HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa,nas dragi Ville danas puni 32 ljeta! Nek mu je sa srecom i nek nam zivi jos 300! :)
ville_valo.jpg

can't you see my darling
that the harder i try
the more we grow apart
please believe me
the sweeter the kiss
the colder turn your arms
and the colder grows your heart
and baby more i love you :heart: :heart: :heart:

zna li neko odakle mogu da skinem neki njihov koncert? jer iako posedujem njihovu diskografiju, nisam imao prilike da pogledam kakvi su uzivo...

ja OBOZAVAM Ville-a.. i cesto slusam Him,od 7og razreda su mi omiljena grupa..
uz svaku njihovu pesmu imam odredjenu emociju... bas sam vezana za njihove pesme:)
ono,kada budem imala 70godina(bog da da dozivim) i kada ih pustim, e bice to dobar osecaj.. uvek ce da me podsecaju na mladost:)

neko je davno postavio HIM vs.Children of Bodom sliku, pa pomislih da bi bilo ok da kompletiramo kolekciju ;)

http://1.***************/_-5fDUIkBiVY/SRzYm1KLm1I/AAAAAAAABKs/z7ETcAlu9Xo/s400/10.jpg

http://3.***************/_-5fDUIkBiVY/SRzZQRHnW7I/AAAAAAAABLU/5IH9-bXYq6w/s400/7.jpg

http://3.***************/_-5fDUIkBiVY/SRzYuHC4y5I/AAAAAAAABK0/Dry5pdfgZKA/s400/11.jpg

http://2.***************/_-5fDUIkBiVY/SRzYMFzLGCI/AAAAAAAABKc/QCu9QM5BIn8/s400/4.jpg

Ja sam jako dugo izbegavala da pisem na ovu temu,ali moram da kazem da me je mnogo razocarao na Exitu....da nije bilo Bilija posle njega,smorila bih se najstrasnije....Meni Venus Doom i nije nesto posebno...vec se ponavljaju,sve pesme pocinju da lice jedne na druge...stoji da je to njihov fazon,ali bi im prijalo malo promene,a da to nije Vileova frizura.Necu da ih pljujem,jer sam ih mnogo gotivila i slusala,ali posle onog Exita ne mogu bas ni da ih hvalim....Otadrljao je ono kao da ga je neko naterao da izadje na binu....nije cak ni na bis izasao.....sramota,stvarno...

E,ljudi ja se upravo vratih iz Helsinkija!:)Bila sam na Helldonu,na 2 HIMove svirke 30.12. i za docek i moram vam reci da sam se prijatno iznenadila njihovim nastupom i zvukom,ma odlicni su bili.:)

Ville izgleda mnogo bolje,popunio se malkice.:))Oko dva sata su svirali,izasli oba puta na bis,sto se naravno i dalo ocekivati s obzirom da je fest njihov i da je bio docek...al' sve u svemu bilo mi je super.:)Jedina stvar koja me je blago potresla :) je bio poprilican broj fanatika,koji su se naravno ponasali kao fanatici,:)suludo...bili su u stanju da te tuku samo da bi dosli do prvog reda...katastrofa...ljudi,vi ne mozete da zamislite kakvii su to ljudi.:)

Stavicu vam i neke fotke kad sredim materijal,jos uvek nisam,slike i nisu nekog kvaliteta,losa mi je kamera...al sta je tu je...bice i boljih kad mi ortakinja da svoje,ona je snimala profesionalnom kamerom.

Da,posto ste pominjali Exit...kako nije ispostovao publiku,stvarno je bezveze sto nije izasao na bis,al' mozda je covek zurio,a i nekako je razumljivo da mu nece biti prioritet mala zemlja kao sto je Srbija...koliko god da se to nama ne dopada...a i inace on mnogo ne komunicira sa publikom,najvise sa bendom,eventualno nesto dobaci tu i tamo,pogleda nekog nakratko i to je to...cak i u finskoj.

Inace,zanimljiv podatak je da je putovao vozom prvog i drugog dana festivala...covek bi pomislio da ce ici kolima...al' ne,stedisa ja Ville.:))

Da,svirali su When Love And Death Embrace,na tu stvar su se svi zivi raspali,to izvodjenje je posvetio Mige-u,mislim da je to najbolje i otpevao iako su stvarno bili sinhronizovani tokom cele svirke.

E,ljudi ja se upravo vratih iz Helsinkija!:)Bila sam na Helldonu,na 2 HIMove svirke 30.12. i za docek i moram vam reci da sam se prijatno iznenadila njihovim nastupom i zvukom,ma odlicni su bili.:)

Ville izgleda mnogo bolje,popunio se malkice.:))Oko dva sata su svirali,izasli oba puta na bis,sto se naravno i dalo ocekivati s obzirom da je fest njihov i da je bio docek...al' sve u svemu bilo mi je super.:)Jedina stvar koja me je blago potresla :) je bio poprilican broj fanatika,koji su se naravno ponasali kao fanatici,:)suludo...bili su u stanju da te tuku samo da bi dosli do prvog reda...katastrofa...ljudi,vi ne mozete da zamislite kakvii su to ljudi.:)

Stavicu vam i neke fotke kad sredim materijal,jos uvek nisam,slike i nisu nekog kvaliteta,losa mi je kamera...al sta je tu je...bice i boljih kad mi ortakinja da svoje,ona je snimala profesionalnom kamerom.

Da,posto ste pominjali Exit...kako nije ispostovao publiku,stvarno je bezveze sto nije izasao na bis,al' mozda je covek zurio,a i nekako je razumljivo da mu nece biti prioritet mala zemlja kao sto je Srbija...koliko god da se to nama ne dopada...a i inace on mnogo ne komunicira sa publikom,najvise sa bendom,eventualno nesto dobaci tu i tamo,pogleda nekog nakratko i to je to...cak i u finskoj.

Inace,zanimljiv podatak je da je putovao vozom prvog i drugog dana festivala...covek bi pomislio da ce ici kolima...al' ne,stedisa ja Ville.:))

Ja slusam Him od 7.razreda.. znaci nesto vise od 5 godina, i obozavam ih, uvek kada cujem njihovu pesmu veze me za neki dozivljaj, neko osecanje..moje odrastanje. stoji da izlazim po fancy mestima, da sam pink girl(znaci roza,roza) i sl. da niko ne bi pomislio da slusam HIM, ja ih OBOZAVAM..
nemas pojma KOLIKO ti zavidm sto si bila na njihovoj svirci, sta bih dala, dobro ne bih bas dosla u roza stvarima, heh, ali znaciiii, kada bih samo cula jednu pesmu, IN JOY AND SORROW(moja omiljena) mislim da bih umrla..
postavi slike, jedva cekam da ih vidim!!!

Sorry za slike,ima ih mnogo,pa dok ih ja sve sredim...ali postavicu ih.A ako hoces idi na youtube pa tamo pogledaj kakva je bila atmosfera,preporucujem to clipove When Love And Death Embrace(Ville je tu rekla bih,najemotivnije otpevao) i Razorblade Kiss(tu se najvise smejao).

Back