- Poruka
- 65.771
I kako da naučiš ako te ne interesuje?Nije gomno no se neko posra.
Mani me tih fazona
Onda bolje zaobiđi temu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kako da naučiš ako te ne interesuje?Nije gomno no se neko posra.
Mani me tih fazona
Naravno da nije jer je nastao ljudskom maštom.Наравно да није.
Bog je izuzetak od ovog pravila da sve ima uzrok.Ja već dosta znam o religijama, a ako nešto i ne znam naučim.
Pa kako onda ne znas da Antihrist kad dodje prvo sto ce da uradi je da zaustavi rat I glad i bolesti i zabrani religije?Ja već dosta znam o religijama, a ako nešto i ne znam naučim.
Bog je deo ljuske mašte i to svaki Bog iz svih religija koje je stvorio čovek u svom neznanju..Bog je izuzetak od ovog pravila da sve ima uzrok.
Zašto - niko ne zna, ali jedino tako mogu da se izbegnu nezgodna pitanja.
Antihrist je pojam samo u hrišćanstvu. Van hrišćanstva, ni Hrist ni Antihrist nisu relevantni faktori. Tako da je tvrdnja besmislena, jer sečeš granu na kojoj sediš.
Tu bismo vec morali da stupimo na teren koji je za malo ozbiljnije priceBog je izuzetak od ovog pravila da sve ima uzrok.
Zašto - niko ne zna, ali jedino tako mogu da se izbegnu nezgodna pitanja.
Biće da je onda taj antihrist dobar momak.Pa kako onda ne znas da Antihrist kad dodje prvo sto ce da uradi je da zaustavi rat I glad i bolesti i zabrani religije?
Pa o tome govore gotovo sve religijeBiće da je onda taj antihrist dobar momak.![]()
Pa dobro, to je deo folklora. I u Crvenkapi imaš vuka, i u Pepeljuzi imaš zlu maćehu. Nijedna priča nije potpuna bez antijunaka.Netacno, imas gotovo u svim religijama pandam antihristu, recimo u Islamu je to ilbis lider sejtana (demona ), takodje u Hinduizmu imas asure koje su neka vrsta demona i u vecitoj bitci sa devama koje se smatraju pozitivnim spiritualnim bicima (slican koncept kao i borba andjela i demona) , takodje i u Budizmu rec asura uglavnom oznacava kao neku vrstu laznog ili antiboga.
Takodje cak i u slovenskoj mitologiji imas glavnog "boga" Peruna koji je kao pozitivac i Velesa ("boga" podzemlja) koji je kao njegov glavni protivnik i negativac u celoj prici.
Znaci u skoro svim religijama (i mitologijama) imas neko glavno bozansto (koje predstavlja uglavnom sve pozitivno) i nekog negativca koji je njegov protivnik i kontra-teza njemu i onome sto on predstavlja.
E ova prica ima potvrde u milijardama vernika tokom par hiljada godina istorijePa dobro, to je deo folklora. I u Crvenkapi imaš vuka, i u Pepeljuzi imaš zlu maćehu. Nijedna priča nije potpuna bez antijunaka.
NIjedna teorija se ne dokazuje brojem onih koji u nju veruju. To je potpuno irelevantno.E ova prica ima potvrde u milijardama vernika tokom par hiljada godina istorije
Naravno, ali brojem onih koji su doziveli cuda se vec moze izmeriti.NIjedna teorija se ne dokazuje brojem onih koji u nju veruju. To je potpuno irelevantno.
Džejms Rendi se bavio dosta tim "čudima", napravio zanimljive dokumentarce.Naravno, ali brojem onih koji su doziveli cuda se vec moze izmeriti.
Dopunio sam post.
Uostalom da se vratimo temi,kojebe helsinske gnjide
Mislim da se secam gospodina.Džejms Rendi se bavio dosta tim "čudima", napravio zanimljive dokumentarce.
Ja sam za to da se ukinu sve religije.
