Хетити

Koliko sam naucnih tekstova procitao i koliko dugo proucavam ove teme ti ne mozes ni da sanjas.
Molio bih te da ne trolujes i moderatore da uklone tvoje komentare koji spamaju.

Курди су Хетити!

- - - - - - - - - -

Koliko sam naucnih tekstova procitao i koliko dugo proucavam ove teme ti ne mozes ni da sanjas.
Molio bih te da ne trolujes i moderatore da uklone tvoje komentare koji spamaju.

Не тролујем, објективно сагледавам твоје деловање на овом форуму. Ништавне је вредности.

Kurdska nejveca genetika je staro-srpska I2a hg 20-25%,Kurdi i Iracani imaju najvecu I2a i R1a na celom bliskom istoku. Hetiti su stari Srbi genetski, stari Kurdi su stari Srbi genetski, danasnji Kurdi su mesavina starih Srba i raznih dosljaka.
Moji komentari na ovu temu NAJVECE SU VREDNOSTI JER SU PRAVA ISTINA. MOLIO BIH TE DA NE KOMENTARISES, JER SE OVO OZBILJNO I DUGO PROUCAVA.

serben und Kurden

Kurdska nejveca genetika je staro-srpska I2a hg 20-25%,Kurdi i Iracani imaju najvecu I2a i R1a na celom bliskom istoku. Hetiti su stari Srbi genetski, stari Kurdi su stari Srbi genetski, danasnji Kurdi su mesavina starih Srba i raznih dosljaka.
Moji komentari na ovu temu NAJVECE SU VREDNOSTI JER SU PRAVA ISTINA. MOLIO BIH TE DA NE KOMENTARISES, JER SE OVO OZBILJNO I DUGO PROUCAVA.

serben und Kurden

Ево проучавао сам ја озбиљно и дуго, цео клип сам одгледао!

скоро цео

Него ко је био старији Србији, Шупиулилума или Муршилиш?

Onima koji su pisali taj naucni rad nije u interesu da kazu da su ti narodi stari Srbi, moras da imas znanje genetike, sam ard kaze jasno ko zna genetiku da su to stari-evropljani-srbi.
Stari Egiptat su osnovali moreplovci stari Srbi Fenicani I2a hg.
Cak sam i izdvojio najbitnije, ako neko ne zna sta znaci anatolian and ancient european and modern european population ne treba da se bavi ovom temo jer jer to je jedino I2a hg srpska genetika.

Али, ми не знамо стару српску генетику. Немамо нити један српски ДНК узорак из античког периода, а ни од раније, па чак ни од касније. Како знаш да су ти људи за које ти мислиш да су Срби, заиста то и били? У реду, ти тврдиш да су то Срби, неко други тврди да су то стари Германи, неко трећи да су то Румуни, Албанци, Пелазги, Келти.... Зашто бисмо теби веровали?

Zato sto to jesu Srbi, zato sto je stara srpska genetika I2a i danasnja srpska genetika je I2a, logicki nemoguce je da je drugacije. Haplogroupa I2a nastala je na Balkanu oduvek zivi na balkanu u narodu Srbima (10+ hiljada godina i jos duze, AUTOHTONA balkanska srpska genetika) koja se danas nalazi u najvecoj koncentraciji u Dalamciji, Hercegovini, Bosni, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji jeste srpska genetika. Rumuni su velika vecina genetski Srbi, sa najvecom I2a, drugom najevcom R1a.
To nije stvar verovanja nekom...
Najveca genetika od Jadranskog do Crnog mora (druga najveca u Ukrajni posle R1a kod Ukrajinaca 23% I2a) je I2a...

"skoro ceo" to govori sve o tebi i tvojoj ozbiljnosti. Da lis si cuo kad Kurdski akademik kaze sa "Kurdska naselja" shari Zemun, shari Surcin, shari Pirot...

Ја знам за оно насеље Сингидунум, у којем се до скоро једно речко острво звало Ада Сингалија. Или осавремењено, Ада Циганлија.

Сад, ко ли је ту могао некад живети, ако идем том логиком :think:

Zato sto to jesu Srbi, zato sto je stara srpska genetika I2a i danasnja srpska genetika je I2a, logicki nemoguce je da je drugacije.
То можемо да тврдимо ти и ја, али шта кад се појави неки Пољак, Немац или неко трећи и каже да је I2a њихова група и да ми водимо порекло од њих?

