herbalajf - prevara ili ..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
posto na ovom pdf-u skoro sve zene vode racuna o svom zdravlju i izgledu
vezba se, zdravo se hrani, koriste se i suplementi
da li ste konzument herbalajfa ili ne verujete u njihove proizvode?
ja do dana danasnjeg pojma nemam o cemu se tu radi, a sve zbog sektaskog agresivnog antipromotivnog nastupa. najlocignije mi je i najprirodnije jednostavno slediti zahteve tela i tu je pocetak i kraj price. svako udaljavanje od evulutivno dizajniranih trasa pre il kasnije vodi cistoj destrukciji, na svim nivoima dabome :)

Ja sam negdje procitala da taj Herba-life nije nikako dobar,ali hvala Bogu nisam ni imala potrebu da ga koristim.Samo vjezbajte i smanjite obroke.Nekad davno sam koristila i caj za mrsavljenje od instituta Josif Pancic.Skinula sam kile ekspresno i onda se godinama borila sa imunitetom.Nikakvi dodaci ishrani u tom smislu.Samo provjerene dijete i fizicka aktivnost.

Ne verujem ni u sta gde se sedi i jede a mrsavi.
Krupni ljudi treba da shvate da moraju probusiti kasiku i gotovo.
Sada... nekome je prece zdravlje, dobar osecaj, zadovoljstvo pa i ogledalo, a nekome da zadovolji culo ukusa. To je vec stvar licnog izbora.

Vidim koliko je fitnes...a sve teme.koje.pocinju sa.fitnes su zakljucane. :lol: a herbalajf je valjda sojin protein...bolje da jedu protein surutke.sa.ela.sirom, kao zamenu za obrok, nego taj herba lajf. A i jeftinike izadje, rekla bih. :think:

- - - - - - - - - -

Herba flaj iz kuhinje :mrgreen:

Prije se o tome bas cesto culo po njemackoj u medjuvremenu tajac

Posto pratim preko instagrama jednog tipa sa balkana koji se bavi herbalajfom krenem da trazim po netu i naidjem na opozoravanje doktora jer je zapazeno kod 22 osobe tesko obolenje jetre uz koriscenje herbalajfa dve osobe su umrle . E sad herbalajf tvrdi na toliku masu osoba koje koriste 22 osobe nisu merodavne za stetnost produkata s druge strane koliko ih ima koji nisu zapazeni jer su vec pomrli ili zbog nesredjenosti zdravstva nikom nisu interesantni ili se cak slabljenje jetre gura na pisledicu drugih obolenja .

Znam da su imali caj koji je bio efikasan ali je 90 tih zabranjen na trzistu u njemackoj pa je nestao iz sortimenta

Pa sad ....

mimimi mimimi

...znam neke koji su to koristili, i grdne pare na to dali, jesu malo nesto kao smrsali....a kako i ne bi ako su pili dva puta dnevno kao neki razmucen prah,
ko zna sta u njemu i ima....posle su bili jos deblji...
...znam i neke koji su to prodavali i fine pare zaradili, oni to koliko ja znam nisu pili, ali su ga zdusno svima nudili i preporucivali kao najbolju mogucu stvar
na planeti....

Nisam pristalica nikakvih praškova i vestaka koji magicno i bez truda resavaju bilo koji problem.
Ali taj Herbalajf mi je vecita enigma. Devojka koju poznajem, aktivan je konzument i prodavac, iako je visokoobrazovana i zaposlena, ovim je potpuno zaludjena.U tim krugovima je pronasla supruga, uvukla u to i majku, imaju neke centre gde regrutuju nove ocajnike i opsednuta je privlačenjem i ubedjivanjem.Na drustvenim mrezama sve zatrpava svojim jutarnjim sejkicima, cajicima, slikama sa vežbanja, druzenja, uz obavezno pokazivanje palcem na gore....do besvesti! I trudna cepa sve to isto, izgleda sjajno, iako je znam kao bucku.Idu po Brionima na neka okupljanja, sve po besnim prijemima, hotelima, jahtama, slikaju se u holivudskim toaletama sa šampanjcem...
U tome je bar 15 godina....
I dalje ne znam sta da mislim, ali kad vidim fotke svih tih njenih drugara "pre i posle"... Sa sve nekim glupim sloganima, želudac mi se okrene...

pa jednostavno kad vidis da se gojis zakocis sa hranom

najbolji su mi oni nista ne jedem al se gojim :lol:

a vecina tih samo usisava
retki su oni koji se goje jer imaju zdr. problem u odnosu na ove koji se goje od prezderavanja

I mene to čudi.
Svi imamo periode, ili ćemo u njega doći, kada se gojimo ili mršavimo. I to je normalno.
Ali kada nosiš neku odeću i primetiš da te malo steže ili pada, obratiš pažnju na navike. Nešto se dešava. I poradiš na tome. Niko se preko noći nije ugojip 10-15 ili više kg.
Ja se plašim debljine i volela bih da se malo opustim. 2-3kg gore, pa šta!? Za druge mi pk, za mene smak sveta. Odmah sam nesrećna :lol:
Ali, kako neko ode u krajnost, prepusti se?

Back