Heroes of Might and Magic III

Trojka je prema mišljenjima većina najbolja iz serijala. Dok sam igrao četvorku voleo sam vampire, nerealno jak life steal

Vecina kaze da je trojka najbolja , meni je ona grafika ocajna ali verujem da je igra zaista dobra.
Uglavnom sam voleo trupe koje gadjaju iz daljine, jedina trupa sa blizu borbu mi je bio Champion eventualno Black Dragon. A nista jace nego kada heroja nabudzim na visok level pa onda skoro sam moze da porazi neprijateljsku armiju svojim magijama. Ili kada imam nekoliko jakih heroja u grupi, radis neprijatelju sta hoces bukvalno.

Vecina kaze da je trojka najbolja , meni je ona grafika ocajna ali verujem da je igra zaista dobra.
Uglavnom sam voleo trupe koje gadjaju iz daljine, jedina trupa sa blizu borbu mi je bio Champion eventualno Black Dragon. A nista jace nego kada heroja nabudzim na visok level pa onda skoro sam moze da porazi neprijateljsku armiju svojim magijama. Ili kada imam nekoliko jakih heroja u grupi, radis neprijatelju sta hoces bukvalno.
Trojka je dobra zbog nebrojivo velikog broja strategija (grafika je manje više bitna - ali je dobra). Isto tako poseduje "Random map generator" što ne postoji za četvorku i postaje prilično zamorno igrati mape gde znaš napamet rudnike i cake. U HOMM 3 dobiješ random map i nemaš predstavu gde sad. Ima više unita u borbama, td.

Ali opet, svako voli svoje nešto. Dan danas se igraju turniri u Heroju trojci.

Back