- Poruka
- 16.622
heroin, kokain, cigare i guarana
drugim recim Cedomir Jovanovic
kod njega je krek a mozda i koka s obzirom na neprespavane noci i podocnjake. krek zbog onih zuba i usnica sumnjivog izgleda.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heroin, kokain, cigare i guarana
drugim recim Cedomir Jovanovic
Пошто је сад IN конзумирати ова гов..имате ли неки став по том питању, и предлог како да се Србија ослободи овога.
Je l se to odnosi i na heroin?
Nije, nego kad nema para, onda padaju cene.![]()
Pa i nije ti bas neka fora.??? Uzmi bukvari na nauči slova... ć,č,š,ž i dž ponovi jedno 16 puta za svaki slučaj.
Сјебао ми се комп.
fenikshe kakve veze ima tvoj komp sa tvojim korisnickim nalogom na forumu?
![]()
Прво да се забрани онај фестивал ЕХИТ.
Ја сам чуо да тамо иду дрогиранти из ЕУ НАТО и да тамо даље продају дрогу нашој деци која
једва чекају да пробају нове ствари, као што су дрога и црнци.
Да се забрани она МТВ телевизија, ја сам то у својој кући забранио и нема то да иде, оно није нормално, она музика, емисије, не зна се шта је мушко а шта женско, пропагирају Сатану и
голотињу.
Овде омладина мора да се запосли, а не да студирају по 15 година и да излазу увече у поноћ и
дођу кући у 6 ујутру.Море марш има да се запосле и да живе сами, да имају децу и обавезе.
То су све продукти НАТО/ЕУ којима они контролишу своју популацију.
PS Sprdam se malo , morao sam![]()
Прво да се забрани онај фестивал ЕХИТ.
Ја сам чуо да тамо иду дрогиранти из ЕУ НАТО и да тамо даље продају дрогу нашој деци која
једва чекају да пробају нове ствари, као што су дрога и црнци.
Да се забрани она МТВ телевизија, ја сам то у својој кући забранио и нема то да иде, оно није нормално, она музика, емисије, не зна се шта је мушко а шта женско, пропагирају Сатану и
голотињу.
Овде омладина мора да се запосли, а не да студирају по 15 година и да излазу увече у поноћ и
дођу кући у 6 ујутру.Море марш има да се запосле и да живе сами, да имају децу и обавезе.
То су све продукти НАТО/ЕУ којима они контролишу своју популацију.
PS Sprdam se malo , morao sam![]()
Bratjo, batalite vestacka pitja i pijte domatju KOMBUHU (ne kupovnu).
Bolja od rasola, zelenog caja i kafe zajedno!
Ništa manje od ostalih nacija.
P.S. Šta imaš protiv guarane?![]()
Onda sam za vrijeme ispitnog roka narkoman
Proklet da je ''Knjaz Miloš''!![]()
Где год су Американци ту је хероин.
Најозбиљније.
Авганистан је центар за производњу, а Косово за дистрибуцију.
Зато је хероин нагло појефтинио после окупације Косова и Авганистана.
Pola tona heroina nadjeno u kasi posle pada Miloševića, Kraj priče![]()
Pa to je za Makijevu licnu upotrebu, ljubi ga majka.Pola tona heroina nadjeno u kasi posle pada Miloševića, Kraj priče![]()
Где год су Американци ту је хероин.
Најозбиљније.
Авганистан је центар за производњу, а Косово за дистрибуцију.
Зато је хероин нагло појефтинио после окупације Косова и Авганистана.
Пошто је сад IN конзумирати ова гов..имате ли неки став по том питању, и предлог како да се Србија ослободи овога.