Hemijeva virtuelna orgija!

storm cloud:
Ја га не волим. Газите га слободно. А ако не будете могли да га дохватите да бисте га оборили, ту сам да припомогнем. :mrgreen:

alexejevu bejzbolku pa po kolenima...ima odmah da klekne a kad klekne pocinje skakanje po glavi....a kad ga dovoljno izgazim, ima da se ( u duhu nekontrolisanog orgijanja ), ispisam po njemu........ :lol: :lol: :lol:

Znam da je zaradjivao do 2.5 mil dolara po sezoni pre oko dve godine sad sigurno mnogo vise znaci pun je ko brod a smuvao se sa onom iz cuvara plaze ja mislim niki ona plava visoka .Tako je najbolje da izgazimo bejzbolgom da pa se ispisamo po njemu

Ti ga Nevo iskoristi a mi ima da ga napadnemo sa pitanjem :

"Jel' majmune :twisted: ... koga ti to ovde muvaš i ziguješ na našim orgijama :evil: ...aaaa :shock: šta nas gledaš konju :evil: ...daj bejzbolku...:idea: "

:arrow: par puta po kolenima...skakanje po lobanji...i kako su gosti poželeli uriniranje po basketaneru :lol:

nevo, mozda bi bilo bolje da ga "odradis" pre nego sto ga izgazimo.....
siguran sam da modar, krvav, bez zuba i razbijene arkade, slomljenog vrata i otkinute noge, nije bas sexipilan.... :lol: :lol: :lol:

a onda....spektakl! Čerečenje!!!!

ruke za branik mog Mustanga a noge za branik alexejeve Nive, pa da vidimo ko ce da dobije veci deo....... :lol: :lol: :lol:

Ne filozofirate na temu "Ljubav sa ili bez sexa" :mad:
Negooo...daj da umlatimo Jarića pa da nastavimo orgijanje... 8-)
Čim počne filozofiranje ... tu je učinak u sex-u slab 8)
:arrow:
Hemi skini se sa te meleskinje "jedared" i kreni sa zakuvavanjem tuče...pitaj Jarića "jel majmune ... šta me gledaš :evil: ...odmah ja prilazim sa pričom "šta mi diraš garija i kreće dvokorak i polukružni u glavu 8-) ...ti Nesonse iako ne voliš nasilje nije kasno da ga zavoliš ODMAH opali Jarića palicom po kolenima :-) ... Aleksej ti turiraj NIVU 4x4 napolju i na vreme blokiraj diferencijal da ga razapnemo kao jorgan na štrik :lol:

Back