Hemijeva virtuelna orgija!

DOKONI UM:
Čim počne filozofiranje ... tu je učinak u sex-u slab 8)

Tacno! Ako sam poceo da razmisljam znaci da mi mozak nije dovoljno otupljen alkoholom, kokainom i raznim zadovoljstvima. To ne sme da se desi, ne smem da razmisljam, to se uvek lose zavrsi!!! :lol:

OK, uzeo sam jednu vel'ku lajnu a flasu skivija upravo razbijam o jaricevu glavu, on pada jecajuci kao pickica i linč pocinje dok se cuje alexej sa parkinga kako psuje jer je naradjen zaboravio da ugasi svetla i sad mu je akumulator posisao svu struju i nece da upali.... :lol:

devojke, dajte nam koji minut krvavog izivljavanja pa ce mo da ga predamo vama, ok?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nije ok ! Sta posle da radim sa njim ? Da perem tepihe ?

Alo, Dokoni , znam da sad spavas , ali dogovor je bio drugaciji ! Sta si zapeo da ga bijes ?

I to ti nije dosta, nego si popalio ostalu masu ! Hemi , vrati se na meleskinju , imas moj blagoslov , a posle vi sredjujte Jarceta !

Evo je ajde svi da joj damo jedan grupnjak :) :) :) :)

Prilozi

• 4075-1-4.jpg
    4075-1-4.jpg
    25,5 KB · Pregleda: 6
nesons:
J*bote , jel nekom palo na pamet da je Hemi postavio kamere i ozvucenje ??:shock:

Q...Q...:D

Da znas da sam mislio da ozvucim skrivene coskove pogodne za razne perverzije ali sam odustao od toga ( tih par kamera je alexejevo delo ) jer sam se setio da bi svi 'ladno mogli da zaglavimo mardelj za celu seriju krivicnih dela....od uzivanja i rasturanja narkotickih supstanci, preko silovanja, zavodjenja maloletnica, protiv-prirodnog bluda i sodomije ( peru su uhvatili sa ovcom ) do ubistva sa predumisljajem i nanosenja teskih telesnih povreda ( gazenje i cerecenje jarica )....svega ima!

Nevo, sve je ok, siluj jarica dok je jos pri svesti, kamere su sklonjene a mikrofoni iscupani. E sad, ne garantujem sta je sve alexej do sad snimio, vidite kakve snove ima, savest mu nije cista..... :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back