HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
opet ovo petljanje oko fizickog izgleda... joj! pa jednom sam vec rekla, ja mislim, da ljudi ne gledaju sliku dok slusaju Ipod... uostalom, vecina je prvo cula pesme, pa tek onda videla bend verujem, tako da... Fency, Solitary, drago nam je da ste podelili te magicne intimne detalje sa nama :D :D :D

izvinjavam se himovci zbog onoga sto sam napisala, ne mislim ja to stvarno....ja cak i volim i slusam him i imam sve njihove pesme, i mislim da su super....izvinjavam se ponovo....

izvinjavam se himovci zbog onoga sto sam napisala, ne mislim ja to stvarno....ja cak i volim i slusam him i imam sve njihove pesme, i mislim da su super....izvinjavam se ponovo....
Kakav preokret! Hajd' dobro, prihvatamo... ako je iskreno :lol:
Ah, šta ćete, ljudi se menjaju... :mrgreen::roll:
Zaključak: HIM rules :cool:

I da :arrow: Pozdrav Solitary! (i ostalima)

Poslednja izmena:
Sta je Himovci, pade tema u zaborav, he he he.... kladim se da 99,9 procenata od vas slusa HIM jer je Ville navodno tako sladak.....joj, bre klinke, daj osvestite se ko da bi on pogledao neku od vas...meni je bend ok, al je totalno shit sto ih slusate zbog tog pedera....

tema nije pala u zaborav samo se vecina nas prebacila na him forum....

Ja volim Him zbog muzike, a i zbog njih samih... Ako neko misli drugacije, nema razloga da vredja one koji vole Him! Vi, koji vredjat, da li ste ikada culi za rec TOLERANCIJA??? Niko vas ne primorava da slusate Him i zbog toga jednostavno iznesite svoje misljenje bez vredjanja drugih!!!

Back