Helsinški odbor: Ukinuti veronauku u školama

Onda nemoj da pises gluposti kako deca na veronauci uce o toleranciji. Jer je upravo suprotno.
toleranciji koga, cega? jel ti shvatas da je zoofilija legalna u nemackoj, a uskoro ce biti i pedofilija? jel to zagovaras?
zasto se deca nagovaraju na promenu pola? jel tebi to normalno da dete odluci necu da budem decko,nego devojcica, i obrnuto?
jel to trebamo da tolerisemo, deca se vec oduzimaju roditeljima na zapadu?!

pa vidim sta izjavljuje crkveni vrh,

bukvalno su sve gori i gori

svake godine su sve radikalniji i retardiraniji, bacaju kletve i seju mrznju na dnevnom nivou

pa te pitam cemu to oni uce decu- ali ti nemas odgovor

odnosno rekao si toleranciji- a to svakako nije slucaj
Ljudi samo govore ono što im pastva misli. Nema niko problem sa postojanjem LGBT populacije. Ima sa onom i onakvom paradom.

Kakva sad zoofilija i pedofilija? :lol:
ti si draga neobavestena? sta mislis zasto se ide na bas ''ukidanje veronauke''? jel ti zaista nemas pojma sta se radi na zapadu?
veronauka to je poslednji bedem protIv SaKACENJA DECE a sledi i legalizacija pedofilje, roditelji su vec obespravljeni na zapadu, isto i srbiji sledi.

ajde mi objasni kako je veronauka prepreka gradjanskim slobodama, ''inkluziji'' itd

ti si draga neobavestena? sta mislis zasto se ide na bas ''ukidanje veronauke''? jel ti zaista nemas pojma sta se radi na zapadu?
veronauka to je poslednji bedem protIv SaKACENJA DECE a sledi i legalizacija pedofilje, roditelji su vec obespravljeni na zapadu, isto i srbiji sledi.
Evo kod mene Kinezi nemaju veronauku- nista im ne fali. Nema pedofilije, ni zoofilije.
Utopija mojti.

Sta si naucio na veronauci?
Шта ти знаш о веронауци?
Верујем да ниси никада крочила или крочио у цркву, евентуално као дете.
Како волим вас који причате о правима а при томе се борите против туђих права.

Kakav bedan pokušaj zamene teza.

Veronauka u školama je loša ideja iz gore objašnjenih razloga, i nema nikakve veze sa tim da li neko podržava ili ne podržava održavanje Pride-a.

Baš si spao nisko, izmišljaš totalne gluposti.
ne izmisljam ja nista, vec se deca sistematski indoktriniraju od satanista, bogalje navodnim odabirom da promene pol i daju im se udzebenici koji ih nagovaraju da je gej kul
njima ne mogu da se usprotive ni roditelji ni korumpirana nazovi gradjanska drzava, jer je jak farma lobi koji prodaje puberty blockers, a jos jaci su satanisti koji su vama nazovi gradjanistima odavno oprali pamet

veronauka je poslednji bedem odbrane, zasto vam smeta, sta dobijate ukidanjem?

bukvalno nisam videla nijedan argument za veronauku, samo zapenite i pocnete da vredjate
А зашто тебе веронаука тангира?
Имаш децу, смета ти да уче веронауку или ти веронаука смета јер се коси са вашим системом вредности?
Ти се залажеш за ово:
viber_slika_2022-09-18_08-14-58-321.jpg

А већина за ово:
1121485382.jpg

ne izmisljam ja nista, vec se deca sistematski indoktriniraju od satanista, bogalje navodnim odabirom da promene pol i daju im se udzebenici koji ih nagovaraju da je gej kul
njima ne mogu da se usprotive ni roditelji ni korumpirana nazovi gradjanska drzava, jer je jak farma lobi koji prodaje puberty blockers

veronauka je poslednji bedem odbrane
Niko neće promeniti pol jer je na ulici video lika sa šarenom zastavom. Meni je neverovatno da se neko plaši toga u 21-vom veku.

Back