hho uradjaj za auto

U tom slucaju treba biti pametan, procitati nesto, napraviti sam generator I na kraju proceniti dali stvarno vredi ili ne. Samostalno, za malo novca I uz malo znanja iz matematike, hemije, elektrotehnike I mehanike mozete napraviti sopstveni generatora a zatim sa punim pravom reci jel stvarno nesto vredi ili ne. Ruzno je blatiti nesto iz ciste potrebe ili neznanja.

Ili imati nesto vise znanja od "strucnjaka" i imati koga da ptias za ono sto ne znas, pa ne bacis pare i vreme na nesto sto znas da ne radi.

Ili imati nesto vise znanja od "strucnjaka" i imati koga da ptias za ono sto ne znas, pa ne bacis pare i vreme na nesto sto znas da ne radi.

Izvini, ali ja sam vise za vrednovanje stvari na osnovu sopstvenih saznanja i iskustava a ne biti plagijator tudjeg misljenja.
Da se crkva pita i dalje bi se sunce vrtelo oko nas a ne mi oko njega, covek treba da istrazuje I napreduje a ne da samo slusa savete drugih ne izdvajajuci se iz umrezenog misljenja okoline ma koliko pogresno bilo.

Ja sam poceo kao radoznalac a postao sam vernik, ne duhovni vec tehnoloski. Matematika daje smernice za sve, samo ih treba znati pravilno protumaciti dok neznanje vodi ka skepsi, a skepsa ne vodi nicemu sem plitkim ubedjivanjima I praznim pricama.

Ne budi skeptik - budi radoznao.

Kada mi neko kaze da je bacio ciglu sa vrha zgrade i ona je krenula da leti na gore umesto da pada, bicu skeptican, necu biti radoznao jer mislim da je ta osoba umno poremecena.
Da vas hho uredjaj radi, svi bi ga imali u kolima, prevara je stara 10 godina ,i ceo svet je presao preko te prevare, sad ste vi nasli da "pronalazite " u srbiji 10 godina kasnije.

Kada mi neko kaze da je bacio ciglu sa vrha zgrade i ona je krenula da leti na gore umesto da pada, bicu skeptican, necu biti radoznao jer mislim da je ta osoba umno poremecena.
Da vas hho uredjaj radi, svi bi ga imali u kolima, prevara je stara 10 godina ,i ceo svet je presao preko te prevare, sad ste vi nasli da "pronalazite " u srbiji 10 godina kasnije.
Evo, opet postadoh radoznao.
Pretpostavljam da si upoznat sa radom sistema i fizickim zakonima po kojima radi? Ajde pokusaj da mi objasnis sta ti je u tom procesu nelogicno?

Dokaz da je to dobro je samo da oni što ga imaju kažu OK to je dobra stvar.Ovde osim tebe sa dva tri nička niko to ne tvrdi.Čak sam se raspitao i u Zaječaru za tog majstora i niko ni reč o tome nezna.Zato ćuti i ne diskutuj jer ako te napipaju ovi što su to kupili na bubanj potoku ti si ga nadrljo.

hmmm kolko mi se čini to je podnet zahtev za mali patent
tj dug je put od zahteva do patenta
toliko o tome
aj vec kad pricamo o ustedi propratite ovaj link stara stvar al radi
a repromaterijala za ovu zajebanciju ima cak i na ovom forumu
al ovde treba zasukati rukave nema magije kultnih stvari mali patenata ................

kad smo vec o patentima ,ovo je patent godine mozda i decenije :
nanotehnologija bato- uskoro dok mi stignu neki tajni delovi iz inostranstva ima da je primenim na HHO i poboljsam razdvajanje H-O-H veze i bice 90% ustede!!!
zamisli ovakvu farbu za kola i uvek cista mashina :P!

Poslednja izmena:
Dokaz da je to dobro je samo da oni što ga imaju kažu OK to je dobra stvar.Ovde osim tebe sa dva tri nička niko to ne tvrdi.Čak sam se raspitao i u Zaječaru za tog majstora i niko ni reč o tome nezna.Zato ćuti i ne diskutuj jer ako te napipaju ovi što su to kupili na bubanj potoku ti si ga nadrljo.

kako bre ne znas, covek se imenom i prezimenom pojavio na tv-u. ajde cuti...

kako bre ne znas, covek se imenom i prezimenom pojavio na tv-u. ajde cuti...

I na tarabi piše .Tražio sam ga u Zaječaru i niko ništa o tome nezna da kaže.A ti daj mi nekoga u Srbiji koji to momentalno prodaje i gde mogu da kupim i ne pravi ljude ovde budalama kad si ti jedini koji to tvrdi sa nekoliko KLONA što si napravio ovde.Nisu ljudi više prosti kao što misliš.Gogl je čudo pa ljudi čitaju i vide tvoju sprdnju.:hahaha:

kad smo vec o patentima ,ovo je patent godine mozda i decenije :
nanotehnologija bato- uskoro dok mi stignu neki tajni delovi iz inostranstva ima da je primenim na HHO i poboljsam razdvajanje H-O-H veze i bice 90% ustede!!!
zamisli ovakvu farbu za kola i uvek cista mashina :P!

ovo kolko sam shvatio je neki premaz tj vidi se na kraju sninmka odlična stvar samo me zanima kad premazes neku povrsinu kolka je trajnost premaza
sumnjam da je dugotrajna samo zbog zarade (ajmo jovo nanovo mazi) ali odlicna stvar

nesto kod nas se slicno proizvodili ali za kamen beton mislim da je teraco mogao , sluzilo je za zastitu fasadu cak i od saranja autolakovima
u sapcu ili loznici mislim

Back