HEMOFARM-ZVEZDA

LEBANAC:
ZVEZDI SU USKRATILI PRAVO DA SE BORI ZA TITULU MAFIJASKI TANDEM BABIC/DANILOVIC KOJI KONTROLISU KOMLETNU KOSARKASKU ORGANIZACIJU. ONI CE OD KOSARKE NARAVITI ONO STO SU BJEKOVIC I MIRKO MARJANOVIC NARAVILI U FUDBALU ILI VUCELIC I JULOVSKA MAFIJA U RUKOMETU. BEZ OBZIRA NA SVE PRIMEDBE ZVEZDINO RUKOVODSTVO JE POVUKLO PRAVI POTEZ JER JE BILO NEMOGUCE DA SE BILO KO OD IGRACA MOZE KONCENTRISATI NA IGRU POSLE ONAKVI SCENA KOJIMA SU PRISUSTVOVALI. ZBOG SVEGA TOGA TREBA IM ODATI PRIZNANJE I ZATRAZITI DA NASTAVE ZAPOCETI POSAO STVARANJE EVROPSKE ZVEZDE.
A reci ti meni neznalico znas li ti sta je Danilovoc napravio od nase kosarke?Jel mislis na to sto se sa Partizanom bio na krovu Evrope,sto je sa reprezentacijiom bio na krovu Evrope i Sveta?
Jel si na to mislio?Jel mislis na mafijasa koji godinama pomaze izbezlice iz Hrvatske,Bosne i sa Kosova?Treba da te bude sramota i da se ovde vise nikada nejavis,skote!

Kada krivis Bjekovica jer ga krivis sto je uspeo pa prvi put u istoriji naseg fudbala da uvede jedan nas klub u LIGU SAMPIONA?
Pa ti covece nisi normalan,nekima bi ovde trebalo zabraniti da ostavljaju komentare.
Depresija se leci u kafani uz alkohol,a ne ovde na netu!

Jel to kosarka?Jesu to ljudi? To je stoka nevidjena! Sve te vase zandare treba zaklati i zapaliti,mamu im zandarsku. Drugi nam se smeju,zato sto se tucemo medjusobno,i ne samo to,nego i ubijamo. Pa ovo nema nigde... Svim delijama koje su nastradale pozdrav iz Hrvatske,a zandarima smrt!

Srbija ce biti slobodna sigurna i srecna!
Ako nije u moci da utice na svetsku politiku trenutno,sa huliganima i dripcima,pomracenim umovima i narkomanima ce moci da se izbori!
Huligani nije vam mesto da se junacite ovde na internetu,probajte malo po evropi da se mangupirate,izleteli biste napolje kao kufer!
Po prvi put sam u zivotu ponosan na nasu policiju!

Doktor_:
Ako nije u moci da utice na svetsku politiku trenutno,sa huliganima i dripcima,pomracenim umovima i narkomanima ce moci da se izbori!
Huligani nije vam mesto da se junacite ovde na internetu,probajte malo po evropi da se mangupirate,izleteli biste napolje kao kufer!
Drago mi je da ima normalnih i razumnih ljudi,bojim se samo nasta ce liciti deca ovih monstruma koji brane ove huligane,pozivaju se nesto na 5 oktobar,Ali dobro im je rekao Djindjic:

"PA znate i guske su spasle Rim pa sta sad?Jel trebalo guske da urdjuju grad?"

Mislim da mu je ovo bila jedna od boljih recenica.

Napred Srbijoooo.
Bravo za policiju!Da
se i moje dete ponasalo tako ja bih ga se odrekla preko novina,to nije sramota samo njihovih roditelja i njih nego i nasa bruka,neseg drustva i zemlje.Samo da znate da je ona slika kada decak sa Severa zapisava i mokri po policajcu kroz ogradu obisla ceo svet tod etiketom NO COMENT

Pa jel treba po tome da nas se secaju svuda po svetu?
Neda su trebali da ih biju nego sve da ih proteraju iz zemlje kao najgoru stoku,to su paraziti drustva!

