Nona2
Poznat
- Poruka
 - 9.030

Sta si naucio na veronauci?Niko na veronauci ne pominje LGBT uopšte. Ja dok sam išao u školu, na veronauci se nikada nije pominjao LGBT.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si naucio na veronauci?Niko na veronauci ne pominje LGBT uopšte. Ja dok sam išao u školu, na veronauci se nikada nije pominjao LGBT.
toleranciji koga, cega? jel ti shvatas da je zoofilija legalna u nemackoj, a uskoro ce biti i pedofilija? jel to zagovaras?Onda nemoj da pises gluposti kako deca na veronauci uce o toleranciji. Jer je upravo suprotno.
Ljudi samo govore ono što im pastva misli. Nema niko problem sa postojanjem LGBT populacije. Ima sa onom i onakvom paradom.pa vidim sta izjavljuje crkveni vrh,
bukvalno su sve gori i gori
svake godine su sve radikalniji i retardiraniji, bacaju kletve i seju mrznju na dnevnom nivou
pa te pitam cemu to oni uce decu- ali ti nemas odgovor
odnosno rekao si toleranciji- a to svakako nije slucaj
Kakva sad zoofilija i pedofilija?toleranciji koga, cega? jel to shvatas da je zoofilija legalna u nemackoj, a uskoro ce biti i pedofilija? jel to zagovaras?

ti si draga neobavestena? sta mislis zasto se ide na bas ''ukidanje veronauke''? jel ti zaista nemas pojma sta se radi na zapadu?Kakva sad zoofilija i pedofilija?![]()
Evo kod mene Kinezi nemaju veronauku- nista im ne fali. Nema pedofilije, ni zoofilije.ti si draga neobavestena? sta mislis zasto se ide na bas ''ukidanje veronauke''? jel ti zaista nemas pojma sta se radi na zapadu?
veronauka to je poslednji bedem protIv SaKACENJA DECE a sledi i legalizacija pedofilje, roditelji su vec obespravljeni na zapadu, isto i srbiji sledi.
Шта ти знаш о веронауци?Sta si naucio na veronauci?
Evo kod mene Kinezi nemaju veronauku- nista im ne fali. Nema pedofilije, ni zoofilije.
Utopija mojti.

to ti mislis da oni nemajuEvo kod mene Kinezi nemaju veronauku- nista im ne fali. Nema pedofilije, ni zoofilije.
Utopija mojti.
Kakav bedan pokušaj zamene teza.zato sto smo mi koji to hocemo brojniji od vas koji hocete gej parade
Šta si ti naučila na građanskom?Sta si naucio na veronauci?
nisi znaci naucio nistaŠta si ti naučila na građanskom?
Који бедан покушај замене полова!Kakav bedan pokušaj zamene teza.
Veronauka u školama je loša ideja iz gore objašnjenih razloga, i nema nikakve veze sa tim da li neko podržava ili ne podržava održavanje Pride-a.
Baš si spao nisko, izmišljaš totalne gluposti.
Pa realno, većini bi bilo drago da imaju te baje u programu. Dovedite i babe vračareNe može izborni predmet da bude učenje koje se kosi sa obaveznim predmetima.
Jednako loše bi bilo da se uvede izborna astrologija ili izborno gledanje u pasulj.

Desi Zeikse puška te ne ubila, kako zdravlje junačko? Čistiš li redovno Putinovu sliku na televizoru?Који бедан покушај замене полова!
Kad bi se većina pitala, pogotovo danas, bilo bi mnogo loše.Pa realno, većini bi bilo drago da imaju te baje u programu. Dovedite i babe vračare![]()
Ti neobavešten kao Koštunica. Postoji već 20 godina.Jedini problem u ovoj temi je što u školama ne postoji predmet "Veronauka". Veronauka se i odvija u crkvama.
Idemo dalje...
Ja nisam nikoga vređao ovde. A kad si već navalila, na veronauci naučiš sve što se tiče tvoje religije. Ne znam šta te konkretno zanima? David i Golijat? Pontije Pilat? Isus Hrist? Božije zapovesti? Molitve? Šta?bukvalno nisam videla nijedan argument za veronauku, samo zapenite i pocnete da vredjate
ne izmisljam ja nista, vec se deca sistematski indoktriniraju od satanista, bogalje navodnim odabirom da promene pol i daju im se udzebenici koji ih nagovaraju da je gej kulKakav bedan pokušaj zamene teza.
Veronauka u školama je loša ideja iz gore objašnjenih razloga, i nema nikakve veze sa tim da li neko podržava ili ne podržava održavanje Pride-a.
Baš si spao nisko, izmišljaš totalne gluposti.
Mene zanima kako je Eva nastala od Adamovog rebra i šta kaže na to savremena biologija.Ja nisam nikoga vređao ovde. A kad si već navalila, na veronauci naučiš sve što se tiče tvoje religije. Ne znam šta te konkretno zanima? David i Golijat? Pontije Pilat? Isus Hrist? Božije zapovesti? Molitve? Šta?
А зашто тебе веронаука тангира?bukvalno nisam videla nijedan argument za veronauku, samo zapenite i pocnete da vredjate
kaze da je kloniranje najlogicnije iz rebra, i da se pol ne moze promeniti xy hromozomi se pitajuMene zanima kako je Eva nastala od Adamovog rebra i šta kaže na to savremena biologija.
Ako je Bog stvorio ceo svet, sumnjam da mu je bio problem da stvori Evu od Adamovog rebra.Mene zanima kako je Eva nastala od Adamovog rebra i šta kaže na to savremena biologija.
Niko neće promeniti pol jer je na ulici video lika sa šarenom zastavom. Meni je neverovatno da se neko plaši toga u 21-vom veku.ne izmisljam ja nista, vec se deca sistematski indoktriniraju od satanista, bogalje navodnim odabirom da promene pol i daju im se udzebenici koji ih nagovaraju da je gej kul
njima ne mogu da se usprotive ni roditelji ni korumpirana nazovi gradjanska drzava, jer je jak farma lobi koji prodaje puberty blockers
veronauka je poslednji bedem odbrane