HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo da kazem da oboooozavam HIM...
Nisam zaljubljena u Villea kao vecina devojaka, ok lep je i ima lepu kosu...
Ali bas da se zaljubim...Nego, moja i dalje omiljena pesma je Wicked game, pa i Join me...ma sve ih volim...

pa da pocnem.....kao prvo-Pozzz svima!!!kao sto primecujete,ja sam ovde nov :) (tako da od vas ocekujem dobrodoslicu :p:p:p )
H.I.M. slusam od 2001. i prva pesma koju sam cuo je bila "I Love U" , mozete zamisliti kako mi je bilo kad sam "naculio" usi na zvicnik ...(oni koji znaju tu pesmu-znaci SVI znaju kako mi je bilo....:p)
e,od tada slusam H.I.M.,Nightwish,WT,Evanescence,LP.....ma dosta stvari!!!
za one MALOUMNE koji povezuju godine i vrstu muzike koju slusamo sa zreloscu - odrastao sam :)
procitao sam dosta poruka ovde na forumu,i prosto nemogu da skontam koliko ima osoba koje se prepiru oko nekih totalno glupih stvari...to samo pokazuje koliko su neki likovi prvenstveno optereceni samim sobim ....haos!!!a valjda zato i forumi sluze
ok,da nesmaram,nadam se da cemo se lepo slagati (mada cu biti za neke i strasan sud xixixi)

ne volim him i ostale stvari vezane za njega ali igrom slucaja(koji izraz) sam dosao u situaciju da naucim text gone with the sin....
i recimo da sam se zrtvovao pa sam pevao....
i dobio sam komentar:nenormalno isti glas....(sta god to znacilo)
eto,cim se prodam i nekako svarim him idem u tribute;)

ako je tako,bacaj se u HIM!!!:wink:
mozda se i obogatis:lol:
hehehe...
nenormalno isti glas?ti si genije,znas li onda kako imas dobar glas(ako ti je isti kao villeov)???da se razumemo,ja him ne slusam vec duze vreme...ima tu i tamo par stvari koje i dalje volim ali...
p.s.strawa awatar!!

e pa sad...polako se upoznajemo-tako je zanimljivije :p
za pocetak,ja sam milan,oko 10tak god stariji od tebe (@ Vodjena_snom).....place-vojvodina je u pitanju.....i tako....
hmmm JMBG? 210798... :D dosta??? eto cisto da mi cestitate rodjendan :p:p:p
Poz...

drago mi je,Milane...dakle 10 ak godina stariji...hehehe...i od diffa je stariji:lol:
mene na exitu neces sigurno upoznati,ali sandru hoces:lol:
nego...saki jel se ti bese zoves altana ili??? :lol:

Back