Teško orlu koga vrane hrane,
i junaku koga žene brane !
Shvatas li ti koliko ti je ova izjava mizogina ? Da li shvatas kako u samo 2 glupe recenice mnogo toga govoris o sebi i o svom odnosu sa zenama, o svom pogledu na svet?
Sasvim slucajno je to sto me Breine, koja je ZENA (uh kakav peh i minus jbt) brani, zapravo ona je prva i jedina koja je usla ovde i odgovara ti, a "branio" bi me bilo ko, i ispisao ovo sto je ona :
"Ne pravi on greške u pravopisu, već kuca brzo, iznosi svoje mišljenje, ne citira , ne kopira, i sasvim je opravdano da u brzini da omane neko slovo. "
Jer to je ziva istina. Ti si toliko funkcionalno nepismen, ili u tvom slucaju izrazavanja "ne pismen" :cepanja: da ne mozes ni da ukapiras sta je to NEPISMENOST I POGRESNO NAPISANO, a sta je GRESKA U KUCKANJU NA TASTATURI.
Ti ne razlikujes ta 2 i za tebe je to isto. Pogledaj koliko si smesan MIZOGINI covece koji se grozi ako bi ga zene branile jer ono "zene su niza bica, zene ne vrede koliko i muskarci po tebi", ti navodis moje greske :
objasnjvava
iammo
i slicno kao pravopisne greske? Haha, koliko si smesan. Pa vidi se iz aviona da je to kucacka greska gde ti je npr jedna ruka na tastaturi brza od druge pa iskucka svoje slovo pre ove druge ruke, ne kuckam ja kao i ti, jednim prstom jednom rukom da ubadam ceo dan. IAMMO umesto IMAMO je tebi gramaticka i pravopisna greska? Lepo se vidi da je tu greska u kuckanju i zameni mesta slova A i M I
AMMO = I
MAMO.
Ti to uporedjujes sa tvojim liNfociti, sa Adrianinim frekFencija, sa stvojim swinger sflunkter misic ili kako bese vec? Ti uporedjujes ovo sa tvojim "neznam" spojeno?
U redu je kada neko napise "ne zanm", to nije pravopisna niti gramaticka greska neobrazovani, neuki, nepismeni covece, jer se vidi da je kuckanjem greska napravljena a ne nepoznavanjem pravopisa !
Nije u redu kada se napise NEZNAM, bez obzira sto su ovde mesta A i N na svome mestu kako treba. Ovo NE spojeno sa ZNAM jasno ukazuje da osoba ne ume da pise.
Ajde da se napise jednom pa i da se spoji slucajno ovo NE uz glagol, desava se to i meni nekada, slabo pritisnes SPACE taster na tastaturi, a obicno se to dugme i prvo kvari, ali kada neko non stop pise neznam, nemogu, a istovremeno i ne predvidi, ne uobicajen, ne moguc i slicno, jasno je kao dan da je stoka nepismena.
Ti nisi ni orao, ni vrana, vrana je zapravo inteligentnija i pametnija od tebe, a nisi ni junak, vec jedan mizogin nepismen, nekulturan stvor, koji je sa samo 10 reci pokazao kakav mu je mentalni status po pitanju zena.
Mizoginija bolest najmilija Radovane !!! Hoces da vredjas i ponizavas zene a ? Evo da ti bRu zLi pomogne, edukovan i iz filosofije, s obzirom da zavrsih taj fakultet - Aristotel je tvrdio da su zene polubića, nakaze, nepotpuni muskarci kojima nesto fali. ARISTOTEL JE SMATRAO ŽENE DEFEKTNIM MUŠKARCIMA.„Žena je žena po nedostatku određenih kvaliteta. Morali bi na žensku prirodu gledati kao pogođenu određenim prirodnim defektom.“ Ovu izjavu izrekao je Aristotel, i time oblikovao način gledanja na žensko telo i um koje će se zadržati za perioda antičke Grčke i Rima.
Mnogo ti je bolje da citiras Aristotela mizoginog u to doba (sto je mozda za progledati kroz prste) nego ovakve gluposti sa "junacima" i "orlovima". Mozes i Tomu Akvinskog i on mizogino lupetao u vezi zena.
Ali to su ljudi koji su odavno ziveli kada civilizacija bila u povoju u odnosu na danas. Ti danas u 2017. godini se sladis time i jos glupljim stvarima (daj Boze kada bi znao da citiras Aristotela).
Sad, posto si funkcionalno nepismen i ne razumes poentu niceg skoro, mozda ces krenuti u kontranapad - "Vidi ti to, bRu zLi pametuje da zna bolje nego Aristotel". Pa zapravo, sto se tice zena, znam. Pogotovo sto u to njegovo vreme razvojna psihologija, psihologija licnosti i sl, nije ni postojala u obliku kao danas. Nisu postojale neuronauke, nije postojao neuroimidzing odn. neurooslikavanje mozga itd.
Tek je 1879. godine posle Hrista osnovana prva eksperimentalna psiholoska laboratorija u Lajpcigu, sta je Aristotel mogao bre da zna o zenama.
Aristotelov Organon nauke, logika, je dobra, a naravno da ima i mnogo proseravanja, kakvo je ovo mizogino o zenama.
Tako je i Isak Njutn, genije fizike takodje tvrdio i verovao u neke besmislice koje zasluzuju da budu kritikovane - verovao covek u astrologiju mislio da je to nauka, a ono pseudonaucni glupi buckuris.
Tako da ono, sledeci put kada pozelis da VREDJAS I UNIZAVAS ZENE, KAO PROSECNI ZADRTI NEPISMENI, MIZOGINI MUSKARAC BALKANAC, KOJI MALO MALO PA UBIJE ZENU ISPRED CENTRA ZA SOCIJALNI RAD, I ZADAVI RODJENO DETE, bolje uzmi da citiras bar velike umove
PRE NOVE ERE kako bi ponizavao zene pseudoargumentom autoriteta (argumentum ad verecundima), jer ces na taj nacin bar uraditi i jedno korisno delo - pokazati ljudima da i autoriteti mogu pricati budalastine.
Ali ne, ono CEGA SE PAMETAN, ZDRAVI NORMALAN STIDI, BUDALA, NEPISMEN I MIZOGIN SE PONOSI I CITIRA.