Hemijeva virtuelna orgija!

e vidis, ovi rimljani su imali stila....
negde sam procitao da je Kaligula ( poznat po preteranom hedonizmu i izopacenoj dekadenciji ) voleo da pravi orgije u pecinama u kojima je izvirala termalna voda. Skupio bi ogroman broj sluga a narocito sluskinja i pocinjao bi tako sto bi lezeci u toploj vodi jeo i pio vino ( hranili su ga ), dok su sluskinje plivale oko njega stalno ga ljubeci, mazeci i grickajuci po svakom delu tela.... :shock: :wink:

to je ovaj lik

caligula1c.jpg

postao je III rimski imperator 37 godine p.n.e. ali su ga roknuli 4 godine kasnije.....jbg :wink:

ееееееее, паметан неки човек! супер то све звучи, да преточимо у 21. век '- ђакузи или турско купатило али без хране! уствари, топла чоколада, грожђе и ананас би могли да дођу у обзир :mrgreen:

невице, имаш неку јаругу у дворишту уместо каде с термалном водом? :mrgreen: и то би могло да послужи

mislim da je to nekad bilo u ns a mislim da je u bg skoro zatvoreno....
ipak, turska kupatila nisu bas sigurno mesto...po celom svetu su sastajalista pedera...u jednom je elton john i zapoceo karijeru..... :lol:

bolje neki "private" jakuzzi ili zenba pa da se igramo "ribica"... :wink:

Najbolja je ruska баня ! Temperatura je fantasticna , pa " ciscenje " brezovom metlicom, a posle za one sa jacom cukom skakanje u sneg ! Postoje i mesta za fanatike koji izdrze i temperaturu preko 80 stepeni, pri tom sede sa specijalnim kapama da ne bi ipekli kozu glave !

HEMI 426:
mislim da je to nekad bilo u ns a mislim da je u bg skoro zatvoreno....
ipak, turska kupatila nisu bas sigurno mesto...po celom svetu su sastajalista pedera...u jednom je elton john i zapoceo karijeru..... :lol:

bolje neki "private" jakuzzi ili zenba pa da se igramo "ribica"... :wink:

Ideja!

Sada posto smo se svi licno upoznali, sledece okupoljanje mozemo da napravimo u bazenu! Hahah!

Čuja Marko Jarić na Hemijevom orgijanju...
Ajde vodite ga napolje iza kuće da Vam pokaže kako je on odigrao onaj pas i neka demostrira levi dvokorak a vi mu tapišite i sikćite pored terena
Mi nemamo vremena za basket, dve bliznakinje su ušetale sa meleskinjama u rastopljenu čokoladu i polivaju se mlekom ...

Nesonse polako sa mlekom ostavi neka se polivaju... ne diraj mleko !!!!

Back