HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Simche ne javljas se da li si dobio cdove.......
Javi mi da znam !!! :)
Tvoj je meni stigao, ali mi opet nisi poslao nesto.... cccc.... pa V.V. - Give into me.... Nema veze :) sledeci put :)

suomigirl:
Simche ne javljas se da li si dobio cdove.......
Javi mi da znam !!! :)
Tvoj je meni stigao, ali mi opet nisi poslao nesto.... cccc.... pa V.V. - Give into me.... Nema veze :) sledeci put :)

da stigli su juce.......j.b.g. sorry sto sam zaboravio :-( nije namerno,znas vec kakav sam... 8)
HVALA !!!
pOz!

ewo i mene ....napokon :D nisam ni stigla da komentarishem! NAJACHI SU!:D love in cold blood me opchinjawa.....cd otkida! naj je! i meni ce oni uwek biti naj! za one slike....hwala....jako su seeeeeeeeexyyyyy.......:D..........poZz za swe HIMowce:)

sam si rekao da ga ne wolish.......shta onda radish na owoj temi?samo mi nije jasno zashto onaj ko ne woli neku grupu ide na tu temu..........samo da bi nerwirao fanowe koje wole i slushaju tu grupu!!!!!!!!!!!!!!

HIMgirl:
sam si rekao da ga ne wolish.......shta onda radish na owoj temi?samo mi nije jasno zashto onaj ko ne woli neku grupu ide na tu temu..........samo da bi nerwirao fanowe koje wole i slushaju tu grupu!!!!!!!!!!!!!!

naravno da sam tuj da bih nervirao.zapravo ja se time i bavim ovde:D

inace ja sam veoma pozeljan8-)

HIMgirl:
da,kako da neturbo folk...........ne znam da li si ti rekla to iz cimanja........ a ako jesi pali sa owe teme nisi onda nikome pozheljna
Ko kazze da cu tebe da pitam gde sam pozzeljna? :D A bas necu da palim, sadista sam, wolim da gledam kako se nalozzene cure pale k'o heppo kockice kada im dirnem sataniste :lol:

Svi koji ne vole HIM, marsh sa foruma...... ovde niko takav nije pozeljan........
Uvek se nadje neko bolestan, koji hoce da smara i nervira osobe kojima je dobro, samo zato sto oni nemaju svoje mesto na ovoj planeti. Idite negde druge i nadjite sebi zivot!!!!!!

Back