Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oces tebe da lecim?![]()
Ppl.vratimo se na temu...Ne spamujte:nono:

Haha ok ...Ne znam da li je neko vec postavio ovo pitanje:sta biste pitali Villea kad bi imali prilike da razgovarate sa njim, na 2 minuta?![]()
Moja zelja je da razgovaram sa grupom,ali da imam neograniceno vremeKad bi doslo do toga verovatno ne bih znala sta da ih pitam pa bih se zezala bzvz,provaljivala gluposti dok se strasti ne smire
![]()
.Hehe...Verujem da bi pali na moj sarm i da bi trazili da ostanem jos sa njima![]()
Ja mislim da bi ja vrlo lako osvojila Villea
.Mene to ni ne interesuje(ako se misli na ljubavno osvajanje,da tako nazovem).Samo da popricam sa njimaaaaa...Joooj...Onda bih mogla umreti...

evo da napisem i ovde, ako mozda zna neko ko nije na forumu nesto vise... naime, nezvanicna informacija (to je elokventan nacin da se kaze nemam pojma da l' je tacna) je da se planira nov album "Fire in the Night" za 2010. Pa eto, ako neko zna nesto vise...

Haha ok ...Ne znam da li je neko vec postavio ovo pitanje:sta biste pitali Villea kad bi imali prilike da razgovarate sa njim, na 2 minuta?![]()