HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ako si rekla...i ja sam takodje ranije bila...mala je rec luda koliko sam ga volela..ali,jednog dana sam prevazisla Villemaniju i shvatila da na svetu ima mnogo sladjih...eto...jyrki,jussi,eicca,perttu...sve sami finci...a TI si me navukla na petrija...hehehe,ako si,sladak je i lepo se dere!!!

ma tvoj izbor..prerasces ga,veruj..aha,znam tvoj odg:"nema sanse,uvek cu ga voleti on je najdivnije stvorenje..."
ja sam isto to pricala...i prerasla sam..bamovo vencanje s missy u 22;30 NA mtv...

maaaa neeeeeeeeee......kao da cje uvek vikati volim villea..ma daaaj glupost bre :roll:...naravno da cje da ga preraste...verovatno je i sama svesna :shock: ...a ako ne :lol: :lol: :lol: e onda nemam pojma :lol:..sve je prolazno :| [ah bre ala o5 glumim neku ribu ah? 8-) 8-) 8-) :lol: 8-) ]

saki8050:
maaaa neeeeeeeeee......kao da cje uvek vikati volim villea..ma daaaj glupost bre :roll:...naravno da cje da ga preraste...verovatno je i sama svesna :shock: ...a ako ne :lol: :lol: :lol: e onda nemam pojma :lol:..sve je prolazno :| [ah bre ala o5 glumim neku ribu ah? 8-) 8-) 8-) :lol: 8-) ]

Nisam svesna... :-( al valjda će proći...ali stvarno, stvarno ga volim i baš je dobar osećaj! :-D
Ja sam opsednuta.

proci ce te..uzivaj,devojko!uzivaj,znam koji je osecaj biti u Villea...kao da si na nebu...kontam te...uzivaj koliko god dugo mozes,posle ce ti se neko drugi svidjati!!
kao meni petri...
dunja....da njena je krivica:lol:

Norther_photo.jpg

Norther088Petri-2B.jpg

Back