HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
a sto se tice jebene nove godine ( koju i onako necu da slavim ) ja ostajem na svojoj orgijici da i dalje brljavim i skrnavim.....hoce li jos neko da mi pravi drustvo? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

GoldenLady:nesons ima devojku!
nesons ima devojku!
nesons ima devojku!
nesons ima devojku!
nesons ima devojku!
nesons ima devojku!
nesons ima devojku!
nesons ima devojku!

Nemaš ti, to Nenos ima maniju gonjenja i to AKTIVNU, naime : sve nas GONI okolo tom svojom čestitkom !!!mens:ne znam sta nesons ima, ali mislim da ja imam paranoju, ili je nesons stavio svoju cestitku na svaku temu????:shock:

DOKONI UM:i poljubac u letu damama u kineskom restoranu preko puta, koje ushićene gledaju u čađave "cevi"
HEMI 426:***** plasenje golubova i komslija...ajd da uletimo u muzej ( onako kako treba, uz veliki prasak i mnogo mrtvih ) i pokupimo preostale Monee, Renoare i Rembrante....dobri smo bar par mil e.!
mislim , nije vise originalno krasti slike ( "originale" ):shock:
, pa da kazu kako je to uradila ista ekipa u "lancu" provala !
kakav trip :shock:DOKONI UM:Može i to...
Pošalji GLAV(atog)NOG da stoji na pola Dunavske i privlači pažnju prolaznika dok mi upadamo u velikom stilu u Muzej ... odmah s varta rafal u plafon ... nema ranjenih (naravno) ... slike u kabrioleta ... za svaki slučaj dva rafala u fasadu nakon istračavanja i poljubac u letu damama u kineskom restoranu preko puta, koje ushićene gledaju u čađave "cevi"
DOKONI UM:Može i to...
Pošalji GLAV(atog)NOG da stoji na pola Dunavske i privlači pažnju prolaznika dok mi upadamo u velikom stilu u Muzej ... odmah s varta rafal u plafon ... nema ranjenih (naravno) ... slike u kabrioleta ... za svaki slučaj dva rafala u fasadu nakon istračavanja i poljubac u letu damama u kineskom restoranu preko puta, koje ushićene gledaju u čađave "cevi"
HEMI 426:samo ako si pijan k'o bulja...
trezan neces sedeti zavolanom!
stvar je u tome sto ( koristeci filozofiju Fun Lovin Criminals - a )
"no one gets hurt if you play funny and cool"
GoldenLady:kakav trip :shock:
i m so totally in.. :shock: