HHO vodeni gas kao gorivo, diskusija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam zasto sa toliko argumenata govorite o necemu sto niste sami isprobali i teoretisete da "ovo" moze i "ono" ne moze. Treba probati pa pricati. Ovde niko ne govori o voznji na vodonik vec o nekim ustedama kod starih automobila koje vozi vecina u ovoj zemlji. Pre puno godina kada sam pricao nekim ljudima da elektronsko paljenje koje sam ugradio na moj auto stedi gorivo oni mi nisu verovali. Znao sam neke likove koji su skidali fabricka paljenja jer su im "majstori" rekli da to ne valja. Pored ovolike price i marketinga slabo se javljaju ljudi koji su to "cudo" kupili ili napravili pa da kazu da li radi ili ne. Pa nije valjda svakog sramota ako se zeznuo.

JA SAM KOD SEBE UGRADIO HHO U KAMION

DANAS SAM BIO NA TEHNICKOM I NISU MOGLI DA VERUJU KOJE SAGOREVANJE IMAM

SA 14 L SAM SKINUO NA 9,5

TO JE PROBNO ISPITIVANJE

EFIKASNO STO POSTO

NEPREPRICAVAM JA TO SVE PROBAVAM

slušaj prijatelju, sve to smo prežvakali na nekoliko tema i sve je jasno ko dan...sem ovima što bi da zamute pa da vataju u mutnom. da je neko od njih stvarno siguran da to radi, platio bi ozbiljna merenja u nekom institutu i mahao bi papirom a ne bi mu argumenti bili "kume, to radi pa cepa...nije valjda da sumnjaš u moju časnu reč"

Slazhem se... Samo mi je zhao da ljudi nasjedaju na prevare i da bacaju novac na uredjaje a kasnije josh i voze dodatan teret u svojim kolima... Zhao mi je shto su u zabludi...

Molim Vas nemojte me krivo shvatiti za ovo shto cu reci... Nemojte misliti da Vas zhelim da uvrijedim... Ali evo: Ne moram da skochim sa terase u namjeri da probam da li mogu mekano da sletim, znam da cu se prelomiti i stradati. Stari automobili puno troshe jer ne radi dobro ili paljenje, ili motor nije vishe zaptiven kako valja, ili smjesa kiseonika i goriva nije vishe optimalna, itd... na ovim poljima treba trazhiti rjeshenje... Vodonik u cilindru koga ste proziveli elektrolizom na samom autu Vam jednostavno nece pomoci, naprotiv odmocice Vam josh malo... Da li mi vjerujete da cu se slomiti ako skochim sa terase ili treba da se proba... Shta vishe mozhda ja i prezhivim ali vi necete ushtedeti gorivo, to je jednostavno tako...

Probaj sa padobranom.

Poslednja izmena:
Ti to verovatno sudiš po sebi, ja nisam taj igrač, a i lako je proveriti,tako da ti je uzalud,ako nemaš bolji argument ovaj ti je slab. Vidiš takvo šta može pasti na pamet samo ljudima poput tebe, verovatno si to već radio. Pozivam gospodina pod nikom dr.Sigmund69 da se oglasi po ovoj optužbi, te da demantuje istu.
Takođe molim moderatore ako imaju mogućnosti uvida u IP adrese da provere da li je u pitanju ista osoba t.j računar.
Ako aludiraš na vrstu vozila moram te razočarati, jer Renault 19 i Renault Espace su nebo i zemlja, toliko o tvom poznavanju vozila i svega oko njih.
Verovatno sam i ovo ja pisao po tebi:
"Pozdrav svima, evo snimaka HHO ćelije koje je moj prijatelj Radoš ugradio na svoj viljuškar koji sad više skoro ne dimi u hali kad se kreće, a na drugom snimku se vidi HHO generator ugrađen na Zastava kamion koji mesto 14 litara nafte sad troši 9,5 litara (Zastava 50.8 mislim da je 80KS). Ovo su prvi testovi, ćelije se neznatno greju, struje isto prihvatljive. Prohrom je 316L 1,5mm debeo."

ovi linkovi su moj kamion i viljuskar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back