HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa mozhda si i uprawu...da nije wishe onaj stari,,,............pogotowu shto je rekao da nece i ne namerawa da zhiwi preko SWOJE 34!!!!!!......................prichala sam sa caletom......................ma dolaze 100%.............:D

pa mozhda si i uprawu...da nije wishe onaj stari,,,............pogotowu shto je rekao da nece i ne namerawa da zhiwi preko SWOJE 34!!!!!!......................prichala sam sa caletom......................ma dolaze 100%.............:D

Pa on je pre 6 godina izjavio da nece preziveti 27. Njemu to tako dodje da odvali jedan broj i onda se mi svi "zabrinemo".

nadam se.
Valo negura više gej imidz zato što to više ne prolazi kod publike...i drago mi je zbog toga.
očigledno mu je bitnija muzika nego koliko će kilograma šminke da nabaci na sebe...

:lol: zajebavas li se ?

Ja? Nikada!
Ozbiljno kazem da mi je to bio najbolji period. I sto se Villea tice i sto se muzike tice. Sad se ne pronalazim bas tako (!!!) u celoj toj muzici i tekstovima. A nekada sam ih bas dozivljavala.

P.S. I meni je Venus (In our blood) jaaaaaako dobra pesma!!!!! 8-)

nadam se.
Valo negura više gej imidz zato što to više ne prolazi kod publike...i drago mi je zbog toga.
očigledno mu je bitnija muzika nego koliko će kilograma šminke da nabaci na sebe...

Ne znam zasto bi ti smetalo i da je Ville zaista ***** i da promovise to? Na kraju krajeva... ti ih volis zbog njihove muzike, ma kako li se Ville sminkao, pederisao ili bilo sta drugo. Ne?

Ville uskoro puni 31. Možda smatra da je prevazišao glam rok fazu, da treba da izgleda zrelije i ozbiljnije, tj. OVAKO ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ville_Valo_at_the_Presidents_Ball_4--large-msg-116544139078.jpg

Jao, Fency, care!!! Znala sam da ćeš da nam pošalješ ovaj članak, videla sam danas na heartagramu reklamu za Kerrang! HVALA:) I da, odlično izgleda na slikama. Neki komentar na sadržaj članka?

ništa specijalno,Valo priča o masturbiranju,kako je izigravao goth Dzeki Čena kada su ga pajkani hapsili zbog napada na komšiju,ali je to delovalo toliko jadno da su se ljudi u okolini dobro nasmejali i takooo...stvarno ništa novo.

Back