mvujanovic
Primećen član
- Poruka
- 525
Očigledno nisi razumeo, Kod automobila koji koriste LPG a imaju karburator koristi se tzv. mešač koji se stavlja na karburator ili na dovod vazduha u motor zavisi od konstrukcije karburatora i filtera vazduha. Ja sam na taj mešač zajedno sa LPG priključio i HHO i još sam dodao usmerivač vazduha pre tog mešača tako da sam dobio mali turbo efekat. HHO može i na motore bez karburatora, lično nisam probao, mada me je dotični gospodin serser69 ispljuvao i u vezi toga, iz iskustva drugih navodno takvo vozilo diže potrošnju osnovnog goriva, verovatno zbog registrovanog dodatnog kiseonika.nisam ja ta ista osoba kao prvo - tako nešto je zabranjeno a ja kao moderator sam poslednji kome bi tako nešto pošlo za rukom(odma bi videle Vlasti FKr.). jeste pričao sam o klatnu, čisto da ti odgovorim na to jer ga spominješ već 2. put a ono nema veze s temom. pa u nadi da ga više nećeš spominjati. meni je samo bitno da ti to pročitaš što sam rekao...
nisam ja "stručnjak" za hho, šta god to značilo, već pitam šta radi "mešač", jasno je da nešto tu meša al me interesovalo šta i da li fizički meša u smislu homogenizacije smeše(ko kad mešaš čaj dok se ne razbije šećer), ili meša kao mešanje 2 supstance... a kada ga pustiš kroz benzin pa zapališ, tu gori i isparenje od benzina zar ne?
i čekaj nisam shvatio, jel se on uvodi negde kroz usisnu granu? to samo kod karburatorskih može da prođe
Što se tiče propuštanja HHO kroz benzin to nije ništa novo, odavno su Rusi to koristili na svojim aparatima za zavarivanje koji su koristili HHO tzv. LIGA. Da naravno da gore i isparenja od benzina, i benzin se troši, ali zato je dobro koristiti terpentinsko ulje da brboće kroz njega, dobije se isti efekat kao i sa benzinom a ulje se ne troši. A što se tiče klatna pominjem ga radi čoveka koji je Akademik. Opet mi nisi odgovorio u vezi sa NASA istraživanjem po pitanju HHO.