Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Jimi:Sta mislite o najvecem virtuozu na gitari svih vremena i kakav osecaj kod vas budi njegova muzika...
heheheheMagus:ej jimi mozemo i mi?
jimi tata mata koji se za ..... hvata![]()
![]()
Dobro, naravno da je sama muzika veci bunt od nastupa na bini, ali on je bio originalan sa tim razbijanjem gitare, prvi je to uveo (iako se i meni srce cepa kad vidim kako rastura one Stratove i Gibsone)! Svi posle njega su to kopirali sto ih, opet, ne cini manje vrednim.
Ali, Avril - buntovnica? Hahaaaa, sigurno! Bas je umetnost bunta snimati milionske spotove za MTV!![]()
Ma NIJE on lomio gitare zbog klasičnog bunta, kao neki drljavi, slinavi punker !!! Lomio ih je zato što je apsolutno ovladao sviranjem, zato što je osećao da njegov muzički talenat prevazilazi mogućnosti koje mu instrument pruža!! Lomio ih je da pokaže da mu gitara, samo kao predmet- ne znači ništa, za razliku od ostalih gitarista koji je opsesivno čuvaju..
sta pankeri i jesu olos
Hajde definisi "OLOS" .
=klosar
oblace se ko klosari , ponasaju ko cigani ....mrzi me da pisem
Sto se tice ovog paljenja gitare i slicno, malo mi je zao sto cu vas sve razocarati,ali prvo nije on prvi razbijao gitaru nego Pete Townsend iz The Who, drugo on ju je zapalio da bi privukao paznju, a ne da bi je zrtvovao i ostale price...cak je probao jednom pre toga da je zapali ali nije uspeo zato je na Monterey poneo i onaj benzin ili sta vec da bi se lakse zapalila.... Jimi je po meni najveca legenda, i prvi lik koji je svirao u modusima,a da nije znao sta su modusiPazite ovo vam kazem ja,koji ga obozavam,ali cisto da nemate laznu sliku o njemu....znaci nista od spontanog paljenja gitare
![]()
Sta ti znaci ovo ponasaju se kao cigani,kako me nerviraju ti rasisticki elementi....ja poznajem cigane koji se pristojnije ponasaju od pola ljudi ovde na forumu.....
mislio sam na cigane koje se pale i budale , ali ne na sve