Hemijeva virtuelna orgija!

Evo ove dve da se smiri malo masa

Prilozi

• 46.jpg
    46.jpg
    26 KB · Pregleda: 8
Neđo na partyju :shock:

Odmah ga pozdravljamo tradicionalnim pozdravom u Srba koji su bliski, jako bliski :
"Đe si Neđo ***** ti sestru" ...

Neđo backa "kosku" celoj ekipi ...
HEMI izlazi iz đakuzija da baci "kosku" NEĐI...
Dve crnkinje popravljaju frizuru Neđi ...

Neđo seda u kožnu garnituru i domah vuče ADIDAS... tri crte... olalllaaaa

Hvata se mikrofona i počinje da peva... :lol:

Nedjo rapsaljen alkoholom, kokainom i crnkinjama pocinje da peva i dize atmosferu koja se zagreva i jaca kao u prvim danima orgije...Ubrzo, tako razvaljen, skapira da mu glas zvuci bolje nego ikad i odlucuje da dovuce opremu i snimi live studio sesion album pod nazivom "Nedjo Live at HEMI party" i zamoli jednu od devojaka da mu "oriba donju palubu" dok on peva jer je cuo da je tako Jim Morisson snimio najjace stvari.... :lol: :lol: :lol:

Za to vreme MENS se užasava "psihologije mase" koja počinje da urla, skače, viče...:???:

Pokušava u pauzi između pesama da smiri razuzdanu masu ali ne vredi...
Masa je uspaljena, lomi sve, lete parčad pizze iz pizzerije DOTTORE PER LA PIZZA...
Masa traži BIS... :shock:

Neđo izlazi na terasu i kreće po treći put :
"Plači mala plači ost'o sa na Rači " ali na engleskom...:shock:
Back vokale peva MENS

Hemi odvaljuje oluk na kući u skoku sa drugog sprata i pada u bazen ...

Prilikom pada u bazem, predrogiran pocinjem da se davim ali se ubrzo spasavam hvatajuci se za slikonske balone neke dorlje .videvsi kako lete komadi omiljene mu pizze, nesons, i sam prilicno razvaljen, pravi "gomanske parade" hvatajuci ih i trpajuci ih u usta! sa druge strane alexej merka neku ovcu kapirajuci da samo to jos nije probao a pera je opet pokusao da se maskiran ubaci na zurezu ali su ga storm i neva, koje siluju marka jarica, skontale i zvale glavnog koji ga je zakucao glavom u nos i polomio mu njonju....Sve u svemu zezanje se nastavlja ali od sad i sa nedjinom pesmom....

HEMI 426:
Prilikom pada u bazem, predrogiran pocinjem da se davim ali se ubrzo spasavam hvatajuci se za slikonske balone neke dorlje .videvsi kako lete komadi omiljene mu pizze, nesons, i sam prilicno razvaljen, pravi "gomanske parade" hvatajuci ih i trpajuci ih u usta! sa druge strane alexej merka neku ovcu kapirajuci da samo to jos nije probao a pera je opet pokusao da se maskiran ubaci na zurezu ali su ga storm i neva, koje siluju marka jarica, skontale i zvale glavnog koji ga je zakucao glavom u nos i polomio mu njonju....Sve u svemu zezanje se nastavlja ali od sad i sa nedjinom pesmom....[/QUOTE

:lol: :lol: :lol:

HEMI 426:
Nema frke, upravo mi krece kontejner iz njujorske luke sa Chargerom R/T pa bi mogao da stavim i Blue u njega da mi cuva auto, taman na njoj ustedim transportne troskove ( kalastura i muscle car za iste pare ) :lol:
Posto je shiping do amsterdama najjeftiniji ( 600 $ ) mozes da odes tamo da pokupis auto i blue ali je problem sa carinom jer nemam papire ni za jedno ni za drugo....Mozda je onda bolje da sacekmo koji dan da kontejner dodje u bar pa skokni dole i daj ljudima 200 e da te puste iz luke i dodji kuci u Chargeru dok ti blue sedi u krilu.... :lol: :lol: :lol:

Jesi li znao da je blue bila ***** glumica i to veoma talentovana i produktivna?
i onda je odlucila da je bolje da je snimaju kako peva nego kako stenje.... :lol: :lol: :lol:

Ej tebra, vratio sam se iz Bara, pokupio sam Blue i Chargera, ali slabo je nesto vukao, pa sam ga zamenio uz doplatu za ovaj tunirani SL. :lol:

pdvd0243hs.jpg

pdvd0538uu.jpg

Sta se deslio u medjuvremenu? :D :D :D

Back