GoldenLady
Aktivan član
- Poruka
- 1.676
Mika Metalika?nesons:PAAA .............Metalika je moj dobar drugarr,...........METALIKA,METALIKAAA,......E.EE.E..![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mika Metalika?nesons:PAAA .............Metalika je moj dobar drugarr,...........METALIKA,METALIKAAA,......E.EE.E..![]()
![]()
HEMI 426:Prilikom pada u bazem, predrogiran pocinjem da se davim ali se ubrzo spasavam hvatajuci se za slikonske balone neke dorlje .videvsi kako lete komadi omiljene mu pizze, nesons, i sam prilicno razvaljen, pravi "gomanske parade" hvatajuci ih i trpajuci ih u usta! sa druge strane alexej merka neku ovcu kapirajuci da samo to jos nije probao a pera je opet pokusao da se maskiran ubaci na zurezu ali su ga storm i neva, koje siluju marka jarica, skontale i zvale glavnog koji ga je zakucao glavom u nos i polomio mu njonju....Sve u svemu zezanje se nastavlja ali od sad i sa nedjinom pesmom....[/QUOTE
![]()
![]()
![]()
Peta W.:U ebote... /me viri iza vrata i ne usudjuje se da udje.. :shock:
Peta W.:U ebote... /me viri iza vrata i ne usudjuje se da udje.. :shock:
HEMI 426:Nema frke, upravo mi krece kontejner iz njujorske luke sa Chargerom R/T pa bi mogao da stavim i Blue u njega da mi cuva auto, taman na njoj ustedim transportne troskove ( kalastura i muscle car za iste pare )
Posto je shiping do amsterdama najjeftiniji ( 600 $ ) mozes da odes tamo da pokupis auto i blue ali je problem sa carinom jer nemam papire ni za jedno ni za drugo....Mozda je onda bolje da sacekmo koji dan da kontejner dodje u bar pa skokni dole i daj ljudima 200 e da te puste iz luke i dodji kuci u Chargeru dok ti blue sedi u krilu....![]()
![]()
Jesi li znao da je blue bila ***** glumica i to veoma talentovana i produktivna?
i onda je odlucila da je bolje da je snimaju kako peva nego kako stenje....![]()
![]()
![]()
Aleksej_BASO:Ej tebra, vratio sam se iz Bara, pokupio sam Blue i Chargera, ali slabo je nesto vukao, pa sam ga zamenio uz doplatu za ovaj tunirani SL.![]()
![]()
![]()