Pantelić Nebojša
Poznat
- Poruka
- 7.440
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su moji postovi besmisleni onda ne postoje smisleni postovi.
Ti bi mogao da ne komentarises besmisleno na temu koju uopste ne poznajes.
Koliko sam naucnih tekstova procitao i koliko dugo proucavam ove teme ti ne mozes ni da sanjas.
Molio bih te da ne trolujes i moderatore da uklone tvoje komentare koji spamaju.
Koliko sam naucnih tekstova procitao i koliko dugo proucavam ove teme ti ne mozes ni da sanjas.
Molio bih te da ne trolujes i moderatore da uklone tvoje komentare koji spamaju.
Kurdska nejveca genetika je staro-srpska I2a hg 20-25%,Kurdi i Iracani imaju najvecu I2a i R1a na celom bliskom istoku. Hetiti su stari Srbi genetski, stari Kurdi su stari Srbi genetski, danasnji Kurdi su mesavina starih Srba i raznih dosljaka.
Moji komentari na ovu temu NAJVECE SU VREDNOSTI JER SU PRAVA ISTINA. MOLIO BIH TE DA NE KOMENTARISES, JER SE OVO OZBILJNO I DUGO PROUCAVA.
serben und Kurden
Vec sam postavio taj link pre nekoliko meseci na GG prva tema, zadnjih 10ak strana se nalazi.
"skoro ceo" to govori sve o tebi i tvojoj ozbiljnosti. Da lis si cuo kad Kurdski akademik kaze sa "Kurdska naselja" shari Zemun, shari Surcin, shari Pirot...
То можемо да тврдимо ти и ја, али шта кад се појави неки Пољак, Немац или неко трећи и каже да је I2a њихова група и да ми водимо порекло од њих?Zato sto to jesu Srbi, zato sto je stara srpska genetika I2a i danasnja srpska genetika je I2a, logicki nemoguce je da je drugacije.
Немамо доказа за то. Где си ти нашао информацију да је I2a настала на Балкану?Haplogroupa I2a nastala je na Balkanu oduvek zivi na balkanu u narodu Srbima (10+ hiljada godina i jos duze, AUTOHTONA balkanska srpska genetika) koja se danas nalazi u najvecoj koncentraciji u Dalamciji, Hercegovini, Bosni, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji jeste srpska genetika. Rumuni su velika vecina genetski Srbi, sa najvecom I2a, drugom najevcom R1a.
To nije stvar verovanja nekom...
Najveca genetika od Jadranskog do Crnog mora (druga najveca u Ukrajni posle R1a kod Ukrajinaca 23% I2a) je I2a...
Топоними су у таквом облику као неки индикатор, али нису дефинитиван доказ.U Ukrajni postoje stara naselja NovoSerbija... pogledaj toponime hiljadama godina stare po evropi i Turskoj, Iranu Serboi, Serben, Zerben...
Official History is false: Sanskrit = Slavic-Serbian
Da li neko zna jednu osobu sa prostora bivse Jugoslavije, u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj... da govori sanskrit.
Postoji li jedan profesor Sanskrita u celoj bivsoj Jugoslaviji.
Znamo da milioni gledaju starlete, rijalitije, kosarke hokeje fudbal boks razni sport, MTV Ledi Gage... sve najvece gluposti idiotarije koje nemaju veze s mozgom i bilo cim.
То си већ рекао, само ја већ знам гомилу Пољака и Немака који баш то тврде. По чему си ти више у праву од њих?Druze besmisleno mi je sto moram da opovrgavam komenatar ali hajde.
I2a stari Srbi su pretci danasnjih Srba I2a, genetika se prenosi linearno i nemoguce je da Poljak, Nemac... tvrde da su oni pretci Srba, stari srbi su preci danasnjih Srba osnova logike i jedina istina.
Дај макар једну студију у којој конкретно пише то што кажеш:Haplogroupa I je nastala na Balkanu to je autohtona balkanska evropska hg, I1 je nastala u Skandinaviji i severu evrope, I2-I2a je nastala na Balkanu... to sve genetske studije o I hg tvrde...
Moze gomila Poljaka i Nemaca da tvrdi sta hoce oni ne poznaju osnove genetike kao ni ti... ne poznajes genetiku ni logiku za genetiku. I2a je balkanska srpska genetika to nije moje misljenje to je cista nauka.
Ja ne vjerujem u taj prevod gore. Sve mi ukazuje da su i hetiti Kelti. Cinjenica da su imali kasnije zajednicki grad Sermizegetusa a i prije su naletili na problem sa semitskim narodima. A sto se tie prevoda, odmah na pocetku mi se cini da je Anita is DOMA PIithaana, LJUDI Kuussara. Tako da omdah vidim da taj prevod treba podrobno preispitati.