Sta mu je kriva Navaho religija,da mi je znatiTo je budalastina i sto moze da odvali samo neki klinac od 12 godina , mislim jedno je crkva a drugo religija i verska ucenja, mislim covek je po prirodi duhovno bice i ima potrebu za duhovnoscu isto kao sto ima i potreba recimo za hranom ili socijalnom interakcijom sa drugim ljudima, otkad je coveka covek je u podsvesti znao da ono sto on moze da percipira sa svojih 5 cula (koja su inace ogranicena) nije sve sto postoji i u podsvesti je znao i osecao da ima nesto vise i uzvisenije od njega samog i imao je oduvek potrebu da traga za odgovorima (i to se nije promenilo ni do dan danas, ono religije su mozda dolazile i prolazile ali ta potreba za trazenjem odgovora i za trazenjem neceg uzvisenijeg od sebe samog i potreba za duhovnoscu je nesto sto je oduvek bilo i sto ce uvek biti deo coveka i njegove prirode).
Znaci svako ignorisanje duhovnosti i duhovnih potreba coveka je vec protivprirodno i vodi u neki nihilizam i u neku autodestrukciju i destrukciju, sivilo, depresiju, otudjenost, itd.
Pomešao si ga s nekim, čovek je poživeo 92 godine u sreći i veselju.Mislim da se secam gospodina.
Bog ga je vec dovoljno obelezio.
Mozda bi trebao svoj slucaj da prouci.
Drzimo se mi ipak helsinskih baba i postavimo pitanje kamo ih da odu do Tutina sa tim narativom
Nisam.Pomešao si ga s nekim, čovek je poživeo 92 godine u sreći i veselju.
"Clarifying his view of atheism, Randi wrote "I've said it before: there are two sorts of atheists. One sort claims that there is no deity, the other claims that there is no evidence that proves the existence of a deity; I belong to the latter group, because if I were to claim that no god exists, I would have to produce evidence to establish that claim, and I cannot. Religious persons have by far the easier position; they say they believe in a deity because that's their preference, and they've read it in a book. That's their right."
Извини али откуда си постао стручњак за теологију и за већину свештеника ?Cak ni vecina svestenika nema dobro obrazovanje i vaspitanje, tako da cak i homofobija kod njih (kamoli kod obicnog sveta) je posledica upravo neukosti.
Argumentum ad ignorantiam.; I belong to the latter group,
Може, али тек када се укине и Грађанско васпитање и све врсте НВО.Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji uputio je apel kojim se zahteva da se poštuje Ustav i principi sekularnosti i ukine veronauka u državnim školama, kako bi se obezbedile pretpostavke za pravnu državu i njeno članstvo u EU, saopštila je ta nevladina organizacija.

Ovo nije tacno.То питање постави Бриселу. У Белгији нема бирања, већ су сви грађани обавезни да иду на часове верске наставе.
То је та модерна Европа у коју идемо.
Код нас се може бирати, али изгледа да некога и то жуља.
Но добро, очигледно да је тема покренута да би се заборавило на спорне уџбенике из биологије.
Nihilizam je dobar. Šta ti imaš protiv nihilizma?To je budalastina i sto moze da odvali samo neki klinac od 12 godina , mislim jedno je crkva a drugo religija i verska ucenja, mislim covek je po prirodi duhovno bice i ima potrebu za duhovnoscu isto kao sto ima i potreba recimo za hranom ili socijalnom interakcijom sa drugim ljudima, otkad je coveka covek je u podsvesti znao da ono sto on moze da percipira sa svojih 5 cula (koja su inace ogranicena) nije sve sto postoji i u podsvesti je znao i osecao da ima nesto vise i uzvisenije od njega samog i imao je oduvek potrebu da traga za odgovorima (i to se nije promenilo ni do dan danas, ono religije su mozda dolazile i prolazile ali ta potreba za trazenjem odgovora i za trazenjem neceg uzvisenijeg od sebe samog i potreba za duhovnoscu je nesto sto je oduvek bilo i sto ce uvek biti deo coveka i njegove prirode).
Znaci svako ignorisanje duhovnosti i duhovnih potreba coveka je vec protivprirodno i vodi u neki nihilizam i u neku autodestrukciju i destrukciju, sivilo, depresiju, otudjenost, itd.