Samo muslimani peru guzu svaki dan.
99% Srba je pere samo kada se kupa - jednom nedeljno. (Nekada se redje kupa)
:
Ovo boldovano uopste nije tacno. Ne znam zasto siris ovakve stereotipe. To sto se muslimani tako peru, to je SAMO ZBOG RELIGIJE, i po meni im je to jedino i sto im valja iz te njihove religije. lol.

Da im religija, tj dogmatska uverenja kazu da se brisu smirglom za metal, krvare potom i tako iskazu vernost i odanost svojim prorocima i bogu velikome, i to bi radili bez pogovora.
Medjutim, to je dobra stvar sto rade, kako god.
Da je srece da to propagira i SPC koja odaaavno zajahala nad Srbijom, pa da nas bog vidi... Sigurno bi manje posla bilo za proktologe.
Znaci nije tacno da SAMO muslimani peru zadnjice...Dovoljan je samo 1 covek, 1 slucaj i da obori ovaj tvoj zaista smesan stereotip. Vidis koliko sada smesno zvuci takvo generalizovanje?
Ja recimo, koristim i toalet papir malo + pranje obavezno. Da se ne operem, imao bih osecaj kao da idem poluusran.

Menjanje vesa redovno takodje.
Zamisli one sto se ne peru, a takvi stede i na papiru, a menjaju ves 1 u 2 nedelje. Pa takvi ljudi su mi ono, preodvratni, bili muslimani, nemuslimani, Srbi ili sta god. Smradezi jedni.
To mozemo videti i nazalost namirisati svakog dana u gradskim prevozima. Zbog njih i nastao onaj vic - Kako znaju u vezi gaca da ih ne obuku naopako? - Pa napred zuto ide , pozadi braon.
Nije tacno ni da se 99% Srba kupa 1 nedeljno a kamoli da se NIKO KO JE SRBIN NE PERE, JER TO RADE MUSLIMANI SAMO.

Ovo moze da izjavi znaci samo toliko glup i neuvidjajan covek, koji pojma nema ni o religiji, ni o covekovom zdravlju, niti o drustvu kao predmetu proucavanja nauke.

Mi jesmo jedno neotesano zaostalo drustvo konzervisano, generalno, za koje je i dalje zatucani pop koji pljuje recimo teoriju evolucije i zenske abortuse najveci mudrac i autoritet. I jesmo zdravstveno izuzetno neprosveceni i nekulturni. Ali da ne pravimo tolike stereotipe ni o nama samima.
A inace, znas, nisi veci Srbin od mene ako ides sa polugownjivim neopranim doopetom, a nisam ni ja nista veci musliman ako ne smrdim i ako se operem posle velike nuzde.
- - - - - - - - - -
pa sad ja ne znam sa kime se ti druzis, ali ovi srbi koji su oko mene se peremo kao muslimani
Upravo tako. Svaka ptica svome jatu hehehehe.
Heej i ovi Srbi oko mene, peremo se ko muslimani....

A mozda smo mi neka i malobrojna sekta a ?

Mozda nismo pravi Srbi, mozda smo muslimani