Ej zbog ovih narkomana jednoga dana cu postati pandur,samo zbog njih!
Ako ista vise na svetu mrzim to su narkomani,ko bre njih pusta na sever i u hale?
Ko su bre ti?
Zbog tih narkomana su mnogi dobili po ledjima,kaznili nas,ponizavaju nas svuda,uh !
Policijo meso deri koske cuvaj!

JOOOOOOOOOOOOOJ !!!
Pa da li je moguce da ih jos nije sramota da se javljaju ovde oni koji nisu bili na utakmici!
Alo ljudi znate li koliko je droge nadjeno?
Nemojte da ih branite jel to nisu bili nasi navijaci vec obicni narkomani i pijandure!
Znate li da su oni pretili Nebojsi Ilicu da se nece ziv vratiti u Beograd ako zvezda izgubi?
Pa do kada cu da citam komentare ovih retardiranih muskarcina koji kao vole zvezdu,more dao bi ja vama po nosu svima redom

Majka_:
Doktor_:
Drago mi je da ima normalnih i razumnih ljudi,bojim se samo nasta ce liciti deca ovih monstruma koji brane ove huligane,pozivaju se nesto na 5 oktobar,Ali dobro im je rekao Djindjic:

"PA znate i guske su spasle Rim pa sta sad?Jel trebalo guske da urdjuju grad?"

Mislim da mu je ovo bila jedna od boljih recenica.

Napred Srbijoooo.
Bravo za policiju!Da
se i moje dete ponasalo tako ja bih ga se odrekla preko novina,to nije sramota samo njihovih roditelja i njih nego i nasa bruka,neseg drustva i zemlje.Samo da znate da je ona slika kada decak sa Severa zapisava i mokri po policajcu kroz ogradu obisla ceo svet tod etiketom NO COMENT

Pa jel treba po tome da nas se secaju svuda po svetu?
Neda su trebali da ih biju nego sve da ih proteraju iz zemlje kao najgoru stoku,to su paraziti drustva!

Alo kevo aj smirela!!Idi gledaj seriju na pinku,a ne ovde da smaras!Mozete i vi i DOKTOR da se napasete muda navijacima!Voleo bih da je neko tvoje dete ako ga imas ili ako ga budes imala tako isprebija,ni krivog ni duznog!Tamo su zene i deca stradala.A vi jos stoko branite tu stoku pandursku!Sramota!

E sad..vratio sam se sa fiksa 8) 8) ...MAJKA_ ostavio sam i za tvoju cerku malo..nebrini 8) 8)

Velike demokrate,ewo za vas yedna poruka:

Iz Kurira:
Goran Vesic, clan UO KK "Crvena zvezda", oštro je reagovao na stavove vršackog kluba:
- Izjave Ivanovica i Babica jednostavno ne komentarišem jer su oni ljudski šljam. Možda vam ovo zvuci malo prejako, ali reci cu vam i zašto tako kažem. Kada je jedan naš povredeni navijac krvav prošao pored Marka Ivanovica, on mu je rekao: "Neka ti Žika (Živorad Andelkovic, predsednik KK "Crvena zvezda") kupi zavoj!" To sam saznao u bolnici od decaka koji ovde leži. Dok je policija brutalno prebijala decu, Miodrag Babic, koji je predsednik nekog saveza, je mrtav pijan, sa cašom viskija u ruci, iza stakla svoje svecane lože vikao da se zatvore kapije i prebiju. Ocigledno da kao bivši julovac sada može da nareduje policiji. Dakle, šljam! - rekao je Vesic u vršackoj bolnici.
Goran Vesic>ZiKa Andjelkovic>Boris Tadic>Zoran Djindjic :!:

I nemoy da mi je neko brisao post!!!!

Back