Bittersweet*
Zainteresovan član
- Poruka
- 329
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, ja svaki dan masturbiram na Villea i to svi clanovi foruma znaju ili su saznali upravo sada![]()
nikada nisam preslusao nijedan bend osim HIMa i HIM je najbolji bend na svetu i Ville je tako sladak i tako.....
de ste sektasipoz svima.
Kakav preokret! Hajd' dobro, prihvatamo... ako je iskrenoizvinjavam se himovci zbog onoga sto sam napisala, ne mislim ja to stvarno....ja cak i volim i slusam him i imam sve njihove pesme, i mislim da su super....izvinjavam se ponovo....
Gde si, Himovac, 100 godina...?Sta se radi ovde???
Sta je Himovci, pade tema u zaborav, he he he.... kladim se da 99,9 procenata od vas slusa HIM jer je Ville navodno tako sladak.....joj, bre klinke, daj osvestite se ko da bi on pogledao neku od vas...meni je bend ok, al je totalno shit sto ih slusate zbog tog pedera....
Sta je Himovci, pade tema u zaborav, he he he.... kladim se da 99,9 procenata od vas slusa HIM jer je Ville navodno tako sladak.....joj, bre klinke, daj osvestite se ko da bi on pogledao neku od vas...meni je bend ok, al je totalno shit sto ih slusate zbog tog pedera....
i to "funeral of hearts", "buried alive by love" i josh jedna koje ne mogu da se setimbend ima 3 dobre pesme
to je to
moje mishljenje
i to "funeral of hearts", "buried alive by love" i josh jedna koje ne mogu da se setim