HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E da te pitam, ti sve znas :)
primetila sam da su promenili izgled heartagram sajta i dodali stosta zanimljivo, ukljucujuci i video.... moze li se to nekako downloadovati? ti si ekspert za takve stvari :) :) :)

xexeexe sad me sramota :p 8)
da video sam novi sajt.dobar je.pa neznam sta tamo jos ima da se downloaduje a da mi nemamo???
pod opcijom MEDIA su slike i SPOTOVI (imamo sve spotove),zatim su tu jos boddy ikone i wallpapers ... i nista vise ... sajt verovatno jos nije potpun.
ma videces kad ti stigne sledeci CD :twisted:
sta ti radis?

Cekam da mi stigne Darijina muzika odnosno tri koncerta, par albuma i spotovi pa da ti narezem jedno pet cdova i posaljem :)
Inace sam nabavila jos razne muzike, ali to sve moze posle da se salje kad prodje ovo vazno :) Ti meni saljes sve najbolje stvari, a ja ostala bez materijala :) SRAMOTA :) sad ima da ti se oduzim, samo tako :) :) :)

moram da priznam da ste svi u pravu, ja ne podnosim deep shadows... meni se ne svidja novi izgled sajta, ne znam... onaj drugi spot za killing lonellines je glup, sve mi se cini da momci previse zele da uspeju u americi i da i muziku i izgled prilagodjavaju tome. ville je uzasan na novim slikama uuh...

MELODY NELSON:
moram da priznam da ste svi u pravu, ja ne podnosim deep shadows... meni se ne svidja novi izgled sajta, ne znam... onaj drugi spot za killing lonellines je glup, sve mi se cini da momci previse zele da uspeju u americi i da i muziku i izgled prilagodjavaju tome. ville je uzasan na novim slikama uuh...

Ti ispada da vise mrzis ovaj bend nego ga volis.... Meni je licno Deep Shadows.... najbolji album. To je bio prvi album koji sam cula od njih, a In Joy And Sorrow je pesma koja je ucinila da zavolim ovaj bend za ceo zivot. Protiv sajta nemam nista, ali moram da kazem da je ovaj bolji nego prethodni, vreme je bilo da naprave neke izmene. Sto se Villeovog izgleda tice, i da se osisa na celavo bice lep. Meni je barem uvek lep jer mu svaki izgled dobro stoji. Inace, ko ne bi zeleo da uspe u Americi? Koliko su do sada dogurali, uspeli su da privuku dosta publike iako Ameri nisu bar orijentisani ka ovoj vrsti muzike. Poz :)

suomigirl:
Ti ispada da vise mrzis ovaj bend nego ga volis.... Meni je licno Deep Shadows.... najbolji album. To je bio prvi album koji sam cula od njih, a In Joy And Sorrow je pesma koja je ucinila da zavolim ovaj bend za ceo zivot. Protiv sajta nemam nista, ali moram da kazem da je ovaj bolji nego prethodni, vreme je bilo da naprave neke izmene. Sto se Villeovog izgleda tice, i da se osisa na celavo bice lep. Meni je barem uvek lep jer mu svaki izgled dobro stoji. Inace, ko ne bi zeleo da uspe u Americi? Koliko su do sada dogurali, uspeli su da privuku dosta publike iako Ameri nisu bar orijentisani ka ovoj vrsti muzike. Poz :)
Ala mu ga reche,svaka chast....

Vodjena_snom:
ali ja treba po prvi put u zivotu da se susretnem s nastavnicom hemije,za koju pricaju da je strooooooga...qq meni.pozelite mi srecu:lol:
Sva sretja pa nisi u mom odeljenju...da jesi trebala bi da legnes u 20:00 pa da uistanes u pola 6 da bi se psihichki pripremila za notjnu moru nastavnika... :sad:

Back