^milena*
Aktivan član
- Poruka
- 1.795
Isto se desilo i meni,a i isto se nadam..*slatkis*:Meni je samo žao što sam ih propustila prošle godine na exitu. Nadam se da će opet doći.
NAJBOLJI SU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto se desilo i meni,a i isto se nadam..*slatkis*:Meni je samo žao što sam ih propustila prošle godine na exitu. Nadam se da će opet doći.
NAJBOLJI SU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma kupuj i cuti....Ipak je to VILLE.........suomigirl:za 1000 din
malo ili puno? odgovor ne mogu dati, ali para mi nije zao ako imam jednu ogromnu sliku Villea sa Exita![]()
DA?Ipak je to Ville :-DSolitary Man:cuj ovo
pa sto bi te bombardovali da ne kupis?
pozzNatasha_88:Veliki pozzzzz svima.. nije me dugo bilo.... da li sam nekome nedostajala...??Salim se... Suomi ne predomisljaj se za sliku.. kupuj odmah..........
![]()
Kisssssss.. 8-)
Apsolutno.....Solitary Man:od necega se mora krenuti![]()
I know.......CESTO.....Solitary Man:ja ne mogu nikako da krenem, ni u cemu, na nuli sam..
ponekad pomislim da je HIM bend koji samo razocarava, ne u kvalitetu muzike, nego mislim na emocije i tako to..![]()
Solitary Man:ja ne mogu nikako da krenem, ni u cemu, na nuli sam..
ponekad pomislim da je HIM bend koji samo razocarava, ne u kvalitetu muzike, nego mislim na emocije i tako to..![]()
Ma ,prsnu ga emocije... :-(suomigirl:kako moze razocarati emocije? :?
pa,dovoljno ti je da odgledas spot...Vodjena_snom:a ja pesmu nisam cula,ali je spot...wow!!!!