HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e pa vidis suomigirl nisi u pravu jer ja stvarno volim HIM jos od 1997., kupili su me cim sam cula don`t fear the reaper. Meni je ville jednostavno nekad je bio lepsi, seti se samo spota za wicked game ili join me. Ne znam kakav je novi album cula sam samo delove pesama ali se nadam da ce malo bolji biti od prethodnog sa kog mi se samo svidela under the rose i killing lonellines

MELODY NELSON:
e pa vidis suomigirl nisi u pravu jer ja stvarno volim HIM jos od 1997., kupili su me cim sam cula don`t fear the reaper. Meni je ville jednostavno nekad je bio lepsi, seti se samo spota za wicked game ili join me. Ne znam kakav je novi album cula sam samo delove pesama ali se nadam da ce malo bolji biti od prethodnog sa kog mi se samo svidela under the rose i killing lonellines

Meni je Ville i sada lep, samo sam vise vezana za taj period kada sam ih prvi put cula. Takve sam ih zavolela i (iako im stoji dobro svaka promena koju naprave) meni ce uvek biti najbolji u onom "izvornom" izdanju kakve sam ih upoznala. A sto se tice pesama, sve su mi drage i u svima se mogu pronaci. Delim ih na one koje volim i na one koje vise volim. :) :) :)

Che Guevara rules:
Ja ih bas gotivim, ali ne toliko koliko pre

preslusaj novi album,podseca na njihov raniji rad!!!

btw,moji prvi komentari na VD:

meni je novi album jaaaako dobar (skoro pa odlican ! :p )
Venus Doom je malo drugacija nego ona verzija sto je odavno preslusana,kao i Bleed Well !Love In Cold Blood je ODLICNA!!!tu je i jedna pesma od 1:12 sec ( ?! ) kao i jedna od citavih 10 min ... malo cudna,sve se nesto zavrsava pa ponovo pocinje ... :confused:
ma zaista su napravili dosta promena u odnosu na prosli album!kao da su izbrisali 3.,4. i 5. album ... jednostavno nastavili RR,neznam mozda se to meni samo cini na 'prvo slusanje'

download i komentari !!!

Poz...

ireful3.gif

Back