Haplogroupa I2a nastala je na Balkanu oduvek zivi na balkanu u narodu Srbima (10+ hiljada godina i jos duze, AUTOHTONA balkanska srpska genetika) koja se danas nalazi u najvecoj koncentraciji u Dalamciji, Hercegovini, Bosni, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji jeste srpska genetika. Rumuni su velika vecina genetski Srbi, sa najvecom I2a, drugom najevcom R1a.
To nije stvar verovanja nekom...
Najveca genetika od Jadranskog do Crnog mora (druga najveca u Ukrajni posle R1a kod Ukrajinaca 23% I2a) je I2a...
Немамо доказа за то. Где си ти нашао информацију да је I2a настала на Балкану?

U Ukrajni postoje stara naselja NovoSerbija... pogledaj toponime hiljadama godina stare po evropi i Turskoj, Iranu Serboi, Serben, Zerben...
Топоними су у таквом облику као неки индикатор, али нису дефинитиван доказ.

Poslednja izmena:
cronnin. Druze besmisleno mi je sto moram da opovrgavam komenatar ali hajde.
I2a stari Srbi su pretci danasnjih Srba I2a, genetika se prenosi linearno i nemoguce je da Poljak, Nemac... tvrde da su oni pretci Srba, stari srbi su preci danasnjih Srba osnova logike i jedina istina.
Haplogroupa I je nastala na Balkanu to je autohtona balkanska evropska hg, I1 je nastala u Skandinaviji i severu evrope, I2-I2a je nastala na Balkanu... to sve genetske studije o I hg tvrde...
Genetika Ukrajne 50% R1a, 23% I2a (staro-srpska genetika) sa toponimima su jasan dokaz.
Takodje genetika Kurda 20% I2a sa nazivima naselja su jasan dokaz...
Indo-arijeci su samo stari Srbi arijevci koji su migrirali na prostor Avganistana, Pakistana, Indije, migrirali su i na prostor Turske, Irana, Kurdistana gde je najveca genetika u to doba I2a i R1a genetika koja je gradila neolit, ostale genetike su dosljacke...
Pogledaj mapu i proucavaj geografiju sa genetikom ukljuci logiku maksimalno pogledaj Kurdistan, Tursku, Iran, zatim Pakistan, Avganistan, sver-zapad Indije, zatim Rusiju, Ukrajnu... to je neverovatno blizu, pogledaj genetske mape R1a, i I2a, pravu mapu I2a hg mozes naci na videu
I2a Haplogroup Since the Last Ice Age na 46oj sekundi...
Bio je veliki genocid starih-evropljana-srba-arijevaca i ogromna depopulacija I2a hg genetike, unistenje starih paganskih evropskih-srpskih kultura, danas imamo judeo-hriscanstvo, a ne staru pagansku evropu..

Official History is false: Sanskrit = Slavic-Serbian

Da li neko zna jednu osobu sa prostora bivse Jugoslavije, u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj... da govori sanskrit.
Postoji li jedan profesor Sanskrita u celoj bivsoj Jugoslaviji.
Znamo da milioni gledaju starlete, rijalitije, kosarke hokeje fudbal boks razni sport, MTV Ledi Gage... sve najvece gluposti idiotarije koje nemaju veze s mozgom i bilo cim.

Official History is false: Sanskrit = Slavic-Serbian

Da li neko zna jednu osobu sa prostora bivse Jugoslavije, u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj... da govori sanskrit.
Postoji li jedan profesor Sanskrita u celoj bivsoj Jugoslaviji.
Znamo da milioni gledaju starlete, rijalitije, kosarke hokeje fudbal boks razni sport, MTV Ledi Gage... sve najvece gluposti idiotarije koje nemaju veze s mozgom i bilo cim.

5w7ustb.png

Opet trolujes. Ovaj video koji sam postavio pokazuje koren gramtike srpskog i sanskrita, kao i izgovor reci. Najbitnije reci Sanskrit Din srpski Dan.... brojevi eka, dve, tri, cetr, pancha... jedan, dva, tri, cetiri, pet, dvadasha (dvanaest), tridasha (trianest), Srbi za dvadeset, tridesest konstruisu brojeve na deset pa broj oni za 11, 12,13...
Genetika indo-arijevaca je srpsko-slovenska-arijevska I2a/R1a, genetika Ukrajne, Belorsuije, Rusije je R1a/I2a. Ruska gramatika i srpska.

ja rabotaju, ti rabotaes, on rabotaet, mi rabotaemo, vi rabotaete, oni rabotajut (rabotat = raditi, Srbi i danas ponekad kazu rabota...)

ja radim, ti radis, on radi, mi radimo, vi radite, oni rade...

