- Poruka
- 623
A ovo sam vam ja u potrazi za misterijama....
![]()
kako me ta drska od metle podseca na nesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovo sam vam ja u potrazi za misterijama....
![]()
Priroda ne otvara vrata svetog svakome bez odabira
Niko ne moze teziti za velikom tajnom, ne usmeri li svoj zivot skladno istrazivanjima koje preduzima
Nije dovoljno biti predan, aktivan i istrajan, ako nemate cvrsta nacela i cvrste temelje, ako vas neumereni entuzijazam cini slepim za razum, ako ponos nadvlada rasudjivanje i ako se poveca pohlepa pred izgledima zlatne buducnosti
Tajno znanje trazi veliku preciznost, tacnost i pronicljivost u promatranju cinjenica, zdrav, logican um sklon razmisljanju, zivahnu, ali ne previse probudjenu mastovitost, toplo i cisto srce...
... O.T.O - iako je O.T.O po svojim ubeđenjima kao i ritualima poprilično CRN).
Ако природа бира коме отвара врата, одакле "црни" магови ?
Priroda je sastavljena od dva dela, svetlog i tamnog. Ovo je skola a treba odabrati svetlu stranu.Ако природа бира коме отвара врата, одакле "црни" магови ?
Zainteresovala me je tema, pa sam uradio test,
Root: under-active (0%)
Sacral: under-active (-13%)
Navel: under-active (13%)
Heart: open (44%)
Throat: open (63%)
Third Eye: open (50%)
Crown: open (31%)
Test da vidis da li su ti otvorene cakre.Ne mogu da se setim gde je linkKakav test?![]()
Test da vidis da li su ti otvorene cakre.Ne mogu da se setim gde je link!
ne verujem da je taj test nesto istinit..... znas ti cega sve ima na ovom prokletom internetu!?![]()
zagoreo sam nacisto. :S
Koji comment![]()
I hear ya.Sta ja znam, kad sam video ovo, pomislio sam da ne moze da skodi da se malo informisem o tome...
Prilicno sam skeptican, ali ako je Jung mogao da koristi alhemiju i ko zna sta jos...
Mhm.... Ja o shvatam samo kao malo izmenjenu psihoanalizu, a te chakre kao neke segmente psihe, pa sam mislio da je to kao neka varijacija na test licnosti i sl. Mada ja sve ovo uglavnom pokusavam da 'racionalizujem'.
Prilicno sam skeptican, ali ako je Jung mogao da koristi alhemiju i ko zna sta jos...
Malo sam protiv onoga u objasnjenjima chakri sto dovodi do zakljucka da je svako oboljenje na duhovnoj bazi, je mislim da je ucestalije vice versa.
Evo uzmi recimo genitalni herpes.