HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uf,meni je poslednji album strava...Samo da nastave i dalje tako,mada ne verujem.Milion puta sam rekla,al' ajde da jos jednom ponovim:lol:,razocarace me ako naprave DL 2,mnogo ce me razocarati...

malo potonula ova tema...:confused:

elem da vas pitam za pomoć...slušam neki finski bend i intro jedne pesme je bukvalno isti kao intro jedne himove pesme..samo ja nikako ne mogu da se setim koje i užaaasno se nerviraaam -.-. a pošto nemam him na kompu, vrlo je nezgodno tražiti po tubu...ajte svega vam..evo linka:

deep shadows jeste smoran album al se moze slusati................i promasaj je jer Ville nije bio tu kad su mixovali il sta vec...........i da Ville nije operisao kukove niti usne-sta se brukate................:P

malo potonula ova tema...:confused:

elem da vas pitam za pomoć...slušam neki finski bend i intro jedne pesme je bukvalno isti kao intro jedne himove pesme..samo ja nikako ne mogu da se setim koje i užaaasno se nerviraaam -.-. a pošto nemam him na kompu, vrlo je nezgodno tražiti po tubu...ajte svega vam..evo linka:

pa nije baš isti :confused:
podseća na nešto između Vampire Heart i demo verzije I Love you....

a novi album ljudi? sledece godine..screamworks: love in theory and practice?

Novi album je izasao februara 2010, bas pod tim nazivom Screamworks:Love in theory and Practice, sedmi je studijski album HIM-a. Sniman u Los Andjelesu, producent Matt Squire. Album ima 13 numera, a prvi singl sa albuma je Heartkiller:

1. "In Venere Veritas"
2. "Scared to Death"
:super:
10. "Shatter Me With Hope"
11. "Acoustic Funeral (For Love in Limbo)"
12. "Like St. Valentine"
13. "The Foreboding Sense of Impending Happiness"

Back