Хероин, цигаре, гуарана...побише нам нацију

Пошто је сад IN конзумирати ова гов..имате ли неки став по том питању, и предлог како да се Србија ослободи овога.

Volja.........a ja je nemam
a055.gif

Je l se to odnosi i na heroin? :hahaha::hahaha::hahaha:

Nije, nego kad nema para, onda padaju cene. ;)

Најбољи лек за уништавање нарко картела би било да дрогу држава легализује и набије цену. Па ако имаш паре дрогирај се, пуниш држави џепове, а истовремено би остали дилери пропали.

fenikshe kakve veze ima tvoj komp sa tvojim korisnickim nalogom na forumu?

:dontunderstand:

Дуга прича, не могу да објасним баш најбоље:(. Него да наставимо даље....јел тачно да алкохоличари који се одвикавају од алкохола пију Виски као дозу.

Прво да се забрани онај фестивал ЕХИТ.
Ја сам чуо да тамо иду дрогиранти из ЕУ НАТО и да тамо даље продају дрогу нашој деци која
једва чекају да пробају нове ствари, као што су дрога и црнци.
Да се забрани она МТВ телевизија, ја сам то у својој кући забранио и нема то да иде, оно није нормално, она музика, емисије, не зна се шта је мушко а шта женско, пропагирају Сатану и
голотињу.
Овде омладина мора да се запосли, а не да студирају по 15 година и да излазу увече у поноћ и
дођу кући у 6 ујутру.Море марш има да се запосле и да живе сами, да имају децу и обавезе.
То су све продукти НАТО/ЕУ којима они контролишу своју популацију.

PS Sprdam se malo , morao sam :)

Ја сам чуо да тамо иду дрогиранти из ЕУ НАТО и да тамо даље продају дрогу нашој деци која
Да се забрани она МТВ телевизија, ја сам то у својој кући забранио и нема то да иде, оно није нормално, она музика, емисије, не зна се шта је мушко а шта женско, пропагирају Сатану и
голотињу.
Овде омладина мора да се запосли, а не да студирају по 15 година и да излазу увече у поноћ и
дођу кући у 6 ујутру.Море марш има да се запосле и да живе сами, да имају децу и обавезе.

shto ne krenu da ukidaju neka posela gde rubin na vinjaku izvlaci fininskijski kvrtalni obracun, isto bi mogli da upristoje grand

mada deluje nepovezano cak paradoksalno sa nestankom turbo folk kulture bi se resilo tri puta vise i saobracajnih nesreca i abortusa i problema neobrazovanosti i stope nezaposlenosti i borbe sa porocima i ima tu josh shto shta

голотињу.

:lol:

Ja bih podigla cenu cigara,droge i tih energetskih pica.Kao tinejdzerka pila sam guaranu i na svojoj kozi osetila da mi ne prija,da je stetno.S sruge strane treba propagirati sport,zdaba podici cene tog djubreta kada ce ljudi uvek nekako doci do para(kradjom,laganjem kod roditelja...)treba negativne navike suzbiti pozitivnim a to je sport,muzika,svest o zdravom nacinu zuvota.Sta da vam kazem,kako mladi da se bave sportom kada u Novom Sadu postoji samo jedan zatvoreni bazen.Nemamo osnovna sredstva za promociju zdravog nacina zivota,jednostavno mlade guraju u propast ne nude nikakve uslove,ko se sam ne izbori i ne shvati prave vrednosti puko je.

Где год су Американци ту је хероин.
Најозбиљније.
Авганистан је центар за производњу, а Косово за дистрибуцију.

Зато је хероин нагло појефтинио после окупације Косова и Авганистана.

Pola tona heroina nadjeno u kasi posle pada Miloševića, Kraj priče :D

Где год су Американци ту је хероин.
Најозбиљније.
Авганистан је центар за производњу, а Косово за дистрибуцију.

Зато је хероин нагло појефтинио после окупације Косова и Авганистана.

Ovo je,nazalost,jedna velika istina...

Back