V
Vragolasta Amfibija
Gost
aj pa srecno,pishi sta ti je reko na kontroli !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila sam jutros kod Dr Vinke,izvadila mi je sondu i zakazala kontrolu bubrega UZ za desetak dana. Pre toga treba da ponovim mokracu i urinokulturu. E sad,tek kad sam sela u kola videla sam da mi nije prepisala nikakav antibiotik. Kada su mi stavljali sondu,preventivno sam pila palitrex,da li da ja ipak popijem kutiju toga,pa da pauziram taman za analize?

Ostalo je na tome da cemo sacekati ako u medjuvremenu ne dobijem jace bolove,s'obzirom da me i sad boli ilijacno levo i u preponi.
parailijacno levo sa prisutnim minimalnim zonama fibroze perivaskularno i oko levog uretera sa posledicnom ureterohidronefrozom gradus II levo..."

)
)
U ordinaciji budu po tri zene odjednom,jedna se svlaci,jedna oblaci a jedna je na stolu!!! Dr sedi i diktira donete nalaze sestri koja ih kuca. Bukvalano nisam mogla ni jedno pitanje da joj postavim
Sve ovo vam pisem zato sto cu sad opet morati vas da gnjavim pitanjima. Smucila sam se vec sama sebi ali opet imam novi problem

Postoji puno rezima ishrane koji se preporucuju obolelima od karcinoma,a uglavnom jedan drugog pobijaju.Makrobiotika,presna hrana,terapija gladovanjem...Ja sam se odlucila za umerenost.Sto vise svezeg voca i povrca,sto manje masnoce,iskljuivo belo pilece meso...
a to ti je rekao i tvoj tata...