIM)
![]()
a gde je ono "dobrodosla! bas nam je drago sto imamo novog clana" i sl.? je l' to neka diskriminacija na osnovu godina![]()

ja sam mislila da ce ga baciti u publiku
hhmmm, Fency, jel još uvek slušaš Soul Relic i Seduced By Suicide?