Хетитски језик :kafa:

Никакве везе нема са српским и словенским језицима!

Пантелићу, како тумачиш ово? :per:

Poslednja izmena:
Druze besmisleno mi je sto moram da opovrgavam komenatar ali hajde.
I2a stari Srbi su pretci danasnjih Srba I2a, genetika se prenosi linearno i nemoguce je da Poljak, Nemac... tvrde da su oni pretci Srba, stari srbi su preci danasnjih Srba osnova logike i jedina istina.
То си већ рекао, само ја већ знам гомилу Пољака и Немака који баш то тврде. По чему си ти више у праву од њих?

Haplogroupa I je nastala na Balkanu to je autohtona balkanska evropska hg, I1 je nastala u Skandinaviji i severu evrope, I2-I2a je nastala na Balkanu... to sve genetske studije o I hg tvrde...
Дај макар једну студију у којој конкретно пише то што кажеш:
- да је Hg I1 настала у Скандинавији
- да је Hg I2 настала на Балкану

Kako ti tumacis to da Madjari nemaju veze s Fincima genetski a govore ugro-finski, Madjari su sloveni srbi R1a, I2a.
Kako tumacis da je najveca genetika Rumuna I2a, R1a, a ne govore slovenskim jezikom, ali zato u Rumuniji ima hiljade naziva sela, planina, reka cisto Srpskih naziva...
Stari Srbi govore nekoliko ilirskih jezika od kojih su neki izumrli neki opstali kao Srpski i Romanski... srpska genetika u staro doba je pokrivala ogroman prostor, u davnoj proslosti nije bilo moguce standardizovati jezike...

- - - - - - - - - -

Moze gomila Poljaka i Nemaca da tvrdi sta hoce oni ne poznaju osnove genetike kao ni ti... ne poznajes genetiku ni logiku za genetiku. I2a je balkanska srpska genetika to nije moje misljenje to je cista nauka.

Moze gomila Poljaka i Nemaca da tvrdi sta hoce oni ne poznaju osnove genetike kao ni ti... ne poznajes genetiku ni logiku za genetiku. I2a je balkanska srpska genetika to nije moje misljenje to je cista nauka.

I2a је хиљадама година старија од српског имена.

Пре 15 000 година је било људи који су носиоци те хаплогрупе, али тад није било Срба нити иједне друге нације.

Ja ne vjerujem u taj prevod gore. Sve mi ukazuje da su i hetiti Kelti. Cinjenica da su imali kasnije zajednicki grad Sermizegetusa a i prije su naletili na problem sa semitskim narodima. A sto se tie prevoda, odmah na pocetku mi se cini da je Anita is DOMA PIithaana, LJUDI Kuussara. Tako da omdah vidim da taj prevod treba podrobno preispitati.

Srbi su narod i rasa, rec Srbin je hiljadama godina stara. Otkud tebi da je I2a bas 15.000 godina stara, stara jeste ali ne postoji naucni metod koji moze da odredi starost haplogroupe, postoji ogroman vremenski raspon za sve hg, zato se u 4 naucne studije o I hg stalno menja starost hg za bizarno ogromno vreme...
Srbi su stvorili drzavu Srbiju po nazivu svog naroda, kao sto su Nemci (dojce) stvorili Nemacku po nazivu svog naroda. Nemacka je postala u 19 veku i jako je mlada drzava, Nemacki narod je hiljadama godina star i zivi u malim drzavama na prostoru Nemacke, kao i stari Srbi koji zive na prostoru Jugoslavije oduvek Raska, Zeta, Duklja... i na ogromnom prostoru evrope npr. Luzicki Srbi i van evrope...

Ja ne vjerujem u taj prevod gore. Sve mi ukazuje da su i hetiti Kelti. Cinjenica da su imali kasnije zajednicki grad Sermizegetusa a i prije su naletili na problem sa semitskim narodima. A sto se tie prevoda, odmah na pocetku mi se cini da je Anita is DOMA PIithaana, LJUDI Kuussara. Tako da omdah vidim da taj prevod treba podrobno preispitati.

Језик са видеа звучи слично као ирско-келтски језик.

За Хетите се везује хаплогрупа R1b, а та хаплогрупа изразито доминира код келтских народа Ираца, Велшана, Шкота и Бретонаца.

Хетити су први познати Индоевропљани у Анадолији.

Back