HELP!!!

Hey ljudi pomagajte,
Imam prilicno redovne menstruacije na 28-30 dana. Medjutim sada mi vec kasni nekih 10 dana. U panici sam totalnoj. S obzirom da me ceka operacija u utorak, svi mi kazu da je to zbog stresa. Radi se o fibroadenomu dojke... Svesno nisam uopste uplasena, ali moguce je da podsvest radi svoje. Imam 23 godine i od poslednje menstruacije imala sam odnose samo 2 puta. Prvi je bio zasticen, pre 3-4 nedelje, a drugi se nije ni zavrsio, bilo je nesto bzvz, doduse bez kondoma ali i bez ejakulacije, pre nedelju dana. Zar je moguce da sam trudna?!?!
Radila sam test u kucnoj varijanti juce i pokazao se negativno. Kapiram da je test mogao da odreaguje samo na prvi odnos, pa cekam ponedeljak da kupim test za svaki slucaj da proverim da se nije nesto desilo ovaj drugi put, u periodu kada sam trebala da dobijem...
Ako ovo potraje, otici cu kod ginekologa posle operacije...

Posto te ceka operacija normalno je da si pod stresom.
Samim tim i pojedine funkcije u tvom organizmu reaguju.
Nije nista strasno ni operacija ni nedostatak menzisa.
Opusti se i uzivaj.Ne panici jar ne mozes nista da promenis.
Srecno na operaciji i javi kako je bilo.
a010.gif

:-D Sve je extra, oporavljam se, ako koga zanima :p ... Imam jedan ultra sexy oziljak od 3 cm ... Dobila sam nakon 2 nedelje ... Sta ti je podsvest, da ne verujes...
Masheeemmm

goldfish:
mah, mah.....da, pitam se, da li mislite da su oziljci sexy ili ne?........setih se onog filma tequilla sunrise :)

Dala si mi .....SLAGORT...taman hocy neke filmove da uzmem...KAKO DA NE ja IMAM OZILJAK DUZ CELE BUTINE ...PA AKO NE ZNAS LET US FIND OUT !
:twisted: :twisted: :twisted:
:twisted: :twisted:
:twisted:

Back